Mikä MAFY:n kurssi sopisi minulle?

Valmennuskurssi

  • Puuttuuko sinulta kunnollinen pohja fysiikasta tai matematiikasta ja haluaisit selkeää opetusta niihin?
  • Ovatko tavoitteesi korkealla ja kaipaat henkilökohtaista ohjausta kaikkein vaikeimmissa tehtävissä?
  • Teetkö kokeessa turhia virheitä? Hätäiletkö tai etenetkö liian hitaasti helpommissa tehtävissä ja kaipaisit valmennusta koetekniikkaan?

Saat yksilöllistä opetusta matematiikassa ja fysiikassa kokeneilta opettajiltamme. Pääset tekemään neljä harjoituskoetta. Saat opiskelumateriaalin käyttöösi heti tilattuasi kurssin.

Voit osallistua lähikurssille Helsingissä tai nettiopetuskurssille mistä päin Suomea tahansa. 

Vaihtaessasi itseopiskelukurssin valmennuskurssiin, kurssin oppimateriaalit hyvitetään sinulle lähikurssin hinnassa.

Itseopiskelukurssi

  • Koetko oppivasi parhaiten tekemällä itsenäisesti tehtäviä?
  • Keskitytkö parhaiten omissa oloissasi?

Itseopiskelukurssilla saat käyttöösi saman oppimateriaalin kuin valmennuskurssilla ja samat harjoituskokeet tehtäväksi itsenäisesti. Voit opiskella missä haluat ja suunnitella aikataulusi kuten tahdot. Saat itseopiskelumateriaalin käyttöösi heti tilattuasi kurssin.

Kurssilaistemme kokemuksia

Asiakkaamme loistavat TuTan tilastoissa

 

Aalto-yliopiston tuotantotalous on ollut vuodesta toiseen vaikein hakukohde. MAFY-valmennuksen kursseilla käytetyt tehokkaat opiskelumetodit ja Mafynetti-ohjelma ovat kuitenkin tuottaneet vuodesta toiseen poikkeuksellisen hyviä tuloksia. Hyvistä tuloksista johtuen MAFY:n kurssilaiset veivät 29 % opiskelupaikoista vuonna 2019.

Kurssilaisemme veivät

%
Aalto-yliopiston TuTan opiskelupaikoista vuonna 2019

Jos vierailet TuTalla, voit helposti kysyä mielipiteitä MAFY:stä, koska lähes joka kolmas fuksi on ollut kurssillamme!

Mikä on tehokkain tapa oppia

Yksilöllinen opetus

Kaikilla oppitunneilla on korkeintaan 16 kurssilaista opettajaa kohden. Opetus on täysin yksilöllistä, joten voit aloittaa miltä tahansa lähtötasolta ja edetä sitä vauhtia kuin itse opit asioita.

Usein valmennuskursseilla pidetään luentoja, koska niitä on halpa järjestää ja opiskelijat saavat niistä mukavan tunteen, että olisivat oppineet jotakin. MAFY:n kurssilla ei luennoida systemaattisesti laajoja kokonaisuuksia, koska se olisi ajan tuhlausta. Esimerkiksi kaikkien matematiikan asioiden käsittelemiseen tarvittaisiin 84 luentoa. Suuri osa asioista olisi sinulle joko ennestään tuttuja tai asian ollessa unohduksissa et täysin oppisi sitä luennosta. Sen sijaan voit lukea Mafynetistä asiaa koskevan teorian ja sen jälkeen kysyä opettajalta, jos mikä tahansa asia jäi siinä epäselväksi. Heti perään pääset tekemään Mafynetistä juuri oppimaasi asiaan liittyviä harjoitustehtäviä, jolloin todella ymmärrät ja opit asian. Yleensä suurin osa tärkeistä kysymyksistäkin herää tehtäviä tehdessä ja pääset kysymään niitä opettajalta. Kotona voit kerätä listaa kysymyksistä, joita voit kysyä tunnilla opettajalta.

Oppitunnit ovat siis aktiivista työskentelyä, jonka lomassa opettajat opettavat juuri sinulle hankalia asioita. Koko oppituntien idea on, että opettajat säästävät sinun aikaasi selittämällä hankalimmat asiat ja neuvomalla sinua ongelmanratkaisutekniikassa. Yhdessä Mafynetin kanssa tuloksena on luentoja huomattavasti parempi ja nopeampi oppiminen, mikä selittää MAFY:n kurssien poikkeuksellisen hyvät tulokset.

Kertaus

Säännöllisen kertauksen avulla tekemäsi työ ei mene hukkaan, vaan muistat vaikkapa helmikuussa opetellut asiat vielä koepäivänä. Kurssilla käytettävä Mafynetti-ohjelma kertaa asiat automaattisesti ja oppimisnopeuden kannalta oikein ajoitettuna. Harva tulee kerranneeksi päivittäin ilman Mafynettiä ja siksi Mafynetin käyttäjät oppivatkin nopeammin!

Tavoitteellinen työskentely

Kurssilla varmistetaan, että teet riittävän määrän töitä jaksaminen huomioiden. Säännöllisen kurssiaikataulun ja opettajien kannustuksen lisäksi tässä auttaa myös Mafynetti. Mafynetissä musta viiva osoittaa tavoitevauhdin ja punainen käyrä edistymisen suhteessa tavoitteeseen.

Asiat opetellaan tärkeysjärjestyksessä ja Mafynetti pitää automaattisesti huolen kertauksesta. Joka päivä tullessasi kurssipaikalle tai kotona avatessasi Mafynetin, tiedät täsmälleen, mitä sinun pitää tehdä ja että se on paras asia, mitä kannattaa tehdä. Sinun tehtäväksesi jää vain raaka työ.

Mitä saat kurssilla

Voit ottaa Mafynetin käyttöön saamallasi lunastuskoodilla omalla laitteellasi välittömästi ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittautuessasi valmennuskurssille, sinulla on myös mahdollisuus saada lainatabletti käyttöösi. Mafynetin opiskelumateriaali sisältää Matematiikan, fysiikan ja kemian DI-kurssit. Lisäksi opiskelumateriaalin sisältyy samoista aineista laajat yo-kertauskurssit, joilla voit opiskella yo-kirjoituksia varten.

MAFY:n DI-kursseilla on jokaisella oppitunnilla korkeintaan 16 kurssilaista yhtä opettajaa kohden. Tällä tavoin opetus voidaan pitää täysin yksilöllisenä. Voit aloittaa miltä tahansa lähtötasolta ja edetä sitä vauhtia kuin itse opit asioita.

Huomaa, että MAFY:n kurssien oppituntimäärät eivät ole vertailukelpoisia muiden kurssijärjestäjien kanssa. Kursseillamme kaikki oppitunnit ovat yksilöllistä opetusta ja aktiivista omaa tekemistä.

Kurssin aikana teet neljä DI-harjoituskoetta. Pitkällä DI-kurssilla voit tehdä lisäksi kaksi yo-harjoituskoetta. 

Saat jokaisen harjoituspääsykokeen takaisin pisteytettynä ja näet, kuinka lähellä olet sisäänpääsyä. Lisäksi DI-harjoituskokeista saat henkilökohtaisen palautteen. 

Kaikki kokeet on laadittu kevään 2021 pääsyvaatimusten mukaisesti. Pääsykoe muuttui keväällä 2019 siten, että fysiikasta, kemiasta ja matematiikasta ei ole enää erillisiä kokeita, vaan kaikki aineet sisältyvät samaan kokeeseen. Kaikkia aineita ei kuitenkaan tarvitse hallita, vaan tehtävissä on valinnanvaraa – vain matematiikka on pakollinen.

Kokeita on paljon, jotta saat hiottua koetaktiikkasi ja rutinoidut tekemään kokeita. Rutiini auttaa myös vähentämään jännitystä, kun osaat paremmin suhtautua pääsykokeeseen ikään kuin viidentenä harjoituskokeena. Di-harjoituskokeista kaksi järjestetään kurssipaikalla luokkatiloissa ja kaksi isoissa koesaleissa simuloiden aitoa pääsykoetta. 

Kurssien aikataulut ja hinnasto

Alla olevasta valikosta löydät kurssivaihtoehtomme Helsingissä, kaikkialla Suomessa järjestettävät nettiopetuskurssit sekä tietoa Mafynetti-itseopiskelumateriaalista. Napauta kurssin nimeä avataksesi kurssitiedot. Kevään 2021 DIA-valinnan pääsykokeeseen tähtäävät valmennuskurssit ja DI-itseopiskelumateriaalit on julkaistu (päivitetty 3.7.2020)

Pitkällä DI-kurssilla harjoittelet matematiikkaa sekä valintasi mukaan joko fysiikkaa tai kemiaa ensin yo-kirjoituksiin ja kirjoitusten jälkeen matematiikkaa ja fysiikkaa pääsykokeisiin. Jos et ole kirjoittamassa, harjoittelet alusta asti vain pääsykokeeseen. Oppitunnit kurssilla ovat vaikeimmiksi koetuista aineista eli matematiikasta ja fysiikasta. Voit keskustella opettajan kanssa, miten aikaa kannattaa jakaa fysiikan ja kemian välillä. Saat Mafynetti-itseopiskelumateriaalin kaikkiin kolmeen aineeseen heti ilmoittauduttuasi. Itseopiskelumateriaali sisältää kaikkien kolmen aineiden DI-kurssien lisäksi samojen aineiden laajat yo-kertauskurssit. 

Opetuskerrat

Kurssi sisältää 48 opetuskertaa, joista 6 kertaa on harjoituskokeita ja 42 opetuskertaa, eli 126 tuntia sisältää yksilöllistä opetusta.

Kaikilla oppitunneilla on korkeintaan 16 kurssilaista yhtä opettajaa kohden.

Kurssipaikka

Kurssipaikka on Ruoholahdessa, osoitteessa Porkkalankatu 24, 2. krs, Helsinki. Yo-kurssin ajan (22.2.-12.3.2021) opetus järjestetään nettiopetuksena. Voit tutustua nettiopetukseen tästä.

Kurssiaikataulu

22.2. – 28.5.2021

Oppitunnit ovat klo 9.15-12.15 tai 13.00-16.00. Katso tarkat aikataulut täältä.

Harjoituskokeet

Teet 4 DI-harjoituskoetta, joista kaksi luokkatiloissa ja kaksi aidossa koesalissa. Lisäksi teet kurssin alkuvaiheessa yhden täyspitkän matematiikan yo-harjoituskokeen sekä yhden fysiikan tai kemian täyspitkän yo-harjoituskokeen.

Kaikki kokeet tarkastetaan ja lisäksi saat DI-harjoituskokeista henkilökohtaisen palautteen.

Kaikki DI-harjoituskokeet on laadittu kevään 2021 pääsyvaatimusten mukaisesti. 

Opettajat

Helsingin pääopettajana toimii DI Timo Kalinainen, joka opettaa MAFY:lla matematiikkaa ja fysiikkaa, sekä kehittää Mafynetin materiaalia.

Kurssin hinta

2490 €

Kysy Kurssista

Ilmoittaudu tästä linkistä DI-kurssille

Pitkällä DI-kurssilla harjoittelet matematiikkaa sekä valintasi mukaan joko fysiikkaa tai kemiaa ensin yo-kirjoituksiin ja kirjoitusten jälkeen matematiikkaa ja fysiikkaa pääsykokeisiin. Jos et ole kirjoittamassa, harjoittelet alusta asti vain pääsykokeeseen. Oppitunnit kurssilla ovat vaikeimmiksi koetuista aineista eli matematiikasta ja fysiikasta. Voit keskustella opettajan kanssa, miten aikaa kannattaa jakaa fysiikan ja kemian välillä. Saat Mafynetti-itseopiskelumateriaalin kaikkiin kolmeen aineeseen heti ilmoittauduttuasi. Itseopiskelumateriaali sisältää kaikkien kolmen aineiden DI-kurssien lisäksi samojen aineiden laajat yo-kertauskurssit. 

Opetuskerrat

Kurssi sisältää 48 opetuskertaa, joista 6 kertaa on harjoituskokeita ja 42 opetuskertaa, eli 126 tuntia sisältää yksilöllistä opetusta.

Kaikilla oppitunneilla on korkeintaan 16 kurssilaista yhtä opettajaa kohden.

Opetus ja Kurssiaikataulu

Kurssin opetus järjestetään nettiopetuksena. Uuden nettiopetuskurssin ansiosta pääset osallistumaan kurssille mistä käsin tahansa. Nettiopetuskurssi sisältää kaiken saman, mitä Helsingin DI-kurssitkin. Erona on, että opettaja neuvoo sinua videopuhelun avulla. Voit tutustua nettiopetukseen tästä

Kurssiaika: 22.2. – 28.5.2021

Oppitunnit ovat klo 9.15-12.15 tai 13.00-16.00. Katso tarkat aikataulut täältä.

Harjoituskokeet

Teet yhteensä 4 DI-harjoituskoetta. Voit halutessasi osallistua pääkaupunkiseudulla aidossa koesalissa järjestettäviin kahteen DI-harjoituskokeeseen. Lisäksi teet kurssin alkuvaiheessa yhden täyspitkän matematiikan yo-harjoituskokeen sekä yhden fysiikan tai kemian täyspitkän yo-harjoituskokeen.

Kaikki kokeet tarkastetaan ja lisäksi saat DI-harjoituskokeista henkilökohtaisen palautteen.

Kaikki DI-harjoituskokeet on laadittu kevään 2021 pääsyvaatimusten mukaisesti. 

Opettajat

Kurssin pääopettajana toimii DI Timo Kalinainen, joka opettaa MAFY:lla matematiikkaa ja fysiikkaa, sekä kehittää Mafynetin materiaalia.

Kurssin hinta

2490 €

Kysy Kurssista

Ilmoittaudu tästä linkistä DI-kurssille

DI-kurssilla harjoittelet matematiikkaa ja fysiikkaa DI-pääsykoetta varten. Opetus alkaa heti yo-kirjoitusten päätyttyä. Oppitunnit kurssilla ovat vaikeimmiksi koetuista aineista eli matematiikasta ja fysiikasta. Voit keskustella opettajan kanssa, miten aikaa kannattaa jakaa fysiikan ja kemian välillä. Saat Mafynetti-itseopiskelumateriaalin kaikkiin kolmeen aineeseen heti ilmoittauduttuasi. Itseopiskelumateriaali sisältää kaikkien kolmen aineiden DI-kurssien lisäksi samojen aineiden laajat yo-kertauskurssit. Näin voit valmistautua hyvissä ajoin esim. jo yo-kirjoituksiin. 

Opetuskerrat

Kurssi sisältää 30 opetuskertaa, joista 4 kertaa on harjoituskokeita ja 26 opetuskertaa, eli 78 tuntia sisältää yksilöllistä opetusta.

Kaikilla oppitunneilla on korkeintaan 16 kurssilaista yhtä opettajaa kohden.

Kurssipaikka

Kurssipaikka on Ruoholahdessa, osoitteessa Porkkalankatu 24, 2. krs, Helsinki.

Kurssiaikataulu

6.4. – 28.5.2021

Oppitunnit ovat klo 9.15-12.15 tai 13.00-16.00. Katso tarkat aikataulut täältä.

Harjoituskokeet

Teet 4 DI-harjoituskoetta, joista kaksi luokkatiloissa ja kaksi aidossa koesalissa.

Kaikki kokeet tarkastetaan ja saat niistä henkilökohtaisen palautteen.

Kaikki DI-harjoituskokeet on laadittu kevään 2021 pääsyvaatimusten mukaisesti. 

Opettajat

Helsingin pääopettajana toimii DI Timo Kalinainen, joka opettaa MAFY:lla matematiikkaa ja fysiikkaa, sekä kehittää Mafynetin materiaalia.

Kurssin hinta

1690 €

Kysy Kurssista

Ilmoittaudu tästä linkistä DI-kurssille

DI-kurssilla harjoittelet matematiikkaa ja fysiikkaa DI-pääsykoetta varten. Opetus alkaa heti yo-kirjoitusten päätyttyä. Oppitunnit kurssilla ovat vaikeimmiksi koetuista aineista eli matematiikasta ja fysiikasta. Voit keskustella opettajan kanssa, miten aikaa kannattaa jakaa fysiikan ja kemian välillä. Saat Mafynetti-itseopiskelumateriaalin kaikkiin kolmeen aineeseen heti ilmoittauduttuasi. Itseopiskelumateriaali sisältää kaikkien kolmen aineiden DI-kurssien lisäksi samojen aineiden laajat yo-kertauskurssit. Näin voit valmistautua hyvissä ajoin esim. jo yo-kirjoituksiin. 

Opetuskerrat

Kurssi sisältää 30 opetuskertaa, joista 4 kertaa on harjoituskokeita ja 26 opetuskertaa, eli 78 tuntia sisältää yksilöllistä opetusta.

Kaikilla oppitunneilla on korkeintaan 16 kurssilaista yhtä opettajaa kohden.

Opetus ja Kurssiaikataulu

Kurssin opetus järjestetään nettiopetuksena. Uuden nettiopetuskurssin ansiosta pääset osallistumaan kurssille mistä käsin tahansa. Nettiopetuskurssi sisältää kaiken saman, mitä Helsingin DI-kurssitkin. Erona on, että opettaja neuvoo sinua videopuhelun avulla. Voit tutustua nettiopetukseen tästä

Kurssiaika: 6.4. – 28.5.2021

Oppitunnit ovat klo 9.15-12.15 tai 13.00-16.00. Katso tarkat aikataulut täältä.

Harjoituskokeet

Teet yhteensä 4 DI-harjoituskoetta. Voit halutessasi osallistua pääkaupunkiseudulla aidossa koesalissa järjestettäviin kahteen DI-harjoituskokeeseen.

Kaikki kokeet tarkastetaan ja saat niistä henkilökohtaisen palautteen.

Kaikki DI-harjoituskokeet on laadittu kevään 2021 pääsyvaatimusten mukaisesti. 

Opettajat

Kurssin pääopettajana toimii DI Timo Kalinainen, joka opettaa MAFY:lla matematiikkaa ja fysiikkaa, sekä kehittää Mafynetin materiaalia.

Kurssin hinta

1690 €

Kysy Kurssista

Ilmoittaudu tästä linkistä DI-kurssille

Mafynetti-itseopiskelumateriaalilla voit aloittaa koska tahansa. Materiaali sisältää täydelliset teoriaosiot kaikista koealueen aiheista, valtavan määrän tehtäviä mallivastauksineen ja harjoituskokeet itsenäisesti tehtäviksi.

Voit ostaa erilliset matematiikan, fysiikan ja kemian kurssit tarpeestasi riippuen. Kunkin DI-kurssin mukana tulee veloituksetta saman oppiaineen laaja yo-kertauskurssi, jonka avulla pääset valmistautumaan yo-kirjoituksiin.

Itseopiskelumateriaalin hinta

195 € / oppiaine

Lue lisää Mafynetistä tästä linkistä

Tilaa Mafynetti verkkokaupasta

Pelkän matematiikan opiskelu

Jos haluat opiskella kurssilla pelkästään matematiikkaa, voidaan kurssia mukauttaa siten, että fysiikan tunteja jätetään pois tai korvataan matematiikan tunneilla. Saat kurssista tällöin alennuksen. Ota meihin yhteyttä ja kysy näistä mahdollisuuksista!

Kemian opiskelu

Jos aiot vastata DI-pääsykokeessa myös kemian tehtäviin, voit harjoitella kurssilla myös kemiaa. Kurssin mukana tuleva itseopiskelumateriaali sisältää täydellisen kemian DI-oppimateriaalin. Pitkällä DI-kurssilla voit valita lisäksi yo-kurssin ajaksi (8 opetuskertaa, 24 tuntia yksilöllistä opetusta) oppiaineeksi fysiikan sijasta kemian. Ota meihin yhteyttä ja kysy näistä mahdollisuuksista!

Jos haet informaatioverkostojen hakukohteeseen, voit tehdä kurssilla yhden ylimääräisen harjoituskokeen, jolla harjoitellaan informaatioverkostojen soveltuvuuskoetta varten. Kokeen yhteydessä käydään myös läpi, millä strategialla koe kannattaa tehdä ja opit järkevän ajankäytön. Soveltuvuuskoe on pyritty tekemään sellaiseksi, ettei siihen voisi valmistautua etukäteen. Keväällä 2020 koronatilanteesta johtuen erillistä soveltuvuuskoetta ei järjestetty, mutta aiempina normaalina pääsykoevuosina soveltuvuuskoe on sisältynyt informaatioverkostojen pääsykokeeseen. 

Jos haet pelkästään informaatioverkostojen koulutusohjelmaan, voit keskittyä kurssilla matematiikan opiskeluun. Katso yllä oleva kohta ”Kemian tai pelkän matematiikan opiskelu kurssilla”.

Matematiikan harjoittelu ja DI-harjoituskokeet (4 kpl) ovatkin tärkein työsi kevään aikana. DI-harjoituskokeissa pääset tekemään matematiikan tehtävien lisäksi tekniikan alan luovaa ongelmanratkaisukykyä testaavia tehtäviä, joihin sinun tulee vastata myös pääsykokeessa, jos haet informaatioverkostoihin.