MAFY:n kurssi sopii kaikille

  • Puuttuuko sinulta kunnollinen pohja fysiikasta tai matematiikasta ja haluaisit selkeää opetusta niihin?
  • Vai oletko ”liiankin hyvä” joissain asioissa, etkä haluaisi kuunnella luentoja asioista, jotka jo osaat?
  • Onko sinun vaikea keskittyä opiskeluun kotona?
  • Teetkö kokeessa turhia virheitä? Hätäiletkö tai etenetkö liian hitaasti helpommissa tehtävissä?
  • Huolettaako uudentyyppinen pääsykoe?

Kurssilaistemme kokemuksia

Asiakkaamme loistavat TuTan tilastoissa

Aalto-yliopiston tuotantotalouden hakukohde on ollut vuodesta toiseen vaikein hakukohde. Vain 48 hakijaa sai opiskelupaikan Aallon TuTalta vuonna 2018.  Ensisijaisesti Aallon TuTalle hakeneisiin (368 kpl) suhteutettuna sisäänpääsyprosentti oli siis 13 %.

MAFY-valmennuksen kursseilla käytetyt tehokkaat opiskelumetodit ja Mafynetti-ohjelma ovat kuitenkin tuottaneet vuodesta toiseen poikkeuksellisen hyviä tuloksia. Hyvistä tuloksista johtuen MAFY:n kurssilaiset veivät 35 % kaikista Aalto-yliopiston tuotantotalouden opiskelupaikoista vuonna 2018.

Kurssilaisemme veivät

%
Aalto-yliopiston TuTan opiskelupaikoista vuonna 2018

Jos vierailet TuTalla, voit helposti kysyä mielipiteitä MAFY:n kurssista, koska joka kolmas vastaantuleva fuksi on ollut kurssillamme!

Mikä on tehokkain tapa oppia

Yksilöllinen opetus

Kaikilla oppitunneilla on korkeintaan 16 kurssilaista opettajaa kohden. Opetus on täysin yksilöllistä, joten voit aloittaa miltä tahansa lähtötasolta ja edetä sitä vauhtia kuin itse opit asioita.

Usein valmennuskursseilla pidetään luentoja, koska niitä on halpa järjestää ja opiskelijat saavat niistä mukavan tunteen, että olisivat oppineet jotakin. MAFY:n kurssilla ei luennoida systemaattisesti laajoja kokonaisuuksia, koska se olisi ajan tuhlausta. Esimerkiksi kaikkien matematiikan asioiden käsittelemiseen tarvittaisiin 84 luentoa. Suuri osa asioista olisi sinulle joko ennestään tuttuja tai asian ollessa unohduksissa et täysin oppisi sitä luennosta. Sen sijaan voit lukea Mafynetistä asiaa koskevan teorian ja sen jälkeen kysyä opettajalta, jos mikä tahansa asia jäi siinä epäselväksi. Heti perään pääset tekemään Mafynetistä juuri oppimaasi asiaan liittyviä harjoitustehtäviä, jolloin todella ymmärrät ja opit asian. Yleensä suurin osa tärkeistä kysymyksistäkin herää tehtäviä tehdessä ja pääset kysymään niitä opettajalta. Kotona voit kerätä listaa kysymyksistä, joita voit kysyä tunnilla opettajalta.

Oppitunnit ovat siis aktiivista työskentelyä, jonka lomassa opettajat opettavat juuri sinulle hankalia asioita. Koko oppituntien ideana on, että opettajat säästävät sinun aikaasi selittämällä hankalimmat asiat ja neuvomalla sinua ongelmanratkaisutekniikassa. Yhdessä Mafynetin kanssa tuloksena on huomattavasti parempi ja nopeampi oppiminen, mikä selittää MAFY:n kurssien poikkeuksellisen hyvät tulokset.

Kertaus

Säännöllisen kertauksen avulla tekemäsi työ ei mene hukkaan, vaan muistat vaikka helmikuussa opetellut asiat vielä koepäivänä. Kurssilla käytettävä Mafynetti-ohjelma kertaa asiat automaattisesti ja oppimisnopeuden kannalta oikein ajoitettuna. Harva tulee kerranneeksi päivittäin ilman Mafynettiä ja siksi Mafynetin käyttäjät oppivatkin nopeammin!

Tavoitteellinen työskentely

Kurssilla varmistetaan, että teet riittävän määrän töitä jaksaminen huomioiden. Säännöllisen kurssiaikataulun ja opettajien kannustuksen lisäksi tässä auttaa myös Mafynetti. Mafynetissä musta viiva osoittaa tavoitevauhdin ja punainen käyrä edistymisen suhteessa tavoitteeseen.

Asiat opetellaan tärkeysjärjestyksessä ja Mafynetti pitää automaattisesti huolen kertauksesta. Joka päivä tullessasi kurssipaikalle tai kotona avatessasi Mafynetin, tiedät täsmälleen, mitä sinun pitää tehdä ja että se on paras asia, mitä kannattaa tehdä. Sinun tehtäväksi jää vain raaka työ.

laakis_tavoite_ja_onnistuminen_03

Mitä saat kurssilla

Ilmoittautumisen yhteydessä voit valita, milloin haluat aloittaa opiskelun. Itseopiskelumateriaali (Mafynetti ja tabletti) lähetetään postilla toiveesi mukaan jopa alle viikon kuluessa ilmoittautumisesta, ja voit aloittaa itsenäisen opiskelun heti riippumatta kurssin aloitusajankohdasta!

MAFY:n DI-kurssilla on jokaisella oppitunnilla korkeintaan 16 kurssilaista yhtä opettajaa kohden. Tällä tavoin opetus voidaan pitää täysin yksilöllisenä. Voit aloittaa miltä tahansa lähtötasolta ja edetä sitä vauhtia kuin itse opit asioita.

Huomaa, että MAFY:n kurssien oppituntimäärät eivät ole vertailukelpoisia muiden kurssijärjestäjien kanssa. Kursseillamme kaikki oppitunnit ovat yksilöllistä opetusta ja aktiivista omaa tekemistä.

Kurssin aikana teet neljä uusien vaatimusten mukaista DI-harjoituskoetta. Pitkällä kurssilla voit tehdä lisäksi kaksi yo-harjoituskoetta. Kaikki harjoituskokeet tehdään ohjatusti yhteisessä koetilassa, mikä tekee tilanteesta aidomman tuntuisen. Lisäksi DI-harjoituskokeista kaksi tehdään suuressa ja aidossa koesalissa simuloiden oikeaa DI-pääsykoetta.

Saat jokaisen harjoituspääsykokeen takaisin pisteytettynä ja näet, kuinka lähellä olet sisäänpääsyä.

Kaikki kokeet on laadittu kevään 2020 pääsyvaatimusten mukaisesti. Pääsykoe uudistui keväällä 2019 siten, että fysiikasta, kemiasta ja matematiikasta ei ole enää erillisiä kokeita, vaan kaikki aineet sisältyvät samaan kokeeseen. Kaikkia aineita ei kuitenkaan tarvitse hallita, vaan tehtävissä on valinnanvaraa – vain matematiikka on pakollinen.

Kokeita on paljon, jotta saat hiottua koetaktiikkasi ja rutinoidut tekemään kokeita. Rutiini auttaa myös vähentämään jännitystä, kun osaat paremmin suhtautua pääsykokeeseen ikään kuin viidentenä harjoituskokeena.

Kurssien aikataulut ja hinnasto

Alla olevasta valikosta löydät kurssivaihtoehtomme Helsingissä sekä tietoa Mafynetti-itseopiskelumateriaalista. Napauta kurssin nimeä avataksesi kurssitiedot.

Pitkällä DI-kurssilla harjoittelet matematiikkaa sekä valintasi mukaan joko fysiikkaa tai kemiaa ensin yo-kirjoituksiin ja kirjoitusten jälkeen matematiikkaa ja fysiikkaa pääsykokeisiin. Jos et ole kirjoittamassa, harjoittelet alusta asti vain pääsykokeeseen.

Saat halutessasi kurssimateriaalin (Mafynetti-tabletin) itsenäistä harjoittelua varten itsellesi jo ilmoittautumisen jälkeen.
Näin voit valmistautua hyvissä ajoin esim. jo yo-kirjoituksiin.

Opetuskerrat

Kurssi sisältää 48 opetuskertaa, joista 6 kertaa on harjoituskokeita ja 42 opetuskertaa, eli 126 tuntia sisältää yksilöllistä opetusta.

Kaikilla oppitunneilla on korkeintaan 16 kurssilaista yhtä opettajaa kohden.

Kurssipaikka

Kurssipaikka on Ruoholahdessa, osoitteessa Porkkalankatu 7 B, Helsinki.

Kurssiaikataulu

17.2. – 22.5.2020

Oppitunnit ovat klo 9.15-12.15 tai 13.00-16.00. Katso tarkat aikataulut.

Harjoituskokeet

Teet 4 DI-harjoituskoetta, joista kaksi luokassa ja kaksi suuressa salissa. Lisäksi teet kurssin alkuvaiheessa yhden täyspitkän matematiikan yo-harjoituskokeen sekä yhden fysiikan tai kemian täyspitkän yo-harjoituskokeen.

Kaikki kokeet tarkastetaan ja saat niistä henkilökohtaisen palautteen.

Kaikki kokeet on laadittu kevään 2020 pääsyvaatimusten mukaisesti. 

Opettajat

Helsingin pääopettajana toimii DI Timo Kalinainen, joka opettaa MAFY:lla matematiikkaa ja fysiikkaa, sekä kehittää Mafynetin materiaalia.

Kurssin hinta

2490 €

Ilmoittaudu tästä linkistä DI-kurssille

DI-kurssilla harjoittelet matematiikkaa ja fysiikkaa DI-pääsykoetta varten. Opetus alkaa heti yo-kirjoitusten päätyttyä.

Saat halutessasi kurssimateriaalin (Mafynetti-tabletin) itsenäistä harjoittelua varten itsellesi jo ilmoittautumisen jälkeen.
Näin voit valmistautua hyvissä ajoin esim. jo yo-kirjoituksiin.

Opetuskerrat

Kurssi sisältää 30 opetuskertaa, joista 4 kertaa on harjoituskokeita ja 26 opetuskertaa, eli 78 tuntia sisältää yksilöllistä opetusta.

Kaikilla oppitunneilla on korkeintaan 16 kurssilaista yhtä opettajaa kohden.

Kurssipaikka

Kurssipaikka on Ruoholahdessa, osoitteessa Porkkalankatu 7 B, Helsinki.

Kurssiaikataulu

27.3. – 22.5.2020

Oppitunnit ovat klo 9.15-12.15 tai 13.00-16.00. Katso tarkat aikataulut.

Harjoituskokeet

Teet 4 DI-harjoituskoetta, joista kaksi luokassa ja kaksi suuressa salissa.

Kaikki kokeet tarkastetaan ja saat niistä henkilökohtaisen palautteen.

Kaikki kokeet on laadittu kevään 2020 pääsyvaatimusten mukaisesti.

Opettajat

Helsingin pääopettajana toimii DI Timo Kalinainen, joka opettaa MAFY:lla matematiikkaa ja fysiikkaa, sekä kehittää Mafynetin materiaalia.

Kurssin hinta

1690 €

Ilmoittaudu tästä linkistä DI-kurssille

Mafynetti-itseopiskelumateriaalilla voit aloittaa koska tahansa. Materiaali sisältää täydelliset teoriaosiot kaikista koealueen aiheista, valtavan määrän tehtäviä mallivastauksineen ja harjoituskokeet itsenäisesti tehtäviksi.

Voit ostaa erilliset matematiikan, fysiikan ja kemian kurssit tarpeestasi riippuen. Kunkin DI-kurssin mukana tulee veloituksetta saman oppiaineen yo-kertauskurssi.

Itseopiskelumateriaalin hinta

195 € / oppiaine

Lue lisää Mafynetistä tästä linkistä

Tilaa Mafynetti verkkokaupasta

Pelkän matematiikan opiskelu

Jos haluat opiskella kurssilla pelkästään matematiikkaa, voidaan kurssia mukauttaa siten, että fysiikan tunteja jätetään pois tai korvataan matematiikan tunneilla. Saat kurssista tällöin alennuksen. Ota meihin yhteyttä ja kysy näistä mahdollisuuksista!

Kemian opiskelu

Jos aiot vastata DI-pääsykokeessa myös kemian tehtäviin, voit harjoitella kurssilla myös kemiaa. Kurssin mukana tuleva itseopiskelumateriaali sisältää täydellisen kemian DI-oppimateriaalin. Pitkällä DI-kurssilla voit valita lisäksi yo-kurssin ajaksi (8 opetuskertaa, 24 tuntia yksilöllistä opetusta) oppiaineeksi fysiikan sijasta kemian. Ota meihin yhteyttä ja kysy näistä mahdollisuuksista!

Jos haet informaatioverkostojen hakukohteeseen, voit tehdä kurssilla yhden ylimääräisen harjoituskokeen, jolla harjoitellaan informaatioverkostojen soveltuvuuskoetta varten. Kokeen yhteydessä käydään myös läpi, millä strategialla koe kannattaa tehdä ja opit järkevän ajankäytön. Soveltuvuuskoe on pyritty tekemään sellaiseksi, ettei siihen voisi valmistautua etukäteen. Koe on aiempina vuosina pysynyt hyvin samanlaisena, mutta pidämme mahdollisena, että tänä vuonna se voi muuttua osittain tai kokonaan. Mikäli muutoksia ei tule tai ne ovat pieniä, saat kuitenkin selvän edun, kun pääset kerran harjoittelemaan koetta etukäteen. Suurimman hyödyn saat, kun kokeen rakenne tulee tutuksi ja osaat käyttää aikasi oikein. Sen enempää kokeeseen ei kannata eikä oikeastaan voikaan harjoitella.

Jos haet pelkästään informaatioverkostojen koulutusohjelmaan, voit keskittyä kurssilla matematiikan opiskeluun. Katso yllä oleva kohta ”Kemian tai pelkän matematiikan opiskelu kurssilla”.

Matematiikan harjoittelu ja DI-harjoituskokeet (4 kpl) ovatkin tärkein työsi kevään aikana. DI-harjoituskokeissa pääset tekemään matematiikan tehtävien lisäksi tekniikan alan luovaa ongelmanratkaisukykyä testaavia tehtäviä, joihin sinun tulee vastata myös pääsykokeessa, jos haet informaatioverkostoihin.