Yo-kurssit helsingissä

Näin valitset yo-valmennuskurssin

Oppiainetarjonta

Yo-kursseillamme voit opiskella pitkää ja lyhyttä matematiikkaa, fysiikkaa, kemiaa ja biologiaa.

Oletko abi?

Jos sinulla on vielä lukio kesken, abikurssi sopii sinulle parhaiten. Saat kurssimateriaalin käyttöösi haluamanasi päivänä itsenäistä aloittamista varten. Lähiopetus alkaa lukulomalla, eikä mene lukio-opetuksen päälle.

Uutuus! Pitkä Abikurssi

Järjestämme matematiikasta myös Pitkän kurssin. Katso alla olevasta kurssiesittelystä tarkka aikataulu. Jos aikataulu sopii lukujärjestykseesi ja ehdit harjoitella lukio-opintojesi ohella vielä enemmän matematiikkaa, on Pitkä kurssi paras vaihtoehto sinulle.

Oletko uusimassa YO-koetta?

Voit valita joko Abikurssin tai Pitkän kurssin. Suosittelemme aloittamaan harjoittelun niin aikaisin kuin mahdollista, ja mikäli aikataulusi sallii Pitkän kurssin, on se paras ja suositeltavin vaihtoehto. 
Uusi lukiolaki mahdollistaa, että syksystä 2019 alkaen yo-kokeen voi uusia niin monta kertaa kuin haluaa. Lisätietoja.

Hakemassa kauppikseen?

Kauppakorkeaan valitaan nykyään enemmistö uusista opiskelijoista yo-todistuksen perusteella. Pitkä matematiikka on äidinkielen ohella eniten hakupisteitä tuottava aine, joten E tai L siitä on erittäin suureksi avuksi. Suosittelemme tähän tarkoitukseen Pitkää kurssia.

Haluatko opiskella kesällä?

Kesäkurssimme sopii kaikenlaisiin tavoitteisiin: Lukiolaisille, yo-arvosanan korottajille, lääkishakijoille jne. Suosittelemme käyttämään osan kesästä opiskeluun, koska näin tulet opiskelleeksi enemmän kuin muut arvosanoista kilpailevat opiskelijat ja kuitenkin rauhallisella aikataululla.

Tärkeimmät tiedot kursseistamme

  • Digitaalisessa yo-kokeessa on tärkeää hallita hyvin tekniset apuvälineet. Lisäksi Abitti-koeympäristön käytöstä täytyy muodostaa vahva rutiini. Kurssilla harjoitellaan vahva rutiini näissä asioissa.
  • MAFY-valmennuksen opetus- ja digikoeosaaminen on täysin omaa luokkaansa. Teemme muun muassa mallivastaukset ja pistearvion digitaalisiin ylioppilaskokeisiin ja 58 % pk-seudun lukioista käyttää Mafynetti-ohjelmaa opetuksessaan.
  • Ryhmäkoko on korkeintaan 16 opiskelijaa yhtä opettajaa kohden. Tällä varmistamme, että saat yksilöllistä opetusta.
  • Olemme ainoa valmennuskurssien järjestäjä, joka on julkaissut kaiken kurssilaisten antaman palautteen sellaisenaan. Katso kaikki kurssipalaute.
  • Kurssipaikka sijaitseee Helsingin Ruoholahdessa, osoitteessa Porkkalankatu 7 B, Helsinki.

Kesäkurssilla voit valmistautua syksyn yo-kirjoituksia varten tai muuten parantaa osaamistasi esim. lääketieteellisen pääsykoetta varten.

Kurssilla saat lainaan tabletin, jossa on kaiken oppimateriaalin sisältävä Mafynetti-ohjelma. Saat pitää kurssimateriaalin ja tabletin itselläsi syksyn kirjoituksiin asti ja palautat sen vasta kirjoitusten jälkeen. Saat tabletin halutessasi itsellesi 1.4.2019 alkaen, eli jo hyvissä ajoin ennen kevään kurssien alkua.

Huom! Kaikkien aineiden kursseilla järjestetään yksi sähköinen täysimittainen Abitti-harjoituskoe (6 h), jotta voit valmistautua mahdollisimman hyvin kyseisten aineiden sähköisiin yo-kirjoituksiin.

Kurssiaineet:

Voit valita yhden yksittäisen aineen tai kahden aineen yhdistelmän. Valittavina aineina ovat pitkä- ja lyhyt matematiikka, fysiikka, kemia ja biologia.

Aikataulut:

Kesäkurssi järjestetään 23.7-6.8.2019 välisenä aikana. Katso kurssin tarkat aikataulutiedot täältä. 

Kurssipaikka:

MAFY-valmennuksen opetustilat Ruoholahdessa, Porkkalankatu 7 B, Helsinki.

Kurssien hinnat:

Yksi kurssi 495 €
Kaksi kurssia 795 €

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kesäkurssille on avattu 8.3.2019.

Kysy meiltä lisää kurssista

Kevään abikurssilla voit valmistatua kevään yo-kirjoituksiin. 

Kurssilla saat lainaan tabletin, jossa on kaiken oppimateriaalin sisältävä Mafynetti-ohjelma. Saat pitää kurssimateriaalin ja tabletin itselläsi kevään kirjoituksiin asti ja palautat sen vasta kirjoitusten jälkeen. Saat tabletin halutessasi itsellesi 1.10.2018 alkaen, eli jo hyvissä ajoin ennen kevään kurssien alkua.

Huom! Kaikkien aineiden kursseilla järjestetään 2 sähköistä Abitti-harjoituskoetta/aine, jotta voit valmistautua mahdollisimman hyvin kyseisten aineiden sähköisiin yo-kirjoituksiin.

Kurssiaineet:

Voit valita yhden yksittäisen aineen tai kahden aineen yhdistelmän. Valittavina aineina ovat pitkä- ja lyhyt matematiikka, fysiikka, kemia ja biologia.

Aikataulut:

Opetusta on arkisin 18.2. – 8.3.2019 välisenä aikana yhteensä 24 tuntia per aine. Lisäksi 2 Abitti-harjoituskoetta / aine järjestetään arkisin samalla aikavälillä. Kokeet ovat kolmetuntisia.

Katso tarkemmat aikataulut tästä.

Kurssipaikka:

MAFY-valmennuksen opetustilat Ruoholahdessa, Porkkalankatu 7 B, Helsinki.

Kurssien hinnat:

Yksi kurssi 495 €
Kaksi kurssia 975 €

Kysy meiltä lisää kurssista

Matematiikan pitkällä yo-valmennuskurssilla voit perusteellisesti valmistautua kevään kirjoituksia varten. Voit valita aineeksi joko pitkän tai lyhyen matematiikan.

Kurssilla saat lainaan tabletin, jossa on kaiken oppimateriaalin sisältävä Mafynetti-ohjelma. Saat pitää kurssimateriaalin ja tabletin itselläsi kevään kirjoituksiin asti ja palautat sen vasta kirjoitusten jälkeen. Saat tabletin halutessasi itsellesi jo viikon päästä ilmoittautumisesta.

Kurssi sisältää 22 kertaa eli 66 tuntia yksilöllistä opetusta – ryhmässä on korkeintaan 16 kurssilaista yhtä opettajaa kohden.

Lisäksi kurssilla järjestetään 2 täysimittaista pitkän matematiikan sähköistä Abitti-harjoituskoetta, jotta voit valmistautua mahdollisimman hyvin sähköisiin yo-kirjoituksiin.

Huom! Ilmoittautuminen kevään 2019 matematiikan pitkälle yo-valmennuskurssille on päättynyt (päivitetty 20.12.2018).

Aikataulut:

Aluksi opetusta on iltapäivisin (klo 13.00-16.00) yhden kerran viikossa ajalla 31.10. – 19.12.2018 ja 8.1. – 12.2.2019.

Kurssin intensiivisenä loppujaksona opetusta on arkisin 25.2. – 8.3.2019 välisenä aikana yhteensä 8 opetuskertaa, eli 24 tuntia.

Katso tarkemmat aikataulut tästä.

Opiskeluvalmennus:

Kurssilla saat henkilökohtaisen opiskeluvalmentajan, joka on sinuun yhteydessä puhelimitse kolmen viikon välein aina kevään yo-kirjoituksiin saakka. Yhden soittokerran pituus on noin 20 minuuttia. Opiskeluvalmennus alkaa kahden viikon sisällä kurssille ilmoittautumisesta.

Kurssipaikka:

MAFY-valmennuksen opetustilat Ruoholahdessa, Porkkalankatu 7 B, Helsinki.

Kurssin hinta:

1295 €

Kysy meiltä lisää kurssista