abikurssit helsingissä

Tärkeimmät tiedot kursseista

  • Kevään abikurssi soveltuu ylioppilaskokeisiin valmistautumiseen. Kesäkurssilla voit valmistautua myös lääketieteellisen pääsykoetta varten.
  • Ryhmäkoko on 16 oppilasta yhtä opettajaa kohden. Tällä varmistamme, että saat yksilöllistä opetusta.
  • Olemme ainoa valmennuskurssien järjestäjä, joka on julkaissut kaiken kurssilaisten antaman palautteen sellaisenaan. Katso kevään 2017 abikurssin palaute ja kesäkurssin 2016 palaute.
  • MAFY-valmennuksen opetusosaaminen on täysin omaa luokkaansa! Teemme muun muassa mallivastaukset ja pistearvion ylioppilaskokeisiin, ja Mafynetti-ohjelmaa käytetään opetusvälineenä useissa lukioissa.
  • Kurssipaikka Ruoholahdessa on osoitteessa Porkkalankatu 7 B, Helsinki.

Voit jo ilmoittautua kevään 2018 ylioppilaskokeeseen valmentavalle kurssille! Ilmoittauduttuasi kurssille saat vahvistuksen sähköpostilla, ja lasku lähetetään sinulle postitse viikon sisällä ilmoittautumisesta.

Saat halutessasi kurssimateriaalin sisältävän Mafynetti-tabletin postitse kotiin jo hyvissä ajoin ennen kurssin oppitunteja.
Huomaa kuitenkin että Mafynetti-tabletin mukana lähetämme aina kurssin laskun.

Kurssiaineet:

Voit valita yhden yksittäisen aineen tai kahden aineen yhdistelmän. Valittavina aineina ovat pitkä- ja lyhyt matematiikka, fysiikka, kemia ja biologia.

Aikataulut:

Opetusta on arkisin 19.2. – 9.3.2018 välisenä aikana yhteensä 40 oppituntia per aine. Yhden oppitunnin pituus on 45 min.

Aikataulutiedot oppiaineittain löydät oheisesta linkistä. Vapaana olevat ryhmät näet ilmoittautumislomakkeelta.

Kurssipaikka:

MAFY-valmennuksen opetustilat Ruoholahdessa, Porkkalankatu 7B, Helsinki.

Kurssien hinnat:

Yksi kurssi 495 € – 10 opetuspäivää, yhden päivän hinta 49,50 €
Kaksi kurssia 975 € – 20 opetuspäivää, yhden päivän hinta 48,75 €

Ilmoittaudu tästä linkistä kevään 2018 abikurssille

Kysy meiltä lisää kurssista

Kesäkurssilla voit valmistautua syksyn tai kevään yo-kirjoituksiin tai aloittaa harjoittelun lääketieteen pääsykoetta varten. Jos olet aloittamassa toista vuotta lukiossa, voit kerrata kesäkurssilla ensimmäisen vuoden asiat ja saat vahvan osaamispohjan kakkosluokkaa varten.

Kurssilla saat lainaan tabletin, jossa on kaiken oppimateriaalin sisältävä Mafynetti-ohjelma. Mikäli olet kirjoittamassa syksyllä 2018, saat pitää kurssimateriaalin itselläsi syksyn kirjoituksiin asti ja palautat sen vasta kirjoitusten jälkeen. Kaikilla muillakin kurssilaisilla on toki tämä mahdollisuus ja kaikilla on myös mahdollisuus tehdä 2 yo-harjoituskoetta kurssin aikana. Saat kokeet takaisin pisteytettynä ja saat niistä opettajalta palautteen. 
Saat tabletin halutessasi itsellesi 1.4.2018 alkaen, eli jo hyvissä ajoin ennen kesäkurssien alkua.

Ilmoittautuminen kesäkurssille aukeaa tammikuun 2018 alkupuolella.

Opettajat

Kurssin pääopettajat ilmoitetaan keväällä hyvissä ajoin enen kesäkurssien alkua.

Aikataulut

Tarkat aikataulut ilmoitetaan tammikuun alussa, kun kurssi-ilmoittautuminen aukeaa. Kesäkurssit järjestetään kuitenkin lukion kesäloman aikana heinä-elokuun vaihteessa juuri ennen lukuvuoden 2018-2019 alkua. Kesäkurssien kesto on kaksi viikkoa.

Jos osallistut kahden eri aineen kursseille, saat samaan hintaan käyttöösi itseopiskelumateriaalin myös kaikista muista aineista. 

Hinnat

Yksi aine 495 €. Kaksi ainetta 795 €.