abikurssit helsingissä

Tärkeimmät tiedot kursseistamme

  • Kevään abikurssi soveltuu ylioppilaskokeisiin valmistautumiseen. Kesäkurssilla voit valmistautua myös lääketieteellisen pääsykoetta varten.
  • Ryhmäkoko on 16 oppilasta yhtä opettajaa kohden. Tällä varmistamme, että saat yksilöllistä opetusta.
  • Olemme ainoa valmennuskurssien järjestäjä, joka on julkaissut kaiken kurssilaisten antaman palautteen sellaisenaan. Katso kevään 2017 abikurssin palaute ja kesäkurssin 2016 palaute.
  • MAFY-valmennuksen opetusosaaminen on täysin omaa luokkaansa! Teemme muun muassa mallivastaukset ja pistearvion ylioppilaskokeisiin, ja Mafynetti-ohjelmaa käytetään opetusvälineenä useissa lukioissa.
  • Kurssipaikka sijaitseee Helsingin Ruoholahdessa, osoitteessa Porkkalankatu 7 B, Helsinki.

Kesäkurssilla voit valmistautua syksyn tai kevään yo-kirjoituksiin tai aloittaa harjoittelun lääketieteen pääsykoetta varten. Jos olet aloittamassa toista vuotta lukiossa, voit kerrata kesäkurssilla ensimmäisen vuoden asiat ja saat vahvan osaamispohjan kakkosluokkaa varten.

Kurssilla saat lainaan tabletin, jossa on kaiken oppimateriaalin sisältävä Mafynetti-ohjelma. Mikäli olet kirjoittamassa syksyllä 2018, saat pitää kurssimateriaalin ja tabletin itselläsi syksyn kirjoituksiin asti ja palautat sen vasta kirjoitusten jälkeen. Kaikilla muillakin kurssilaisilla on toki tämä mahdollisuus ja kaikilla on myös mahdollisuus tehdä 2 yo-harjoituskoetta kurssin aikana. Saat kokeet takaisin pisteytettynä ja saat niistä opettajalta palautteen.
Saat tabletin halutessasi itsellesi 1.4.2018 alkaen, eli jo hyvissä ajoin ennen kesäkurssien alkua.

Huom! Fysiikan, kemian ja biologian kesäkurssilla järjestetään 2 sähköistä Abitti-harjoituskoetta/aine, jotta voit valmistautua mahdollisimman hyvin kyseisten aineiden sähköisiin yo-kirjoituksiin.

Opettajat

Kurssin pääopettajat ilmoitetaan keväällä hyvissä ajoin enen kesäkurssien alkua.

Kurssiaineet:

Voit valita yhden yksittäisen aineen tai kahden aineen yhdistelmän. Valittavina aineina ovat pitkä- ja lyhyt matematiikka, fysiikka, kemia ja biologia.

Aikataulut

Kesän yo-kurssit järjestetään 10 arkipäivänä ajanvälillä 25.7 – 7.8.2018 juuri ennen lukuvuoden 2018-2019 alkua lukioissa. Yhden aineen kursseissa on opetusta arkipäivisin kurssin ajan klo 9.15 -12.15 tai 13.00 – 16.00 valintasi mukaan. Kahden aineen yhdistelmässä opetusta on joka arkipäivä kurssin ajan klo 9.15 – 16.00 pois lukien ruokatauko 12.15 – 13.00. Opetusta on yhteensä 40 oppituntia per aine. Yhden oppitunnin pituus on 45 min.

Ruoholahden opetustilat sijaitsevat osoitteessa Porkkalankatu 7 B 4 krs.

Huomaa, että osallistuessasi yo-kurssille, saat samaan hintaan käyttöösi itseopiskelumateriaalin myös kaikista muista aineista. 

Hinnat

Yksi aine 495 €. Kaksi ainetta 795 €.

Ilmoittaudu kesän yo-kurssille tästä linkistä

Kysy meiltä lisää kurssista

Saat halutessasi kurssimateriaalin sisältävän Mafynetti-tabletin postitse kotiin jo hyvissä ajoin ennen kurssin oppitunteja. 

Huomaa kuitenkin että Mafynetti-tabletin mukana lähetämme aina kurssin laskun.

Kurssiaineet:

Voit valita yhden yksittäisen aineen tai kahden aineen yhdistelmän. Valittavina aineina ovat pitkä- ja lyhyt matematiikka, fysiikka, kemia ja biologia.

Aikataulut:

Opetusta on arkisin 19.2. – 9.3.2018 välisenä aikana yhteensä 40 oppituntia per aine. Yhden oppitunnin pituus on 45 min.

Aikataulutiedot oppiaineittain löydät oheisesta linkistä. Vapaana olevat ryhmät näet ilmoittautumislomakkeelta.

Kurssipaikka:

MAFY-valmennuksen opetustilat Ruoholahdessa, Porkkalankatu 7B, Helsinki.

Kurssien hinnat:

Yksi kurssi 495 € – 10 opetuspäivää, yhden päivän hinta 49,50 €
Kaksi kurssia 975 € – 20 opetuspäivää, yhden päivän hinta 48,75 €

Ilmoittaudu tästä linkistä kevään 2018 abikurssille

Kysy meiltä lisää kurssista