opiskeluvalmentajat

Opiskeluvalmentajamme ovat lääkiskurssilaisten tukena vaativan valintakoevalmistautumisen tukena. 

Jaakko Alasuvanto

Opiskeluvalmennuskoordinaattori
Olen työskennellyt MAFY:lla kolme vuotta fysiikan ja matematiikan opettajana, ja aloitan nyt myös opiskeluvalmennustiimin vetäjänä. Töiden ohella suoritan toistaiseksi viimeistä vuottani Aalto-yliopistossa. Harrastuksiini kuuluu aktiivinen boulderkiipeily ja tanssi. Opiskeluvalmennuksen johtamisen ja kehittämisen lisäksi toimenkuvaani kuuluu tietysti itse valmennus! Uskon, että kokemukseni auttaa meitä löytämään sinulle toimivan opiskelurytmin ja opiskelumetodit. Ole rohkeasti yhteydessä minuun, mikäli sinulla on jotain asiaa opiskeluvalmennukseen liittyen! Minut tavoitat sähköpostitse jaakko.alasuvanto(at)mafyvalmennus.fi

Abdessalam Tadji

Opiskeluvalmentaja
Olen 4. vuoden lääketieteen opiskelija Helsingissä ja toimin MAFY-valmennuksella kolmatta vuotta opiskeluvalmentajana. Olen saanut myös lääkiksestäkin jo jonkin verran kokemusta ihmisten kohtaamisesta mm. psykiatrian harjoittelujakson muodossa. Hain aikanani lääkikseen kaksi kertaa enkä ollut ekalla kerralla ihan sisäistänyt millaista valmistautumista sisäänpääsy vaatii, ja minkälaisia sudenkuoppia voi matkalla tulla vastaan. Haluan nyt aiempien vuosien ohjauskokemuksella sekä omalla hakukokemuksellani auttaa sinua saamaan eniten irti pääsykoevalmistautumisestasi. Voimme ohjauksen yhteydessä yhdessä pohtia yksilöllisesti lähtökohtasi huomioonottaen minkälainen lukusuunnitelma toimisi sinulle parhaiten!

Anniina Kyöttinen

Opiskeluvalmentaja
Olen kolmannen vuoden hammaslääketieteen opiskelija Kuopiosta. Lääkikseen pyrkimisen ja sittemmin omien opintojeni ohessa olen toiminut urheiluvalmentajana ja psyykannut pelaajia tenniskentällä mahdollisimman hyviin suorituksiin. Nyt opiskeluvalmentajana haluan auttaa sinua yltämään parhaaseen mahdolliseen suoritukseen pääsykokeessasi. Ihmiset oppivat asioita eri tyyleillä. Etsitään sinulle sopivin opiskelutekniikka. Tehokkaalla valmistautumisella ja hyvällä motivaatiolla, elämää kuitenkin unohtamatta, kaikki on mahdollista. Olen tukenasi olitpa sitten ensikertalainen tai jo pääsykoekonkari. Valmistaudutaan lääkiksen pääsykokeeseen yhdessä!

Emilia Vaalamo

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen toista vuotta hammaslääketiedettä Helsingissä. Valmistuin lukiosta vuonna 2015, jonka jälkeen kävin valmistautumatta istumassa pääsykokeen läpi. Ovet lääkikseen aukesivat onneksi seuraavana vuonna suureksi osaksi MAFY:n loistavien materiaalien avulla. Omat pääsykoeluvut ja niiden tuomat haasteet ovat vielä tuoreessa muistissa, joten osaan samaistua hakijoiden fiiliksiin ja parhaani mukaan auttaa luku-urakassa. Haluan auttaa muitakin pääsemään sisään unelmiensa opiskelupaikkaan!

Ella Muhli

Opiskeluvalmentaja
Olen toisen vuoden lääketieteen opiskelija Turun yliopistossa. Sisään pääsin toisella hakukerrallani, mitä ennen opiskelin pari vuotta biokemiaa. Pääsykokeeseen valmistautuminen vaati minulta niin tiukkaa aikataulutusta, laskurutiinin parantamista kuin uusien asioiden opetteluakin. Hetkeäkään en vaihtaisi pois, koska lääkiksessä opiskelu on käytännönläheistä ja todella mielenkiintoista. Opiskeluvalmentajana haluan auttaa sinua pääsemään omiin tavoitteisiisi pääsykokeeseen valmistautumisen eri osa-alueilla.​

Henrik Nupponen

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen toista vuotta Tampereen lääkiksessä, johon ovet avautuivat toisella hakukerralla. Suoraan lukiosta lukuinto eikä osaaminen riittänyt, mutta vuosi puolustusvoimissa nosti motivaation uudelle tasolle. Opiskeluasenteen muutos toi tuloksia. Valmennuksen avulla turhan pänttäyksen sijaan pystyin paneutumaan minulle vaikeisiin aiheisiin. Liikunta ja vapaa-aika olivat tärkeitä voimavaroja, joiden avulla pääsin perille saakka. Kokemani pohjalta olen valmis auttamaan sinulle sopivien opiskelumetodien ja rutiinien löytämisessä.​

Jenna Laakkonen

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen Kuopion lääkiksessä nyt ensimmäistä vuotta. Useiden omatoimisten hakukertojen jälkeen MAFY:n materiaalien, opettajien ja oponi avustuksella löysin puuttuneen itseluottamuksen ja opin virheistäni. Kurssilla järjestelmällinen työskentely sai minut sisäistämään tarvittavan ja saavuttamaan toivotun lopputuloksen. Opiskeluvalmentajana haluan auttaa ja tsempata sinua omien kompastuskiviesi ylittämisessä. Tehdään yhdessä kaikkemme, jotta sinunkin unelmastasi tulee totta!

Juho Pitkonen

Opiskeluvalmentaja
Olen 2017 Helsingin lääketieteelliseen sisäänpäässyt ylioppilas. Asepalveluksen takia aloitan opiskelun vasta ensi syksynä. Pääsin opiskelemaan ensimmäisellä yrityksellä Mafyn valmennuskurssin ja materiaalin sekä suuren työmäärän avulla. Pidän tärkeänä, että myös intensiivisen opiskelun aikana riittää elämässä aikaa muillekin tärkeille asioille, joita minulle ovat liikunta ja musiikki. Pystyn kertomaan kokemuksistani abivuoden ja lääkislukemisen tasapainottelussa. Ilo sisäänpääsystä on vielä tuoreessa muistissa ja haluan auttaa muitakin saavuttamaan unelmiensa opiskelupaikan!

Linda Jäntti

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen ensimmäistä vuotta hammaslääkiksessä. Pääsin sisään toisella hakukerralla ja molempina välivuosina kävin MAFY:n kurssin. Opin paljon ensimmäisellä kerralla tekemistäni opiskeluvirheistä, jotka osasin toisella yrittämällä välttää. Jaan mielelläni omat kokemukseni, jotta valmistautumisesta tulee mahdollisimman tehokasta. Haluan valmentaa iloisella asenteella sekä auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi!​

Linnea Hurri

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen tällä hetkellä ensimmäistä vuotta Helsingin lääkiksessä. Olen keväällä 2016 valmistunut ylioppilas ja ensimmäinen hakukertani sijoittuu samaiselle keväälle. Sisäänpääsy meni silloin sivu suun, koska en yksinkertaisesti ymmärtänyt, mitä vaaditaan kokeessa menestymiseen. Virheistä oppineena ja MAFY:n avulla toinen hakukevät meni suunnitelmien mukaan, ja silloin pääsinkin sisään. Oma pääsykoe vielä tuoreena muistissa vastaan mielelläni kaikkiin hakuprosessissa askarruttaviin kysymyksiin. Uskon, että saamme yhdessä suunniteltua juuri sinulle sopivan ja mielekkään lukusuunnitelman.

Maria Peura

Mielenhallintavalmentaja
Olen neljännen vuoden psykologian opiskelija, ja olen opiskelijavalmennustiimissä mukana tukemassa kaikkia lääkishakijoita mm. stressin, koejännityksen, ahdistuksen, motivaation ja elämänhallinnan ongelmien kanssa. Haluan auttaa kaikkia onnistumaan pääsykoeurakassa ja annan vinkkejä esimerkiksi rentoutumiskeinoihin, stressin- ja jännityksenhallintaan sekä siihen, kuinka opiskelu voi olla mukavaa ja innostavaa. Minuun voi olla yhteyksissä millon vain, niin sovitaan tapaaminen ja nähdään. Tapaamisilla mietitään yhdessä, miten ongelmat helpottuisivat, ja pääsykoeprosessi olisi mahdollisimman hyvä ja onnistunut. Tsemppiä kaikille opiskeluun! Mariaan voit olla yhteydessä oman opiskeluvalmentajasi kautta tai ottamalla yhteyttä suoraan sähköpostitse maria.peura(at)mafyvalmennus.fi

Maura Kere

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen toista vuotta lääkiksessä Karolinska Institutetissä Tukholmassa. Vaikka olenkin tiennyt jo kauan, että haluan lääkäriksi, ei tie lääkikseen ollut minulle viivasuora, vaan sisälsi mm. opiskelua Aalto-yliopistossa sekä tutkimustyötä pääsykoelukemisen ohessa. Lääketieteen opintojen, elokuvien, kokkaamisen ja urheilemisen lisäksi olen todella kiinnostunut ihmismielestä ja erityisesti oppimisesta, ja haluankin sen takia parhaani mukaan ohjata sinua löytämään sinulle parhaiten sopivan opiskelurytmin, -rutiinit ja -tyylin – unohtamatta muita elämän osa-alueita!

Michał Podleśny

Opiskeluvalmentaja
Pääsin ylioppilaaksi 2015, jolloin hain ensimmäistä kertaa yleiselle. Toisen kerran valmistautuessani pääsykokeeseen opiskelin ohella Oulun Yliopistossa luonnontieteitä ja keväällä 2016 jäin 2,5p päähän. Kovan työn ja lukemattomien tehtävien jälkeen ovet Oulun lääkikseen avautuivat 2017. Pääsykoeurakan aikana kiinnostuin äärimmäisen paljon oppimisesta ja ihmismielestä. Haluan auttaa muitakin saavuttamaan unelmansa heille sopivimmilla menetelmillä! Ymmärrän kokemuksen kautta kuinka tärkeitä itselle sopivat rutiinit ja opiskelutekniikat ovat, sillä oma hakuprosessi on vielä tuoreena mielessä.

Paula Nurminen

Opiskeluvalmentaja
Minun kohdallani Helsingin lääkiksen ovet vihdoin aukenivat kevään 2016 pääsykokeen myötä. Sitä ennen valmistuin 2014 lukiosta ja keväällä 2015 jäin 1,5 raakapistettä riman alle. Toisella hakukierroksellani MAFY:n materiaalit olivat pelastukseni, sillä niiden vuoksi ei tarvinnut enää plärätä samoja vanhoja lukion kirjoja kannesta kanteen. Opiskeluvalmentajana autan sinua kaikissa hakuprosessiin liittyvissä kysymyksissä karttuneen kokemukseni valossa; Liittyivät ne sitten motivaatioon, opiskelutekniikkaan tai muuhun elämänhallintaan.

PIlvi Villa

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen ensimmäistä vuotta Helsingin yleislääkiksessä. Lukion jälkeen aloitin maailmanpolitiikan opinnot, mutta melko pian ymmärsin, että haluankin lääkäriksi. Jouduin aloittamaan fykebi-aineiden opiskelun nollasta, ja alussa opiskelutekniikoissani oli parantamisen varaa. Keväällä 2017 menin MAFY:n kurssille ja noudatin tarkkaan MAFY:n ohjeita, keskityin hyvään opiskelutekniikkaan ja koetaktiikan hiomiseen. Panostin tällä kertaa myös yleiseen hyvinvointiin, ja tämä optimointi tuotti tulosta, kun pääsin kolmannella yrittämällä sisään! Opin hakujen aikana kantapään kautta, miten lääkiksen pääsykokeeseen kannattaa valmistautua, ja innolla odotan, että pääsen auttamaan hakijoita tekemään lukuprosessista mahdollisimman toimivan kokonaisuuden!

Pipsa Lunkka

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen toista vuotta yleislääkiksessä Helsingissä. Pääsin sisään toisella hakukerralla suunitelmallisuuden, hyvien rutiinien ja MAFY:n materiaalien avulla. Opona haluan auttaa sinua omien kokemuksieni avulla kohti unelmiesi opiskelupaikkaa ja ammattia. Uskon, että yhdessä löydämme sinulle parhaan mahdollisen tavan valmistautua pääsykokeisiin. Vaikka pääsykokeisiin valmistautuminen ei ole helppoa, niin omien unelmien eteen tehty työ kannattaa varmasti.

Riku Tauschi

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen ensimmäistä vuottani Tampereella yleislääketiedettä. Olen kevään 2016 ylioppilas ja hain ensimmäisen kerran yokiireiden keskellä. Jäin tällöin tyylikkäästi pisteen päähän, mutta toisella hakukerralla pääsin kirkkaasti sisään. Toisena pääsykoekeväänäni päätin uskaltaa katsoa virheitäni ja ottaa niistä opikseni. Lisäksi ymmärsin opiskelutekniikan merkityksen ja millainen opiskelija juuri minä olen. Haluan auttaa myös muita haastavassa urakassa ja tarjota tukea siihen ryhtyneelle!

Sami Reinikainen

Opiskeluvalmentaja
Olen neljännen vuoden hammaslääketieteen opiskelija Helsingissä. Oma luku-urakkani lääkikseen oli monia mutkia täynnä ja olen joutunut kehittämään opiskelutekniikoitani sekä ennen että jälkeen sisäänpääsyn. Nyt jaan mielelläni tietojani ja kokemuksiani sinun kanssasi, jotta voimme tehdä keväästäsi mahdollisimman tehokkaan ja mukavan.

Samuli Kaivola

Opiskeluvalmentaja
Toinen vuosi pyörähti osaltani käyntiin Helsingin lääkiksessä yleisen puolella. Nautin ensimmäisestä vuodesta erittäin paljon ja odotan innolla tulevaa. Opiskelun lisäksi toimin vuosikursimme emäntänä/tapahtumavastaavana, toimin opona ja liikun paljon. Järkevä ja tehokas ajankäyttö on tämän mahdollistamisen a ja o. Mafynetti oli minulle neljännellä hakukerralla toisen opiskelupaikan ja työn ohella erittäin hyvä väline ajankäyttöni maksimointiin ja uskon, että se on sitä sinullekin!

Santeri Salo

Opiskeluvalmentaja
Olen neljännen vuoden kandi Helsingistä ja nyt käynnistyy kolmas vuoteni opona. Sekä lääkis, että yhtä lailla opiskeluvalmennus ovat käyneet yhä mukavammaksi vuosien karttuessa. Itse hain aikanaan viisi kertaa ennen kuin pääsin opiskelemaan haluamaani alaa. Näistä kaikista vuosista onkin ollut tässä työssä hyvä ammentaa vinkkejä tuleville kollegoille. Autan oppilaita kokemuksella ja rennolla otteella kohti unelmiensa opiskelupaikkaa!

Sini Peura

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen toista vuotta eläinlääkiksessä ja sisään pääsin neljännellä yrittämällä. Taustalla on kaupallinen koulutus sekä jokunen vuosi työelämää. Pääsykokeisiin valmistauduin kokopäiväisen töissä käymisen ohella, jolloin työntäyteisen arjen keskellä avainasemaan nousivat aikatauluista kiinni pitäminen sekä selkeiden rutiinien ylläpito. Jouduin myös jatkuvasti kehittämään oppimistekniikoitani, jopa ainekohtaisesti. Jaan mielelläni kaikki hakuvuosieni aikana kertyneet vinkit, jotta pääsykokeeseen valmistautumisesi olisi mahdollisimman tehokasta ja mielekästä.

Sonja Kääriä

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen toista vuotta Turun hammaslääkiksessä. Valmistuin lukiosta vuonna 2015, jonka jälkeen pidin välivuoden ja keskityin täysillä lukemaan pääsykoetta varten. Suurelta osin MAFY:n materiaalien ansiosta pääsinkin heti seuraavana vuonna sisään. Pääsykokeisiin luku on vielä tuoreessa muistissa ja opiskeluvalmentajana autankin sinua kaikissa luku-urakkaan liittyvissä kysymyksissä ja hankaluuksissa oman kokemukseni pohjalta. Unelmien eteen on tehtävä kovasti töitä, mutta lopulta se kaikki on varmasti sen arvoista!​

Thomas Hyvärinen

Opiskeluvalmentaja
Olen opiskellut Tampereen lääkiksessä kolme vuotta. Pääsykoevalmistautumisessa katson keskeisimmäksi hyvien elämäntapojen omaksumisen, valmistautumista jeesivän psykososiaalisen ympäristön, mielekkään rutiinin ylläpitämisen ja kyvyn pitkäjänteiseen, rehelliseen itsetarkkailuun. Olen utelias ja luova, luen paljon ja pidän liikunnasta. Lääkärin työssä jännittävimmäksi koen neurologiset ja psykiatriset ilmiöt.​

Venla Lindström

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen nyt toista vuotta Turun yleislääkiksessä. MAFY-valmennuksen siivittämänä ja omia opiskelutekniikoita parantamalla pääsin sisään toisella hakukerralla. Pääsykoemenestyksen edellytyksenä ovat mielestäni erityisesti rutiini, ajan optimointi ja itseensä uskominen. Lääkikseen hakeminen voi olla rankkaa, mutta sisäänpääsy ei ole mahdotonta. Haluan tsempata ja jakaa kokemuksiani pääsykokeeseen valmistautumisesta, jotta hakuprosessi olisi sinulle mahdollisimman mielekäs. Omia unelmiaan kannattaa tavoitella!

Viivi Hynninen

Opiskeluvalmentaja
Pänttään toista vuotta Kuopiossa yleislääketiedettä. Lukion jälkeen harhauduin opiskelemaan fysioterapiaa, mutta se ei tyydyttänyt tiedonjanoani ja ymmärsin haluavani lääkäriksi. Kaikesta epäonnistumisen pelosta huolimatta uskalsin hakea ja toisella yrittämällä ryömin sisään. Ensimmäinen hakukertani kaatui tähtitieteellisiin kirjastotunteihin, mutta toisella kerralla MAFY:n opiskeluvalmennus auttoi optimoimaan ajankäytön ja piti toivoa yllä rankan kevään aikana. Olen ilolla mukana tukemassa tulevia kollegoita uransa alkuun ja auttamassa unelman toteutumisessa.

Viivi Rintanen

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen toista vuotta hammaslääketiedettä ja ensimmäistä vuotta lääketiedettä Helsingin yliopistossa. Viisivuotinen hakuhistoriani on tapahtumarikas ja siihen sisältyi niin kasvatustieteen opintoja kuin neljän lapsen saaminen. Haastavassa elämäntilanteessa pääsykokeeseen valmistautumisessa tärkeää on käyttää rajallinen aika ja energia mahdollisimman optimaalisesti. Uskon voivani auttaa sinua pääsykoevalmistautumisessasi ja tsemppaamaan sinua kohti unelmiesi opiskelupaikkaa ja ammattia. Ei ole väliä kuinka monta kertaa kaadut vaan kuinka monta kertaa nouset ylös.