opiskeluvalmentajat

Opiskeluvalmentajamme ovat lääkiskurssilaisten tukena vaativan valintakoevalmistautumisen tukena. 

Jaakko

Jaakko Alasuvanto

Opiskeluvalmennuskoordinaattori
Olen työskennellyt MAFY:lla lääskikurssien alusta asti fysiikan ja matematiikan opettajana, sekä nyt kolmatta vuotta opiskeluvalmennustiimin vetäjänä. Harrastuksiini kuuluu aktiivinen boulderkiipeily ja tanssi. Uskon, että kokemukseni auttaa meitä löytämään sinulle toimivan opiskelurytmin ja opiskelumetodit. Ole rohkeasti yhteydessä minuun, mikäli sinulla on jotain asiaa opiskeluvalmennukseen liittyen! Minut tavoitat sähköpostitse jaakko.alasuvanto(at)mafyvalmennus.fi
mf_heta

Heta Korhonen

Opiskeluvalmennuskoodinaattori
Olen toiminut biologian opettajana MAFY:lla 2,5 vuotta. Tukikohtani on Jyväskylässä, mutta opetan myös Tampereen ja Turun kursseilla, minkä lisäksi toimin opiskeluvalmennuskoordinaattorina. Minuun voit olla yhteydessä aina, jos jokin asia mietityttää opiskeluvalmennukseen liittyen!
Aino_Saronsalo

Aino Saronsalo

Opiskeluvalmentaja
Olen toisen vuoden hammaslääketieteen opiskelija Kuopiosta. Oma hakuprosessini kesti kaksi vuotta. Ensimmäisenä vuonna yritin pärjätä yksin Mafyn itseopiskelumateriaaleilla sovittaen työt samaan kuvioon. Vaikka pääsinkin lähelle sisäänpääsyrajaa, oli urakka todella rankka. Seuraavana vuonna laitoin kaikki peliin: osallistuin lähiopetukseen, aloitin lukupiirin ja varasin aikaa valmentautumiselle. Katson hyvän asenteen, itsetarkkailun, psyykkisen tuen ja oikeanlaisen työskentelyn johtaneen menestymiseen valintakokeessa. Opiskeluvalmentajana olen aidosti kiinnostunut kehittämään ja tukemaan sinua läpi luku-urakan.
IMG_2137

Anette Kettunen

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen ensimmäistä vuotta lääketiedettä Turun yliopistossa. Kirjoitin IB-ylioppilaaksi keväällä 2016, jonka jälkeen pidin välivuoden, vaikka lääketieteen opiskelu oli minulle pitkäaikainen unelma. Aloitin opiskelun käytännössä nollapohjalta Mafyllä vuonna 2017 ja silloin jäinkin vain muutaman pisteen päähän sisäänpääsyrajasta. Toisen vuoden luku-urakan aloitin paremmalta tasolta 2018 syksyllä, ja huomasin kuinka erilaiset haasteet hyvällä pohjalla hakeminen asettaa. Suurin ero hakukertojen välillä oli oikean opiskelutyylin ja -rytmin löytäminen. Tiedän omakohtaisesta kokemuksesta, mitä lääkikseen pääsy vaatii ja odotan innolla, että pääsen auttamaan sinua kohti unelmiesi opiskelupaikkaa!
IMG_20190819_165819

Anni Keppo

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen ensimmäistä vuotta yleislääketiedettä Turun yliopistossa. Oma tieni lääkikseen vaati useamman hakukerran ja opin kantapään kautta mitä pääsykokeeseen valmentautuminen vaatii. MAFY-valmennus oli lopulta avainasemassa sisäänpääsyni kannalta. Hakuvuosina erilaiset opiskelutekniikat, pääsykoetaktiikat ja stressinhallintakeinot ovat tulleet minulle hyvin tutuiksi. Opiskeluvalmentajanasi olen tukenasi koko hakuprosessin ajan ja varmistan, että astelet keväällä itsevarmasti pääsykokeeseen. Haluan kokemukseni avulla auttaa juuri sinua saavuttamaan unelmasi!
Anna_Suihko_Opo

Anna Suihko

Opiskeluvalmentaja
Olen toisen vuoden opiskelija Turun lääkiksessä. Oma hakuprosessini alkoi keväällä 2017 kirjoitusten jälkeen, jolloin sisäänpääsy jäi täpärästi haaveeksi liiallisen stressin ja uupumuksen vuoksi. Välivuodella minulla oli aikaa miettiä uusiksi pääsykoestrategiaani, ja omista virheistäni sekä MAFY:n vinkeistä viisastuneena päätin opiskelun lomassa varata aikaa myös esimerkiksi liikunnalle sekä henkiselle hyvinvoinnille. Tasapainon löydyttyä vapaa-ajan ja lukemisen välillä opiskelu alkoi pian luistaa aivan uudenlaisella energialla, ja kevään jälkeen minua odottikin paikka Turun lääkiksessä. Opiskeluvalmentajana haluan auttaa myös sinua löytämään mielekkäät ja innostavat rutiinit matkalla kohti unelmiesi opiskelupaikkaa,
levon ja vapaa-ajan merkitystä unohtamatta!
Anni Pesonen-2

Anni Pesonen

Opiskeluvalmentaja
Olen Oulun hammaslääketieteen kolmannen vuoden opiskelija. Kirjoitin ylioppilaaksi 2014 ja yhden välivuoden lisäksi olen lukenut pari vuotta luonnontieteitä Oulussa. Olen tehnyt varmaan kaikki virheet mitä pääsykokeeseen valmistautumisessa voi tehdä, mutta ottanut niistä opikseni ja nyt haluan auttaa sinua kohti unelmiesi opiskelupaikkaa.
Anni_Poikola_neliö

Anni Poikola

Opiskeluvalmentaja
Olen aloittanut lääketieteen opinnot Helsingin yliopistossa syksyllä 2018. Opiskelupaikka lääkiksessä oli pitkäaikainen unelmani. Lukion jälkeen opiskelin liikuntabiologiaa Jyväskylän yliopistossa, ja samalla ajatus lääkikseen hakemisesta vahvistui. Olin MAFY:n valmennuskurssilla, ja voin lämpimästi suositella sitä kaikille lääkishakijoille. Valmennuskurssin oppimateriaalit (Mafynetti), opiskelu- ja koevinkit sekä opiskeluvalmentajan tuki olivat korvaamaton apu hakuprosessissa. Onnistunut pääsykoevalmistautuminen on monen tekijän summa, ja innolla pyrin auttamaan tulevia lääkisläisiä hakuprosessissa.
Anni_Tunttunen

Anni Tunttunen

Opiskeluvalmentaja
Olen toisen vuoden opiskelija Turun yleislääkiksessä. Lukiossa keskityin kaikkeen muuhun kuin opiskeluun, vaikka haaveilin lääkiksestä. Pääsin kuitenkin ylioppilaaksi vuonna 2016, jolloin aloitin ensimäisen välivuoden kansanopistossa lääkislinjalla. Vuonna 2017 hain Ouluun alhaisempien pisterajojen toivossa mutta jäin parinkymmenen pisteen päähän sisäänpääsystä. Seuraavana syksynä aloitin MAFY:lla ja opiskelin tunnollisesti heidän ohjeiden mukaisesti läpi vuoden. Vuoden aikana itsevarmuus kasvoi ja päätin hakea Turkuun kevään yhteishaussa ja tänne sitten pääsinkin. Monia opiskelutyylejä kokeilleena ja monia pitkiä kirjastopäiviä viettäneenä voin kokemuksieni avulla auttaa muitakin unelmien saavuttamisessa!
B4F8DA7B-7D2A-470F-BE51-09349CA4AA48

Elina Nuotio

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen ensimmäistä vuotta Helsingin yliopiston eläinlääkiksessä. Olen kirjoittanut ylioppilaaksi vuonna 2015, ja opiskellut lukion jälkeen erityispedagogiikkaa Oulun yliopistossa. Jäätyäni ensimmäisen hakukertani jälkeen muutaman pisteen päähän sisäänpääsystä, päädyin hankkimaan Mafynetin opiskelun avuksi. Toisella hakukerralla pääsinkin kirkkaasti sisään. Minulla on omakohtaista kokemusta erilaisista opiskelutekniikoista, fysiikan ja kemian aloituksesta lähes nollatasolta, ja esimerkiksi osa-aikatyön yhdistämisestä hakuprosessiin. Opiskelijavalmentajana voin auttaa sinua muodostamaan juuri sinulle parhaat mahdolliset tekniikat, taktiikat ja rutiinit, jotka auttavat sinua saavuttamaan unelmasi.
Elina_Pulkkinen-1

Elina Pulkkinen

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen toista vuotta Helsingin yleislääkiksessä. Oma hakuprosessini oli monivuotinen, ja sisälsi lääketieteelliseen hakemisen ohella mm. biologian opintoja yliopistossa. Lopulta ovet lääketieteelliseen avautuivat minulle tehokkaan laskurutiinin, Mafyn kattavien materiaalien ja oman erehdykseni kautta oppimisen turvin. Vaiherikkaan hakuhistoriani ansiosta minulle on kertynyt vuosien varrella runsaasti kokemusta siitä, mitä lääketieteelliseen hakeminen vaatii, ja kuinka opiskelu pysyy mielekkäänä aina pääsykokeeseen saakka. Nyt haluankin auttaa muita hakijoita saavuttamaan pääsykokeessa onnistumisen ilon, ja toimia rohkaisevana esimerkkinä siitä, että pitkäjänteinen työnteko todellakin tuottaa tulosta!
opo

Ella Määttä

Opiskeluvalmentaja
Olen ensimmäisen vuoden hammaslääketieteen opiskelija Oulun yliopistossa. Oma hakuprosessini alkoi syksyllä 2018 ja onnistuin pääsemään sisään jo ensimmäisellä hakukerrallani. Vaikka opiskelupaikka hammaslääkiksessä oli aina ollut unelmani, en käyttänyt aikaa lukiossa riittävästi aineiden opiskeluun ja pohjani oli heikko lukuprosessin alkaessa. Onnistuin kuitenkin kirimään vuoden aikana taitoni tarvittavalle tasolle ja opiskelupaikka odotti minua syksyllä. Hakuvuoden aikana koin ehdottoman tärkeäksi vahvat rutiinit, sekä riittävän levon määrätietoisen opiskelun rinnalla. Opona haluankin auttaa sinua unelmien koulupaikan saavuttamisessa vahvojen rutiinien, sekä levon ja toimivaksi todettujen opiskelutaktiikkojen avulla!
Ella_Kokko-1

Ella Kokko

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen Turun lääkiksessä toista vuotta. Hakeminen lääkikseen on itselläni lähellä sydäntä, sillä omalle polulleni hakuja sattui useita. Näiden vuosien aikana opin kantapään kautta, mitkä asiat ja tekniikat toimivat hakemisessa ja mitkä eivät. Uskon, että hakukokemuksistani voidaan ammentaa paljon hyviä vinkkejä myös sinun hakuprojektiisi. Opoilussa haluan antaa kaikkeni auttaakseni sinua välttämään kaikki ne sudenkuopat joihin itse matkallani kompuroin ja menestymään pääsykokeessa parhaalla mahdollisella tavalla!
emilia_vaalamo

Emilia Vaalamo

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen neljättä vuotta hammaslääketiedettä Helsingissä. Valmistuin lukiosta vuonna 2015, jonka jälkeen kävin valmistautumatta istumassa pääsykokeen läpi. Ovet lääkikseen aukesivat onneksi seuraavana vuonna suureksi osaksi MAFY:n loistavien materiaalien avulla. Omat pääsykoeluvut ja niiden tuomat haasteet ovat vieläkin tuoreessa muistissa, joten osaan samaistua hakijoiden fiiliksiin ja parhaani mukaan auttaa luku-urakassa. Haluan auttaa muitakin pääsemään sisään unelmiensa opiskelupaikkaan!
opiskelijakortti

Emilia Vakkuri

Opiskeluvalmentaja
Aloitin opinnot syksyllä 2019 Helsingin hammaslääketieteellisessä. Oma tarinani ei ole se ihan tavallisimmasta päästä. Valmistuin lukiosta keväällä 2012 ja olen hakenut siitä saakka lääkikseen. Lukiossa luin fysiikkaa ensimmäisen pakollisen kurssin ja pääsin fysiikan saloihin ensimmäistä kertaa vasta yo-kirjoitusten jälkeen. Vuodet 2013-2015 olin muiden järjestäjien valmennuskursseilla. 2016 luin täysin itsenäisesti ja loput vuodet olen saanut auttavan käden Mafyltä. Vasta Mafyn avulla tajusin, kuinka lääkikseen haetaan ja mitä haku vaatii. Minulla on myös vaikea lukihäiriö, joka tuonut oman mausteen projektiini. Matkani on ollut pitkä ja raskas. Haluan kannustaa sinua kohti tavoitettasi! Usko itseesi, jossain vaiheessa se palkitaan!
Processed with VSCO with f2 preset

Emma Tiainen

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen tällä hetkellä toista vuotta Tampereen lääketieteellisessä. Ensimmäisen kerran hain lääkikseen vuonna 2017, kun valmistuin lukiosta. Kirjoitin keväällä 5 ainetta enkä ottanut valmennuskurssia, jolloin väsähdin rankan kevään jälkeen ja ensimmäinen yritys jäi vaisuksi. Syksyllä aloitin kuitenkin valmistautumaan toiseen hakukertaan rauhassa ja otin mafynetin käyttööni. Tämän ansiosta ovet lääkikseen aukesivat ja koko hakuprosessista jäi hyvä fiilis. Hakemisen aikana tuli opittua kantapään kautta monia hyödyllisiä asioita opiskelutekniikoista, ajankäytöstä ja rutiineista. Opiskeluvalmentajana haluan auttaa sinuakin mielekkään lukuprosessin luomisessa ja unelmien koulupaikan saavuttamisessa!
Processed with VSCO with a5 preset

Erika Tuominen

Opiskeluvalmentaja
Olen toisen vuoden opiskelija Helsingin yleislääkiksestä. Valmistuin lukiosta talvella 2015, jonka jälkeen ehdinkin hakea kolmen kevään ajan kunnes ovet lääkikseen avautuivat. Lääkis oli ollut unelmani niin kauan kuin muistan, mutta silti hakuprosessin vaativuus iski päin kasvoja ensimmäisen yrityksen jälkeen. Kahtena ensimmäisenä hakukertana olin MAFY:n itseopiskelukurssilla ja sainkin kehitettyä osaamistani sekä laskurutiinia etenkin fysiikassa ja kemiassa. Kolmantena vuonna vaihdoin etäkurssiin ja sain oman opiskeluvalmentajan, jonka avulla keskityimme etenkin rutiinien luomiseen ja lukemisen aikatauluttamiseen. Ymmärsin myös vihdoin levon merkityksen hakuprosessissa. Opiskeluvalmentajana haluan auttaa sinua löytämään oikeanlaiset rutiinit sekä tasapainon lukemisen ja vapaa-ajan välillä, jotta voit saavuttaa unelmien opiskelupaikkasi!
Hanna_mentula

Hanna Mentula

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen toista vuotta Turun yleislääkiksessä. Abikeväänä hain ensimmäistä kertaa ja jäin muutaman pisteen päähän. Seuraavana keväänä unelmani toteutui! Olin itsekin Mafyn kurssilla ja omasta opiskeluvalmentajastani oli silloin minulle iso apu ja tuki. Nyt haluaisin itse omien kokemuksieni avulla auttaa tulevia lääkisläisiä saavuttamaan haluamansa koulupaikan.
Työtä riittää, mutta hyvillä opiskelutaktiikoilla ja järkevällä ajankäytöllä homma on täysin tehtävissä!
Processed with VSCO with c1 preset

Hanna Riekki

Opiskeluvalmentaja
Olen ensimmäisen vuoden opiskelija Tampereen lääkiksessä. Minulle koulun ovet avautuivat toisen hakukerran myötä. Vaikka haave lääkärin ammatista selkeytyi jo lukiossa, halusin pitää välivuoden ja kerätä voimia matkustellen. Ensimmäinen hakukerta oli kuitenkin pitkän opiskelutauon jälkeen kuin isku vasten kasvoja, ja valmistautumisessa tuli tehtyä monta asiaa väärin. Uuvuttavan kevään jälkeen päätin, että ensi kerralla hoidan asiat kunnolla ja Mafya parempaa apuria ei tähän olisi voinut kaivata. Oikeaan opiskelutekniikkaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyminen avasivat aivan uudenlaisen hakukokemuksen ja toivon, että pystyn nyt auttamaan muita hakijoita löytämään itselleen mielekkään ja menestyksekkään tavan unelmiensa tavoitteluun!
IMG_0395

Heta Rasinkangas

Opiskeluvalmentaja
Olen alunperin Jyväskylästä, mutta tänä syksynä Kuopiolaistuin, kun kolmas hakukerta sanoi toden ja pääsin opiskelemaan yleislääketiedettä. Kaikki kolme hakukertaani ovat olleet hyvin erilaisia, mutta viimeisellä kerralla käytössäni ollut Mafyn etäkurssi toi toivotun tuloksen. Ratkaisevat tekijät tällä hakukerralla olivat opiskeluiden rytmitys, rutiinien löytäminen sekä itselleni sopivan koetaktiikan hiominen. Näissä kaikissa oma opiskeluvalmentajani oli korvaamattomassa roolissa. Nyt opona haluan auttaa sinua löytämään opiskeluihin varman, mutta stressittömän otteen, jotta saat pääsykokeessa itsestäsi parhaan mahdollisen suorituksen irti.
Versio 2

Ida Inkinen

Opiskeluvalmentaja
Olen ensimmäisen vuoden opiskelija Helsingin eläinlääkiksessä. Eläinlääkisopinnot ja eläinlääkärin ammatti ovat olleet haaveitani jo lapsena. Päästäkseni unelmieni opiskelupaikkaan hain kaksi kaksi kertaa, molemmilla kerroilla Mafynettiä käyttäen. Ensimmäisellä hakukerralla lukuaika loppui kesken, mutta tiesin saavuttaneeni hyvän pohjan josta oli helppo jatkaa seuraavana syksynä. Oma opiskeluvalmentajani oli minulle korvaamaton tuki molemmilla hakukerroilla, ja toivon että minusta on myös suuri apu tuleville lääkisläisille.
Iida_Osipow

Iida Osipow

Opiskeluvalmentaja
Olen toisen vuoden hammaslääketieteen opiskelija Turun yliopistosta. Valmistuin lukiosta vuonna 2015, ja mutkan kautta päädyin opiskelemaan hammaslääketiedettä. Lukion jälkeen pidin välivuoden, jonka aikana hain Aalto Yliopistoon opiskelemaan bioinformaatioteknologiaa. Pian opintojen alkamisen jälkeen päätin kuitenkin hakea lääkikseen. Pääsykoevalmistautumisen aikatauluttaminen aikaisempien opintojen ja muiden velvollisuuksien kanssa oli ajoittain hankalaa, mutta Mafynetin ja opiskeluvalmennuksen avulla saimme luotua minulle rutiinit, joihin en olisi pystynyt ilman apua. Opona haluan tarjota sinulle apua ja tukea jokaiseen pääsykoevalmistautumisen vaiheeseen, ja auttaa sinua luomaan toimivat rutiinit, joiden avulla tulet menestymään pääsykokeessa mahdollisimman hyvin!
Ilona_henriksson (kopio)

Ilona Henriksson

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen toista vuotta Tampereen lääketieteellisessä, jonne ovet aukenivat toisella hakukerralla. Hyvin suunnitellun lukuaikataulun ja oikeiden opiskelutekniikoiden avulla koko lukuprosessi tuntui mielekkäältä ja pääsykokeeseen oli mukava mennä.
Opiskeluvalmentajana haluan auttaa samanlaisen kokemuksen luomisessa!
Jenna_Laakkonen

Jenna Laakkonen

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen Kuopion lääkiksessä kolmatta vuotta. Haaveilin lääkärin ammatista jo joskus lapsena, mutta lukion jälkeen matikan opettajan ja ympäristötieteen opinnot veivät minut mukanaan. Muutama vuosi sitten päätin kuitenkin tarttua härkää sarvista ja lähteä tavoittelemaan unelmieni ammattia. Aloitin fykebi kurssien opiskelun alusta ja lopulta MAFY:n opettajien ja opon avustuksella lääkiksen ovet aukesivat. Useiden opiskeluvuosien aikana omat opiskelutavat ja arjen rytmittäminen ovat kehittyneet hurjasti. Opiskeluvalmentajana haluan auttaa ja tsempata sinua mahdollisten kompastuskiviesi ylittämisessä. Tehdään yhdessä sinunkin unelmastasi totta!
Opokuva Jenni Korteniemi

Jenni Korteniemi

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen toista vuotta yleisellä Turun lääkiksessä. Omana abivuotenani olin palaa loppuun jo syksyn kirjoitusten aikaan, mutta onnekseni pian sen jälkeen aloittamani Mafyn lääkiskurssin myötä löysin itselleni toimivammat opiskelutekniikat ja samalla järkevämmät rutiinit arkeen. Vuoden pitkäjänteinen työ ja sopiva balanssi tehokkaan opiskelun ja levon välillä tuotti tulosta, ja ovet unelmieni opiskelupaikkaan aukesivat ensimmäisellä yrityksellä. Hakuprosessi jäi lopulta mieleeni varsin positiivisena kokemuksena, ja opiskeluvalmentajana haluan auttaa sinua löytämään juuri ne sinulle sopivat keinot ja rutiinit, jotta et paitsi menestyisi pääsykokeessa, vaan voisit myös nauttia siihen johtavasta matkasta!
Johanna

Johanna Castrén

Opiskeluvalmentaja
Olen toisen vuoden lääketieteen opiskelija Helsingin yliopistossa. Matkani lääkikseen ei ollut se suoraviivaisin: olen valmistunut diplomi-insinööriksi ja tein alan töitä valmistumisen jälkeen, kunnes ajatus uusista opinnoista alkoi kypsyä. Lukiokursseista oli vierähtänyt pitkä aika ja lisäksi tasapainoilin lukemisen ja työelämän välillä. Vaatikin useamman hakukerran ennen kuin ovet lääkikseen avautuivat. Opiskeluvalmentajana haluan auttaa sinua löytämään itsellesi parhaan tavan valmistautua pääsykokeisiin sekä panostamaan jaksamiseen ja stressinhallintaan pitkän luku-urakan aikana, oli elämäntilanteesi millainen tahansa.
Kim_Pettersson

Kim Pettersson

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen Tampereen lääkiksessä toista vuotta. Kirjoitin ylioppilaaksi 2015 ja sain paikan Tampereen teknillisestä yliopistosta. Vuosi armeijassa herätti henkiin vanhan lääkishaaveen ja tekniikan opinnot eivät enää kiinnostaneet. Ensimmäisellä kerralla itselleni ongelmaksi kuitenkin koitui opiskelutekniikka ja biologian osaaminen, koska en ollut lukenut kuin pakolliset kurssit. Toisella hakukerralla laitoinkin kaiken luottoni MAFY:n opettajiin ja omaan opiskeluvalmentajaani. Luottamukseni palkittiin ja ovet aukesivat hyvän opiskelutekniikan, rutiinien ja riittävän vapaa-ajan ansiosta. Tulen auttamaan sinua juuri näissä samoissa asioissa, jotta sinäkin saisit unelmiesi opiskelupaikan. En vähättele työtä, jonka joudut tekemään, mutta tehdään yhdessä urakastasi mahdollisimman mielekäs.
opokuva

Krista Korkealehto

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen toista vuotta Turussa hammaslääketiedettä ja sitä ennen ehdin viettää pari vuotta biotekniikan opintojen parissa TTY:llä. Hakuprosessista minulla on kokemusta useammalta kerralta ja sinä aikana opin paljon eri opiskelutekniikoista, aikatauluttamisesta, sekä stressinhallinnasta. Näiden oppien avulla haluan tukea sinua hakuprosessin jokaisessa vaiheessa ja auttaa hyvien opiskelurutiinien luomisessa!
IMG_9780

Laura Peltonen

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen toista vuotta lääketiedettä Tampereen yliopistossa. Lukion jälkeen hain lääkikseen tuloksetta ja bioanalytiikan opinnot sekä työelämä veivätkin lopulta mennessään. Unelma lääketieteen opinnoista ei kuitenkaan jättänyt rauhaan ja päätin tehdä haaveesta totta. MAFY:n avulla sisäänpääsy onnistui, vaikka lukio-opinnoista olikin vierähtänyt jo melkein vuosikymmen ja kävin haku-urakan aikana kokopäiväisesti töissä. Kokemuksistani on varmasti apua hakuprosessin eri vaiheissa olit sitten vasta valmistuva ylioppilas tai jo kokeneempi konkari. Unelmiaan kannattaa aina tavoitella, sillä suunnitelmallisella työllä ne on mahdollista saavuttaa!
image1

Linda Simola

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen nyt ensimmäistä vuotta Turun yliopistossa lääketiedettä. Ennen medisiinariksi pääsyä opiskelin Jyväskylässä neljä vuotta liikuntabiologiaa, josta sain kandidaatin tutkinnon keväällä 2018 valmiiksi. Ajatus lääketieteellisestä eli jo lukiossa, mutta tuolloin epäluottamus omiin kykyihin vei voiton. Lopulta syksyllä 2017 päätin ottaa härkää sarvista ja lähteä tavoittelemaan unelmaani. Oma hakuprosessini lääkikseen kesti kaksi vuotta, ja ensimmäisellä hakukerralla jäin niukasti sisäänpääsyrajasta. Mafyn avulla sain hiottua fyken nollasta pääsykokeen edellyttämälle tasolle, rytmittämään opiskelun ja vapaa-ajan, sekä erityisesti opin, miten oikeasti opitaan. Opona haluan olla auttamassa juuri sinulle sopivan suunnitelman luomisessa matkalla kohti tavoitettasi!
Maria_Niemi

Maria Niemi

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen toista vuotta Tampereen lääkiksessä. Pääsin ylioppilaaksi vuonna 2017 ja hain lääkikseen kaksi kertaa. Toisella hakukerralla ymmärsin, mitä sisäänpääsy todella vaatii ja sain MAFY:ltä paljon apua siihen. Opiskeluvalmentajana haluan auttaa sinutkin saavuttamaan unelmien opiskelupaikan. Se vaatii paljon töitä, mutta on sen arvoista!
Edited-1-2

Michał Podleśny

Opiskeluvalmentaja
Pääsin ylioppilaaksi 2015, jolloin hain ensimmäistä kertaa yleiselle. Toisen kerran valmistautuessani pääsykokeeseen opiskelin ohella Oulun Yliopistossa luonnontieteitä ja keväällä 2016 jäin 2,5p päähän. Kovan työn ja lukemattomien tehtävien jälkeen ovet Oulun lääkikseen avautuivat 2017. Pääsykoeurakan aikana kiinnostuin äärimmäisen paljon oppimisesta ja ihmismielestä. Haluan auttaa muitakin saavuttamaan unelmansa heille sopivimmilla menetelmillä! Ymmärrän kokemuksen kautta kuinka tärkeitä itselle sopivat rutiinit ja opiskelutekniikat ovat, sillä oma hakuprosessi on vieläkin tuoreena mielessä.
opokuva Milka Hirvonen

Milka Hirvonen

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen toista vuotta lääketiedettä Turun yliopistossa. Aiemmalta koulutukseltani olen fysioterapeutti, mutta sairaalamaailmassa työskennellessäni lukioaikaiset haaveet lääkärin ammatista nousivat pintaan. Hakuprosessini vaati pari yritystä, joiden aikana opin paljon opiskelutekniikoista, stressinhallinnasta ja aikatauluttamisesta. Kokemukset fysiikan ja kemian opiskelusta täysin nollatasolta Mafyn avulla sekä työn ja pääsykoelukemisen järkevä yhdistäminen jäivät positiivisina asioina mieleeni. Opiskeluvalmentajana haluan auttaa löytämään sopivat opiskelurutiinit ja -tekniikat, jotta pääsykokeessa menestymiseen vaadittu pitkäjänteinen työskentely olisi mielekästä kaikkine vaiheineen.
MinttuKauppila

Minttu Kauppila

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen ensimmäistä vuotta Kuopion lääkiksessä. Olen aikaisemmalta ammatiltani luokanopettaja, mutta luonnontieteet ovat aina vetäneet minua puoleensa. Opiskelin ensin molekyylibiotiedettä kandiksi, josta sain lisävarmistusta päätökselleni lähteä yrittämään lääkikseen. Itselläni oli vahva pohja aiempien opintojen kautta kemiasta ja biologiasta mutta fysiikkaa en ollut opiskellut kuin yhden kurssin, ja siitäkin oli vierähtänyt tovi. Laskurutiinin ja hyvän opiskelurytmin avulla ovet lääkikseen avautuivat ensimmäisellä yrittämällä. Opiskeluvalmentajana haluan auttaa jokaista löytämään itselleen sopivat opiskelurutiinit ja -tekniikat, joiden avulla jaksaa ahertaa aina pääsykokeeseen asti!
Opokuva Okko-Pekka Klemola

Okko-Pekka Klemola

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen ensimmäistä vuotta Helsingin yleislääkiksessä. Ennen omaa hakukertaa olin ehtinyt opiskella bioinformaatioteknologiaa Aallossa pari vuotta, kunnes ajatus hakemisesta syntyi monen sattuman summasta. MAFY:n etäkurssin aikana opin paljon omista heikkouksistani opiskelijana ja oman opon avulla onnistuin optimoimaan ajankäyttöäni niin kirjastossa kuin koesalissakin. Opiskeluvalmentajanasi haluan auttaa sinua välttämään oman luku-urakkani aikana kohtaamani kompastuskivet ja ennen kaikkea onnistumaan luku-urakassasi kevään pääsykokeissa. Hakuprosessi on varmasti kullekin vaativa taakka kantaa, mutta aion olla tsemppaamassa sinut sen alusta loppuun!
MAFY_Pilvi_villa

Pilvi Villa

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen kolmatta vuotta Helsingin yleislääkiksessä. Lukion jälkeen aloitin maailmanpolitiikan opinnot, mutta melko pian ymmärsin, että haluankin lääkäriksi. Jouduin aloittamaan fykebi-aineiden opiskelun nollasta, ja alussa opiskelutekniikoissani oli parantamisen varaa. Keväällä 2017 menin MAFY:n kurssille ja noudatin tarkkaan MAFY:n ohjeita, keskityin hyvään opiskelutekniikkaan ja koetaktiikan hiomiseen. Panostin tällä kertaa myös yleiseen hyvinvointiin, ja tämä optimointi tuotti tulosta, kun pääsin kolmannella yrittämällä sisään! Opin hakujen aikana kantapään kautta, miten lääkiksen pääsykokeeseen kannattaa valmistautua, ja innolla odotan, että pääsen auttamaan hakijoita tekemään lukuprosessista mahdollisimman toimivan kokonaisuuden!
IMG_20181104_153604__01

Pihla Otsamo

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen kolmatta vuotta Kuopion lääkiksessä. Kirjoitin ylioppilaaksi syksyllä 2014 ja vajaa vuosi myöhemmin keksin että lääkis voisi olla se mun juttu. Luku-urakkaa olikin sitten melkoisesti sillä aloitin nollasta fy&ke&bi opiskelut. Pääsin sisään toisella hakukerrallani. Urheilen aktiivisesti ja pääsykokeeseen valmistautuessani minulle oli erityisen tärkeää että aikaa ja energiaa jää muuhunkin kuin opiskeluun. Haluan auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan opiskelurytmin ja säilyttämään positiivisen fiiliksen aina pääsykokeeseen asti.
IMG_20190222_165051

Rauli Nurminen

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen ensimmäistä vuotta Helsingin yleislääkiksessä. Ensimmäisen kerran hain lääkikseen vuonna 2014, puoli vuotta lukiosta valmistumisen jälkeen. Enhän minä ollut lainkaan perillä siitä mitä se pääsykoe oikeasti vaati. Pidin lääkistä sen jälkeen tavoittamattomissa olevana lapsellisena unelmana ja lääkikseen sisään päässeitä yli-ihmisinä. Usean välivuoden jälkeen heräsin siihen, etten halua lopun elämääni pyörittää pizzaa. Olin rakentanut rohkeutta ja itsetuntoa hakea unelma-alalle uudestaan ja tällä kertaa kaverin kehuman Mafynetin avustuksella. Opiskeluvalmentajani auttoi minua aikataulujen teossa ja niissä pysymisessä. Myöskin tehokkaammat oppimistekniikat ja kunnon kertaus tulivat osaksi omaa rutiinia. Opiskeluvalmentajanasi haluan auttaa sinua löytämään ne omat vahvuudet ja kompastuskivet ja kulkea kanssasi tämän matkan kohti unelmiesi opiskelupaikkaa.
Riina_Braysy_PotrettiWeb1

Riina Bräysy

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen ensimmäistä vuotta Helsingin hammaslääketieteellisessä ja olen aikaisemmalta koulutukseltani lähihoitaja. Omasta hakuprosessista suurimpana haasteena oli se, että lähdin liikkeelle täysin nollista, ammattikoulupohjalta. Mafy antaa loistavat valmiudet pääsykokeisiin valmistautumiseen, oli pohjasi mikä tahansa, mutta opiskeluvalmentajana haluan pystyä auttamaan sinua erityisesti omien opiskelutekniikoiden löytämisen ja henkisen jaksamisen kanssa. ''Nollapohjalaisena'' tunnistan ja osaan auttaa heikkoon lähtötasoon liittyvissä vaikeuksissa (Itse tuli tehtyä lähes kaikki mahdolliset virheet, joten nyt osaan auttaa sinua välttämään ne!) ja oman lukihäiriön kautta myös oppimivaikeudet ja niihin liittyvät haasteet ovat tuttuja, erityisesti vaihtoehtoiset oppimistekniikat, joista kyllä on hyötyä oli oppimisvaikeutta tai ei. Toimin myös elävänä esimerkkinä siitä, että kukaan ei ole toivoton tapaus!
opiskelijakorttikuva

Rosa Mäkelä

Opiskeluvalmentaja
Olen ensimmäisen vuoden yleislääketieteen opiskelija Tampereen yliopistossa. Minulle ovet unelmieni lääkikseen aukenivat kolmannella hakukerralla Mafyn avulla ja omista virheistäni oppineena. Minulle avaimet onnistuneeseen suoritukseen olivat riittävän levon ja vapaa-ajan mahdollistama stressitön ja positiivinen mieli sekä se, että olin valmis tekemään asioita uudella tavalla. Pääsykoevalmistautuminen vaatii itsekuria ja työtä, mutta sen toteuttaminen onnistuu silti fiksusti myös siten, että se onkin oikeastaan aika mukavaa. Sitä se oli lopulta minulle, ja tähän hyvän ja tasapainoisen fiiliksen ylläpitämiseen pyrin pehmeitä arvoja korostaen myös sinua ohjatessani: no pain no gain on jo niin vanha juttu!
MAFY kuva

Saara Leino

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen lääkiksessä kolmatta vuotta; aloitin Helsingissä hampaalla 2017 ja keväänä 2018 pääsin jatkamaan opintojani yleisellä puolella Turussa. Aikaisemmalta koulutukseltani olen fysioterapeutti, ja tätä mahtavaa työtä ehdinkin tehdä 5 vuotta ennen uusien unelmien löytymistä. Tärkeimmät tärpit hakemisessa olivat muilta hakijoilta saamani tuki ja kannustus, sekä oman oppimisen jatkuva arviointi suhteessa pääsykoevaatimuksiin. Työ fysioterapeuttina sekä harrastukset lasten urheiluvalmennuksen parissa ovat opettaneet minulle paljon motivoinnista ja ohjaamisesta. Myös opiskelijaohjauksessa minua kiehtoo mahdollisuus ylittää itsensä – uskon että mikä vain on mahdollista, kun suunta on selvillä!
Saku_Jarvinen

Saku Järvinen

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen hammaslääketiedettä Helsingin yliopistossa. Hain yliopistoon kaksi kertaa, joista toisella hakukerralla minulla oli käytössä Mafynetti. Olen äärimmäisen tyytyväinen, että löysin Mafynetin toiseen hakuuni. Onnistuminen oli monen tekijän summa ja erityisesti Mafyn avulla onnistuin saavuttamaan tavoitteeni! Toinen hakukertani Mafyn kanssa tuntui järkevästi etenevältä kokonaisuudelta, jossa oli otettu huomioon mahdollisimman tehokas oppiminen. Lääkikseen haku on pitkä prosessi ja omalla tavallaan myös elämäntapa. Haluan auttaa tulevia lääkishakijoita jaksamaan koko luku-urakan sekä löytämään parhaat mahdolliset opiskelutekniikat. Monen tekijän, kuten opiskelun ja työn yhteensovittaminen riittävän määrän vapaa-ajan kanssa voi olla haastavaa, mutta juuri näihin asioihin voimme yhdessä paneutua, jotta saavutat tavoitteesi.
Sami_Keranen

Sami Keränen

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen neljättä vuotta Helsingin yliopistossa hammaslääketiedettä. Ensimmäinen pääsykoekokemukseni oli 2012 Kuopiossa, jossa todella huonolla lukion oppimäärän osaamisella kävin oikeastaan vain istumassa koetilaisuudessa. Vuoden tauon jälkeen kävin muiden järjestäjien valmennuskursseilla kaksi vuotta, kunnes ystävän kehotuksesta otin MAFY-valmennuksen etäkurssin 2016 koetta varten. MAFY:n materiaalien avulla pääsin viimein sisään hampaalle. Melko kirjavan hakuhistoriani kautta olen oppinut yhtä ja toista pääsykokeisiin valmistautumisesta, ja osaankin samaistua moniin hakijoiden huoliin sekä auttaa onnistumaan luku-urakassa.
fullsizeoutput_976

Sara Karvonen

Opiskeluvalmentaja
Olen ensimmäisen vuoden opiskelija Turun lääketieteellisessä. Lukion jälkeen suoritin ammattikorkeakoulututkinnon, jonka jälkeen päätin hakea lääketieteelliseen opiskelemaan. Pääsin Mafyn avulla toisella yrittämällä sisään, vaikka lukiosta oli jo kulunut aikaa. Urheilin aktiivisesti ja kävin töissä koko hakuprosessini ajan, joten vahvojen rutiinien ja toimivien aikataulujen luominen olivat avainasemassa sisäänpääsyssäni. Opona tuen sinua luku-urakassasi ja autan sinua saavuttamaan tavoitteesi!
20170803_122138

Sofia Raja

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen ensimmäistä vuotta Tampereen lääketieteellisessä. Lukiossa en ollut kovin kiinnostunut opiskelusta, ja sainkin idean lääkikseen hakemisesta vasta lukiosta valmistumisen jälkeen. Omalla kohdallani hakuprojekti kesti useamman vuoden. Kuitenkin ahkeralla opiskelulla sekä riittävällä levolla sisäänpääsy on täysin mahdollista lähtötasosta huolimatta.
Kuva

Toni Niiranen

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen ensimmäistä vuotta yleislääketiedettä Turun yliopistossa. Olen aina haaveillut lääkärin ammatista, mutta matkani lääkikseen oli vaiherikas. Tälle matkalle mahtui esimerkiksi muutama vuosi molekyylibiotieteiden opintoja Helsingin yliopistolla sekä työskentelyä hotelli- ja ravintola-alalla. Ensimmäiset hakukertani tyssäsivät siihen että lukutekniikassani ja ajankäytössäni oli ongelmia, joita en yksin osannut korjata. Olin kuullut paljon hyvää MAFY-valmennuksesta ja niinpä päätin ottaa MAFY:n elokuun kurssin kaikilla mausteilla. Tämä paketti auttoi minua saavuttamaan tavoitteeni eli opiskelupaikan lääkiksestä. Suuressa roolissa oli oma opiskeluvalmentajani, jonka ohjeiden avulla löysin itselleni optimaalisimmat työskentelytavat. Nyt haluan opiskeluvalmentajana auttaa sinua saavuttamaan oman tavoitteesi. Autan sinua stressinhallinnassa, ajankäytössä, lukusuunnitelman laatimisessa ja kaikessa muussakin, jotta saamme optimoitua mahdollisuutesi päästä lääkikseen.
IMG_0388

Tuulia Räisänen

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen ensimmäistä vuotta lääketiedettä Helsingissä. Kirjoitin ylioppilaaksi 2014, jonka jälkeen opiskelin kemiaa, hain epäonnistuneesti lääkikseen, opiskelin ja valmistuin ammattivalmentajaksi sekä tein töitä urheilun parissa. Kaiken tämän jälkeen päädyin kuitenkin hakemaan uudestaan lääkikseen ja MAFY:n avulla unelmastani tuli totta! Ensimmäisellä hakukerrallani 2015 luin ilman lukusuunnitelmaa. Luin väsyneenä pitkiä päiviä yrittäen opetella asioita ulkoa, ja paikka jäikin tällöin saamatta. Viime keväänä hakiessani MAFY:n avulla, olivat opiskelutuntini maltillisempia mutta sitäkin tehokkaampia, unohtamatta laadukasta vapaa-aikaa lukemisen ohella. Opiskeluvalmentajanasi tahdon auttaa sinua löytämään sopivan tasapainon arkeesi lukemisen ja vapaa-ajan välille, sekä totta kai tsempata sinua kohti unelmaasi!
5DC52E18-65D6-4EF0-82D7-AAED7593761C

Viivi Virkkunen

Opiskeluvalmentaja
Olen toisen vuoden yleislääketieteen opiskelija Turun yliopistosta. Valmistuin ylioppilaaksi keväällä 2017 ja ylioppilaskirjoituksista uupuneena päätin pitää välivuoden, jolloin kävin töissä ja reppureissasin kuukauden. Aloitin pääsykoeurakkani töiden ohella ja omistauduin sille täysaikaisesti keväällä. Pitkäjänteisen ja tehokkaan opiskelun vuoksi pystyin pitämään pääsykoekevääni inhimmillisenä, harrastamaan urheilua normaalisti ja näkemään kavereita. Työ tuotti tulosta, ja pääsin ensimmäisellä hakukerrallani sisään. Opiskeluvalmentajana pyrin auttamaan sinua löytämään tasapainon opiskelun ja vapaa-ajan välillä, jotta kehityt ja jaksat opiskella tasaisesti pääsykokeeseen asti.
WilmaAapro

Wilma Aapro

Opiskeluvalmentaja
Opiskelen toista vuotta hammaslääketiedettä Helsingissä, jonne pääsin toisella hakukerrallani. Olen koulutukseltani terveydenhoitaja, mutta lääketieteelliset opinnot ovat olleet toiveenani jo kymmenisen vuotta. Keräsin rohkeuden ja päätin toteuttaa tämän suurimman haaveeni, kun odotin nuorempaa lastamme syntyväksi keväällä 2016. Oma pääsykoeprosessi oli haastava kahden pienen lapsen äitinä: tasapainoilua hektisen arjen, alati muuttuvien aikataulujen, ajanpuutteen ja epävarmuuden kanssa. Avaimet onnistumiseen löytyivät tehokkaan ajankäytön, mielenhallinnan sekä itselle optimaaliseksi räätälöityjen opiskelutekniikoiden avulla. Olen erityisen kiinnostunut sisäisestä motivaatiosta, sekä henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista pääsykoeprosessin peruspilarina. Haluan auttaa sinuakin saavuttamaan unelmasi, oli elämäntilanteesi mikä tahansa!
fullsizeoutput_257c

Wilma Hämäläinen

Opiskeluvalmentaja
Olen toisen vuoden yleislääketieteen opiskelija Turusta. Olen Helsingistä kotoisin, mutta siellä aina asuneena halusin nähdä jotain muuta ja vastaus oli tietysti Turku! Hain ensimmäisen kerran abivuonna, jolloin sisäänpääsy ei jäänyt kauas Mafynetin ja opon ansiosta. Oli ihanaa saada apua ja tukea juuri niihin omiin kipupisteisiin. Opolta saamani kannustus ja omien ajatusten jakaminen hänelle toivat helpotusta hakuprosessiini. Hyvä pohja mahdollisti syvempää oppimista seuraavana vuonna. Toisella kerralla sisäänpääsystä sitten tulikin totta. Kahden vuoden haku-urakasta oppineena voin opona auttaa sinua lähemmäksi unelmiesi opiskelupaikkaa!