TIETOA MEISTÄ

Tietoa Mafysta

MAFY-valmennus lyhyesti

Olemme erikoistuneet oppimateriaalien tuottamiseen ja opetusmenetelmien kehittämiseen, lääketieteen ja DI-koulutuksen valintakoevalmennukseen, sekä lukio-opetukseen. Kehittämämme Mafynetti-ohjelma on käytössä myös useissa lukioissa luonnontieteiden opetuksessa.

Uskomme aktiiviseen opiskelutapaan, sillä havaintojemme ja tutkimusten perusteella se tuottaa parhaat oppimistulokset.
Valmennuskursseillamme ei luennoida, vaan jokainen etenee omaa tahtiaan Mafynetin avulla kokeneiden opettajien opastuksella.

Tilivuonna 2016-2017 MAFY-valmennuksen liikevaihto oli noin 1,6 miljoonaa euroa.

MAFY-Nettisivujen ylläpito-ohjeet
Sivuille kirjautuminen
Sivuille kirjaudutaan omilla käyttäjätunnuksilla (tulee sähköpostiin) osoitteesta:

https://mafyvalmennus.fi/wp-admin
Sivujen muokkaaminen

2017
MAFY-valmennuksen perustamisvuosi

Sisäänpääsy kursseiltamme

Opetusmenetelmämme tehosta todistavat kurssilaistemme erinomaiset sisäänpääsyprosentit yliopistoihin. MAFY-valmennuksen lääkiskurssi suunnilleen kaksinkertaistaa sisäänpääsymahdollisuuden muihin hakijoihin verrattuna!

Mafynetti on käytössä monissa useissa lukioissa ylioppilaskokeisiin valmistavilla kertauskursseilla. Palautetutkimuksen mukaan Mafynetillä opiskelu on motivoivaa – Mafynettiä käyttäneistä lukiolaisista 39 prosenttia koki menetelmän lisänneen kiinnostusta luonnontieteellisiä aineita kohtaan.

%
kaikista Suomen lääketieteen opiskelupaikoista vuonna 2019.
Voinko minä päästä lääkikseen

Kurssipalautteet

Viime vuosina olemme kasvaneet nopeasti lähinnä ”puskaradion” ansiosta. Hyvä maineemme valmennuskurssijärjestäjänä perustuu kurssiemme korkeaan laatuun ja hyvään asiakaspalveluun. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti saamamme palautteen perustella. Meille on myös erittäin tärkeää toimia avoimesti ja läpinäkyvästi, ja sen vuoksi julkaisemme ainoana valmennuskurssijärjestäjä kaiken kurssipalautteemme sensuroimattomana.

Jos vielä harkitset kurssillemme osallistumista ja haluat puolueetonta tietoa toiminnastamme, voit saada sitä esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

  1. Kysy kokemuksia kursseistamme tai Mafynetistä kavereiltasi ja tutuiltasi sosiaalisessa mediassa.
  2. Etsi tietoa meistä hakukoneella hakusanoina ”MAFY-valmennus” tai ”Mafynetti”.

Voit tulla myös tapaamaan meitä Ruoholahden toimistollemme. 
Täältä löydät yhteystietomme ja saapumisohjeet.