Mitä mieltä lukiolaiset ovat Mafynetistä

Tulokset perustuvat kyselyyn, joka tehtiin 8500 Mafynettiä vuonna 2019 käyttäneelle abille 

Lukion kertauskurssimateriaaliemme käyttäjistä

Pitkä matematiikka

%

Biologia

%

Kemia

%

Fysiikka

%

Lyhyt matematiikka

%

pääsi tavoitteeseensa tai ylitti sen

*Huom!  Teoriaosuudet puuttuivat lyhestä matematiikasta, lisätty uuteen versioon tulevalle kurssikaudelle. 

Yleisiä kysymyksiä

Motivoiko Mafynetti tekemään enemmän töitä?

Mafynetti lisäsi motivaatiotani79%
Mafynetti ei lisännyt motivaatiotani21%

Oliko Mafynettiä helppo käyttää?

Kyllä96%
Ei4%

Millä laitteilla käytit Mafynettiä?

Windows-tietokonella57%
Android-puhelimella27%
MacOS-tietokoneella25%
Android-tabletilla20%

*Kyselyyn vastaaja on voinut valita useita laitteita.

Suosittelisitko Mafynettiä lukion kertauskurssille

Kyllä87%
Ei13%

Kummalla valmistautuisit mieluummin YO-kokeeseen?

Mafynetillä70%
Paperisella oppikirjalla30%

Oliko eritasoisia tehtäviä riittävästi?

Helppoja tehtäviä oli riittävästi70%
Helppoja tehtäviä ei ollut riittävästi13%
Vaikeita tehtäviä oli riittävästi73%
Vaikeita tehtäviä ei ollut riittävästi15%

Asikkaiden kommentteja

Miksi suosittelisit Mafynettiä lukion kertauskurssimateriaaliksi?

Mafynetti oli motivoiva uusi lisä matematiikan opiskeluun. Oma henkilökohtainen käyrä ja tehtävien suorittaminen lisäsivät motivaatiota tehdä tehtäviä ja edistää omaa osaamista. Tehtäviä oli hyvin paljon aiheesta riippumatta, joka toi monipuolisuutta verrattuna oppikirjojen tehtävien määrään.
Mafynetissä on hyvä tehtäväjako. Riittävästi helppoja tehtäviä ja muutama vaikeampi, mikä kokonaisuutena tiivistää aihealueen.
Omien tehtävien tarkistaminen ja arvioiminen ja tehtäviin palaaminen kertaus ominaisuudella on erittäin hyvä. YO-kokeisiin harjoittelu helpottuu huomattavasti, kun aiheet on loogisessa järjestyksessä ja Mafynetin käyttö antaa hyvän kuvan kokonaisuuden ymmärtämisestä ja kurssirajojen ylittämisestä.
Teoria kerrottiin paremmin kuin kirjoissa ja lisäksi tehtäviä oli mukavampi tehdä, koska vastauksiin pääsi helpommin käsiksi ja näki myös mallivastauksen.
Sanoisin että Mafynetti on paras vaihtoehto itsenäiseen opiskeluun, jolloin opin tehokkaasti. Uskon, että jos opetus olisi ollut koko lukioni aikana samantasoista kun MAFY-valmennus, olisin edennyt pitemmällä opetuksessani
Mafynetin punainen mato ja tuntimäärät havainnollistaa tehtyä työmäärää erittäin hyvin! Se maksaa yhtä paljon kuin paperiset kertauskirjat, mutta on oikeasti paljon parempi ja motivoivampi opiskelutapa.
Ajan käyttö oli tehokasta, lisäksi aiheesta toiseen siirtyminen kurssien välillä vaivatonta. Itsellä kävi niin, että alussa ehkä heikompi aihealue oli kokeessa loppujen lopuksi vahvinta osa-aluetta, kiitos kertauksen ja teorian uudelleen läpikäymisen.
Kinnostus oppiainetta kohtaan lisääntyi ja tietoisuus syveni. Kattavat teoriat olivat hyödyllisiä ja valmistivat tehtäviä varten, jotka alussa olivat helpompia ja loppua kohden vaikeampia.
Mafynetissä oli kaikki lukion aikaiset teoriat ja tehtävät yhdessä paikassa, joten eri aiheiden läpikäyminen oli vaivatonta ja helppoa. Ei tarvinnut etsiä ja avata viittä oppikirjaa, jos halusi silmäillä useiden kurssien asioita.