TUTUSTU OPETTAJIIMME

Kuka sinua opettaa kurssilla?

MAFY:n kursseilla eri osa-alueista vastaavat aina kyseiseen asiaan parhaiten soveltuvat ihmiset. Opettajat ovat oman oppiaineensa ja sen opettamisen asiantuntijoita. Osa pääopettajista kuuluu myös Mafynetti-oppimateriaalin kehitystiimiin. Mafynetti on kurssien opetusväline, jota arvostetaan korkealle myös omien kurssiemme ulkopuolella. Mafynettiä käytetään myös lukioissa, mm. Helsingin matematiikkalukiossa, Tapiolan lukiossa, Ressussa, Etelä-Tapiolan lukiossa ja Haukilahden lukiossa.

Opiskeluvalmentajamme sen sijaan ovat yleensä lääketieteen opiskelijoita, koska heillä on vahvuutena omakohtainen kokemus lääkikseen pääsemisestä. Poikkeuksena ovat Elina ja Markku, jotka vahvistavat tiimiä omalla erikoisosaamisellaan psykologian alalta ja ihmisten johtamisesta. Alta voit lukea kaikkien opiskeluvalmentajien esittelyt.

Opiskeluvalmentajat saavat koulutuksensa opiskeluvalmennuskoordinaattoreilta. Koulutus on tärkeää, koska pelkkä lääkikseen pääseminen ei vielä tee ihmisestä pätevää opiskeluvalmentajaa. Opiskeluvalmentajan täytyy osata neuvoa kaikenlaisia ihmisiä ja tuntea eri ihmisille sopivat opiskelutekniikat. Opiskeluvalmentajien on myös tärkeää kuunnella ja ymmärtää kurssilaisen elämäntilanne esimerkiksi lukuaikatauluja laadittaessa. Meidän on helppo valita tehtävään parhaiten sopivat lääkisopiskelijat, koska noin kolmannes Helsingin lääkisläisiltä on ollut ennen sisäänpääsyään kurssillamme. Näin ollen tiedämme heistä paljon jo ennen varsinaisia työhaastatteluja.

 

Aineiden opettajat

Fysiikan pääopettajina toimivat Viljami Suominen, Sakke Suomalainen ja Jaakko Alasuvanto. Sakke on myös päävastuussa fysiikan Mafynetti-materiaalista.

Kemian pääopettajina toimivat Timo Moisio ja Niko Lindfors. Niko on myös päävastuussa kemian Mafynetti-materiaalista.

Biologian pääopettajina toimivat Ilkka Saarinen ja Tiia Salminen. He vastaavat yhdessä biologian Mafynetti-materiaalista. He vastaavat lisäksi ruotsinkielisestä biologian materiaalista sekä kuvituksesta.

Tutustu Tampereen, Turun ja Jyväskylän opettajiin.