MAFY-Tampere

Tätä on odotettu! MAFY-valmennuksen kurssitoiminta laajentui Tampereelle. Suomen laadukkaimmille lääkis- ja yo-valmennuskursseille on ollut mahdollista päästä syksystä 2017 lähtien myös Pirkanmaalla.


Teemu Kekkonen, FM
Tampereen kaikkien kurssien pääopettaja on Teemu Kekkonen. Hän on toinen MAFYn perustajista ja on toiminut aiemmin MAFY-valmennuksen Helsingin lääkiskurssien ja yo-valmennuskurssien pääopettajana sekä opettajana kaikilla DI-kursseilla.

EI MASSALUENTOJA
MAFYn kursseilla ei ole massaluentoja, joilla joudut kuuntelemaan opetusta asioista, jotka jo hallitset. Usein luennoilla käsitellään myös hyvin haastavia asioita, jotka vaatisivat henkilökohtaista opetusta. Parhaat oppimistulokset syntyvät kun kukin oppilas saa hänelle yksilöllisesti räätälöityä opetusta pienessä ryhmässä. Mafynetti-ohjelma, jota käytetään kaikilla kursseillamme, tekee harjoittelusta maksimaalisen tehokasta.

KURSSIPAIKKA
Opetustila on Tampereen keskustan tuntumassa Tampellassa osoitteessa Verstaankatu 7 D.

KURSSITARJONTA
Haluatko lääkäriksi vai ovatko tavoitteesi ylioppilaskirjoituksissa? Tutustu sinua kiinnostaviin kursseihin!

Lääkiskurssit

Abikurssit

YHTEYSTIEDOT

  • Sähköposti: teemu.kekkonen(ät)mafyvalmennus.fi
  • Kurssipaikka: Verstaankatu 7 D, Tampere
Aino, Kevään -11 TKK-kurssi
Kävin MAFY:n TKK:lle valmistavan valmennuskurssin ja koin sen erittäin hyödylliseksi. Kurssi auttoi minua pysymään lukuaikataulussa ja säilyttämään laskurutiinin läpi koko kevään. Henkilökohtaisten neuvojen saaminen ja kokeeseen psyykkaaminen toimi ainakin minun osaltani hyvin. Pääsin hakemaani koulutusohjelmaan ja nyt opintojen alkaessa voin sanoa, että kurssi oli ehdottomasti hintansa väärti ja suosittelisin sitä kaikille, jotka valmistautuvat TKK:n pääsykokeisiin!