Vastaukset

Olen ruotsinkielinen. Sopiiko Mafynetin oppimateriaali minulle?

Vastaus: Kaikki biologian tehtävät ja mallivastaukset on käännetty ruotsiksi ja kielen voit valita Mafynetti-ohjelman asetuksista. Kemia ja fysiikka ovat suomeksi, mutta niiden osalta kieliero on koettu käytännössä merkityksettömäksi, kunhan osaa suomea. Kaikki 8 harjoituskoetta ovat saatavina ruotsin kielisinä. Rastita Mafynetti-ilmoittautumislomakkeessa, että haluat kokeet ruotsiksi. Harjoituskokeiden mallivastaukset ovat kuitenkin suomenkielisiä. Takaisin alkuun.

 

Milloin Mafynetti täytyy maksaa ja voiko maksun maksaa useammassa erässä?

Vastaus: Mafynetti maksetaan tilattessa verkkokaupassa verkkopankeilla, pankki/luottokortilla tai osamaksulla. Osamaksuerien määrän ja koon saa valita itse. Osamaksukumppaninamme toimii Jousto-osamaksu.

 

Saanko hyvityksen valmennuskurssin hinnasta, jos olen jo ostanut Mafynetti-itseopiskelumateriaalin tai etäkurssin?

Vastaus:  Kyllä sinun on mahdollista saada joitain alennuksia tai hyvityksiä sen seurauksena, että olet ostanut Mafynetin aiemmin. Alennuksien suuruudet ovat osin tuotekohtaisia, joten näet ne parhaiten ostaessasi haluamaasi kurssia tai palvelua verkkokaupassa. Takaisin alkuun.

 

Haluaisin käyttää omaa tablettiani? Onko se mahdollista ja saanko hyvityksen hinnasta?

Vastaus: Mafynetin voi ladata omalle tabletille tai tietokoneelle. Hinnoittelussa asia on otettu huomioon ja ohjelman hinta verkkokaupassamme sisältää vain ohjelmistolisenssin hinnan.

 

Mikäli sinulle jäi mitä tahansa kysyttävää Mafynettiin liittyen, niin voit kysyä meiltä klikkaamalla alla olevaa nappia!

 


Kysy meiltä lisää

Kysy itseopiskelumateriaalista tai etäkurssista

Tilaa

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi