Mafynetti itseopiskelu- ja ETÄKURSSIT

Mafynetti 2,1-kertaistaa mahdollisuutesi päästä sisään lääketieteelliseen. Mafynetti-itseopiskelijoista 30 % pääsi lääketieteelliseen vuonna 2016, kun kaikista kokeeseen osallistuneista hakijoista vain 14 % pääsi sisään. Tuloksen tekee vielä merkittävämmäksi se, että suuri osa hakijoista käy jonkin valmennuskurssin ja silti Mafynetti-itseopiskelijat pärjäävät heitä paremmin.

Mafynetti antaa sinulle kilpailuedun lääketieteen ja DI-osastojen pääsykokeisiin sekä yo-kirjoituksiin.

Mafynetti on nyt saatavissa omalle laitteelle!

Mafynetin saa nyt Windows- ja macOS-läppäreihin sekä Android-tabletteihin ja puhelimiin. Katso tarkemmat käyttöjärjestelmä- ja laitevaatimukset Mafynetin asennusohjeista. Voit myös ostaa verkkokaupastamme edullisen ja Mafynetin käyttöön erinomaisesti soveltuvan tabletin.

Materiaali on helppo ottaa käyttöön:

 1. Osta kurssi verkkokaupasta
 2. Asenna Mafynetti-sovellus
 3. Käynnistä Mafynetti ja lisää ostamasi kurssi käyttäen lunastuskoodia, jonka sait verkkokaupasta.

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi
Tilaa jatkolisenssi
Kysy Mafynetistä

Mafynetti-tuotevalikoima

LÄÄKIS etäkurssi

Tämä on lääketieteellisen pääsykokeeseen valmentava etäkurssi. Kurssiin sisältyy 8 harjoituskoetta oikeassa koesalissa, henkilökohtainen opiskeluvalmentaja ja Mafynetti-itseopiskelumateriaali.

Kurssimateriaali on helppo ottaa käyttöön:

 1. Osta etäkurssi verkkokaupasta
 2. Asenna Mafynetti-sovellus
 3. Käynnistä Mafynetti ja lisää kurssimateriaali Mafynettiin käyttäen lunastuskoodia, jonka sait verkkokaupasta.

Muista ostaa verkkokaupastamme myös tabletti, jos sinulla ei ole Mafynetin käyttöön sopivaa laitetta.

LÄÄKIS etäkurssi sisältää alempana kuvatun itseopiskelumateriaalin lisäksi nämä asiat

Saat henkilökohtaisen opiskeluvalmentajan, joka on yhteydessä sinuun kahden viikon välein tai sen mukaan, mitä sovitte yhdessä. Opiskeluvalmennus on osoittautunut monien hakijoiden kohdalla erittäin merkittäväksi tekijäksi sisäänpääsyssä! Lue tästä tärkeä viesti, jonka opiskeluvalmennustiimimme vetäjä Kasperi Soininen haluaa sanoa, kun olet hakemassa lääketieteelliseen. Muiden opiskeluvalmentajien esittelyt löydät kurssien ilmoitustaululta.

Kouluttamamme opiskeluvalmentaja tarjoaa sinulle:

 • alkukartoituksen puhelimitse (30-45 min), minkä jälkeen säännölliset puhelinpalaverit (20 min) kahden viikon välein yhdessä sovittuna ajankohtana
 • tarpeisiisi sopivan ohjeistuksen opiskelutekniikassa, aikataulutuksessa, jaksamisessa, koestrategiassa sekä mahdollisen koejännityksen hallinnassa
 • kannustavan tuen oikean lukurytmin ylläpitämiseksi
 • harjoituskokeista saatuja huomioita sekä niiden hiomista huippuunsa itse pääsykoepäivää varten

8 harjoituskoetta oikeassa koesalissa. Saat kokeet takaisin pisteytettyinä ja arvion siitä, kuinka lähellä olet sisäänpääsyä. Kokeiden aikataulu on täällä. Kokeet pidetään tammi-toukokuussa pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Jyväskylässä.

Kaikki 8 harjoituskoetta voit pyytää ruotsinkielisinä ja voit vastata niihin ruotsiksi.

HINTA 1541 € omaan laitteeseen asennettuna, oppimateriaalin käyttöoikeus 30.6.18 asti.

 • Jos olet vanha asiakas tai muuten oikeutettu alennuksiin, katso alennusohje.
 • Jos haluat asentaa Mafynetin omalle laitteellesi, tarkista yhteensopivuus täältä.
 • Voit myös ostaa verkkokaupastamme edullisen ja Mafynetin käyttöön erinomaisesti soveltuvan tabletin hintaan 150 €.
 • Käyttöoikeuden päätyttyä voit jatkaa sitä vuodella, eli 30.6.19 asti hintaan 495 e (hinta voimassa 31.12.18 asti). Hintaan sisältyy kaikki lukuvuoden 2018-19 uudet ja muutetut harjoituskokeet paperille painettuna ja postitettuna. Lisäksi Mafynettiin tuotetaan joka vuosi uutta materiaalia. Pidätämme oikeudet muutoksiin näissä käyttöoikeuden jatkamista koskevissa tiedoissa ja hinnoissa, mikäli lääketieteellisen pääsykokeen vaatimukset muuttuvat poikkeuksellisen paljon. Lisenssin päätyttyä Mafynetti-ohjelman kurssit ja niihin sisältyvät tehtävät eivät ole enää nähtävissä tai käytettävissä.

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi
Kysy Mafynetistä

Takaisin tuotevalikoimaan

Mafynetti LÄÄKIS ITSEOPISKElupaketti

Tämä on sähköinen oppimateriaali, jolla voit harjoitella lääketieteellisen pääsykokeeseen. Materiaali on helppo ottaa käyttöön:

 1. Osta kurssi verkkokaupasta
 2. Asenna Mafynetti-sovellus
 3. Käynnistä Mafynetti ja lisää ostamasi kurssi käyttäen lunastuskoodia, jonka sait verkkokaupasta.

Muista ostaa verkkokaupastamme myös tabletti, jos sinulla ei ole Mafynetin käyttöön sopivaa laitetta.

Materiaali sisältää:

 • 1420 fysiikan tehtävää sisältäen 48 kertaavaa, lääkistyyppistä monivalintatehtävää.
 • 1020 kemian tehtävää sisältäen 133 kertaavaa, lääkistyyppistä monivalintatehtävää.
 • 1170 biologian tehtävää sisältäen 50 kertaavaa, lääkistyyppistä monivalintatehtävää. Mafynetissä voi valita kielen ja biologian tehtävät ja mallivastaukset on käännetty myös ruotsiksi.
 • 862 matematiikan tehtävää. Matematiikan tehtävät sisältyvät mukana tuleviin yo- ja DI-kursseihin.
 • Koska pääsykoe on vaikea, materiaalissa on todella paljon haastavia ja erittäin haastavia tehtäviä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse lähteä korkealta tasolta, koska materiaalissa on kaikentasoisia tehtäviä.
 • Lähes kaikkiin tehtäviin on täydelliset malliratkaisut lukuunottamatta niitä fysiikan ja kemian osuuksia, joissa on pedagogisista syistä pelkkä lyhyt vastaus.
 • Materiaaliin kuuluu teoriaosiot, joissa asiat on esitetty niin perusteellisesti, ettet tarvitse pohjatietoja aihealueesta.
 • Fysiikassa ja kemiassa on lisäksi pientehtäväpaketit, joilla voit nopeasti kerrata koko oppimäärän asiat esimerkiksi viimeisellä harjoitteluviikolla ennen koetta. Pientehtävillä kerrataan esim. kaikki kaavat, jotka täytyy osata ulkoa. Fysiikan kertauspaketin laskeminen vie laskunopeudesta riippuen yleensä 6-15 tuntia, missä ajassa kertaat siis koko oppimäärän! Kemiassa aikaa kuluu vähemmän.
 • 8 täysimittaista harjoituskoetta, joissa on huomioitu kevään 2018 vaatimukset. Saat Mafynetin heti käyttöösi ja paperiset harjoituskokeet postitetaan erikseen 31.12.2017 mennessä Jälkitoimitus on tarpeellinen, koska vuoden 2018 pääsykoevaatimukset julkaistaan vasta ensi syksynä ja laadimme uudet kokeet sen jälkeen. Huomaa merkitä tilauslomakkeeseen, jos haluat kokeet ruotsiksi. Kaikki kokeet toimitetaan silloin ruotsinkielisinä.
 • Mukana tulee myös kaikki yo-kurssit ja DI-kurssit. Niiden esittelyt löydät alempaa tältä sivulta.
 • Käyttöoikeus jatkuu 30.6.2018 asti, ja kaikki päivitykset tuona aikana kuuluvat hintaan. Mukana tulevien yo-kurssien käyttöoikeudet jatkuvat 1.10.2018 asti ja DI-kurssien 30.6.2018 asti.

HINTA 595 € omaan laitteeseen asennettuna, käyttöoikeus 30.6.18 asti.

 • Käyttöoikeus jatkuu 30.6.2018 asti, ja kaikki päivitykset tuona aikana kuuluvat hintaan. Mukana tulevien yo-kurssien käyttöoikeudet jatkuvat 1.10.2018 asti ja DI-kurssien 30.6.2018 asti.
 • Jos olet vanha asiakas tai muuten oikeutettu alennuksiin, katso alennusohje.
 • Jos haluat asentaa Mafynetin omalle laitteellesi, tarkista yhteensopivuus täältä.
 • Voit myös ostaa verkkokaupastamme edullisen ja Mafynetin käyttöön erinomaisesti soveltuvan tabletin hintaan 150 €.
 • Käyttöoikeuden päätyttyä voit jatkaa sitä vuodella, eli 30.6.19 asti hintaan 495 e (hinta voimassa 31.12.18 asti). Hintaan sisältyy kaikki lukuvuoden 2018-19 uudet ja muutetut harjoituskokeet paperille painettuna ja postitettuna. Lisäksi Mafynettiin tuotetaan joka vuosi uutta materiaalia. Pidätämme oikeudet muutoksiin näissä käyttöoikeuden jatkamista koskevissa tiedoissa ja hinnoissa, mikäli lääketieteellisen pääsykokeen vaatimukset muuttuvat poikkeuksellisen paljon. Lisenssin päätyttyä Mafynetti-ohjelman kurssit ja niihin sisältyvät tehtävät eivät ole enää nähtävissä tai käytettävissä.

UUTTA: OPISKELUVALMENNUS MAFYNETTI-ITSEOPISKELIJALLE!

Syyskuusta 2017 alkaen voit saada Mafynetti-itseopiskelumateriaalin tueksi henkilökohtaisen opiskeluvalmentajan. Hän on sinuun yhteydessä kahden viikon välein aina pääsykokeisiin saakka. Häneltä saat apua lukusuunnitelman tekemisessä, opiskelutekniikoissa, koestrategiassa sekä stressinhallinnassa. Henkilökohtainen opiskeluvalmennus aloitetaan kahden viikon sisällä ilmoittautumisesta, mutta kuitenkin aikaisintaan syyskuussa 2017.

Voit tilata opiskeluvalmennuksen itseopiskelmateriaalin oston yhteydessä verkkokaupastamme. Lue lisää henkilökohtaisesta opiskeluvalmennuksesta.

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi
Kysy Mafynetistä

Takaisin tuotevalikoimaan

Henkilökohtainen LÄÄKIS opiskeluvalmennus

Henkilökohtainen opiskeluvalmennus auttaa sinua valmistautumaan parhaalla mahdollisella tavalla lääketieteen pääsykokeeseen. Suosittelemme opiskeluvalmennusta itseopiskelupaketin tueksi.

 • Saat henkilökohtaisen opiskeluvalmentajan, joka on ollut ratkaiseva apu monille itseopiskelijoille.
 • Opiskeluvalmentajan avulla aloitat opiskelun heti ja pysyt paremmin suunnitellussa aikataulussa, jolloin tulet harjoitelleeksi enemmän vuoden aikana.
 • Opiskeluvalmentaja varmistaa, että keskityt sisäänpääsyn kannalta hyödyllisimpien asioiden tekemiseen ja hyödynnät Mafynettiä parhaalla mahdollisella tavalla.
 • Opiskeluvalmentaja auttaa sinua kehittämään toimivan koestrategian ja hioo opiskelutekniikkaasi.
 • Opiskeluvalmentaja pitää kanssasi 20 minuutin puhelinpalaverin kahden viikon välein. Näin hän auttaa sinua tekemään töitä tehokkaasti ja tasaisesti koko pääsykoeharjoittelun ajan, mikä vähentää myös stressiä.
 • Opiskeluvalmentaja on tärkeä henkinen tuki, joka on läsnä koko luku-urakan ajan.
 • Opiskeluvalmentaja ottaa sinuun yhteyttä syyskuun kahden ensimmäisen viikon aikana ja on tukenasi pääsykokeeseen asti.

HINTA 395 €

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi
Kysy Mafynetistä

Takaisin tuotevalikoimaan

Jatkolisenssi LÄÄKIS itseopiskelupakettiin

Jos vanhan LÄÄKIS itseopiskelupakettisi käyttöoikeus on päättynyt, voit tilata jatkolisenssin. Jatkolisenssi sisältää nämä asiat:

 • Mafynetin käyttöoikeus jatkuu 30.6.2018 asti.
 • Halutessasi voimme nollata Mafynettisi ilman lisäkuluja ja voit aloittaa opiskelun puhtaalta pöydältä. Tällöin siis tehdyt tehtävät ja edistymiskäyrä nollataan.
 • Sinulle postitetaan vuoden 2018 harjoituskokeet viimeistään 31.12.2017. Kokeista kaksi on täysin uusia ja 6 kpl on todennäköisesti pieniä muutoksia ja korjauksia lukuunottamatta samoja kuin keväällä 2017.
 • Tärkeää: Voit ostaa lisävuoden itseopiskelumateriaaliin vain, jos olet jo aiemmin ostanut Mafynetin tai olet ollut etä- tai lähikurssillamme. Mafynetin käyttö toisen ihmisen käyttäjätunnuksella on käyttöehtojen vastaista ja lisenssisi voidaan perua tai käyttäjätunnus sulkea.
 • Lisävuoden hinta on 495 €. Tilaa jatkolisenssi tästä!

Tilaa jatkolisenssi
Kysy Mafynetistä

Takaisin tuotevalikoimaan

Mafynetti MATEMATIIKAN DI-kurssi

Tämä on matematiikan sähköinen oppimateriaali DIA-valinnan pääsykokeeseen harjoittelua varten. Lisäksi mukana tulee Pitkän matematiikan yo-kurssi. Materiaali on helppo ottaa käyttöön:

 1. Osta kurssi verkkokaupasta
 2. Asenna Mafynetti-sovellus
 3. Käynnistä Mafynetti ja lisää ostamasi kurssi käyttäen lunastuskoodia, jonka sait verkkokaupasta.

Materiaali sisältää:

 • 794 tehtävää
 • 6 kpl DI-harjoituskokeita, jotka vastaavat kukin täyspitkää valintakoetta.
 • Koska pääsykoe on vaikea, materiaalissa on todella paljon haastavia ja erittäin haastavia tehtäviä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse lähteä korkealta tasolta, koska materiaalissa on kaikentasoisia tehtäviä.
 • Lähes kaikkiin tehtäviin on täydelliset malliratkaisut lukuunottamatta niitä osuuksia, joissa on pedagogisista syistä pelkkä lyhyt vastaus.
 • DI-kurssin mukana tulee myös Pitkän matematiikan yo-kurssi! Käytä sitä, jos harjoittelet myös yo-kokeeseen. Heti kirjoitusten jälkeen sinun kannattaa vaihtaa DI-kurssiin. Katso halutessasi yo-kurssin tarkka sisältö.

HINTA 195 €, käyttöoikeus 30.6.18 asti

 • DI-kurssin käyttöoikeus jatkuu 30.6.2018 asti, ja kaikki päivitykset tuona aikana kuuluvat hintaan. Mukana tulevan yo-kurssin käyttöoikeus jatkuu 1.10.2018 asti.
 • Jos olet vanha asiakas tai muuten oikeutettu alennuksiin, katso alennusohje.
 • Jos haluat asentaa Mafynetin omalle laitteellesi, tarkista yhteensopivuus täältä.
 • Voit myös ostaa verkkokaupastamme edullisen ja Mafynetin käyttöön erinomaisesti soveltuvan tabletin hintaan 150 €.

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi
Kysy Mafynetistä

Takaisin tuotevalikoimaan

Mafynetti Fysiikan DI-kurssi

Tämä on fysiikan sähköinen oppimateriaali DIA-valinnan pääsykokeeseen harjoittelua varten. Lisäksi mukana tulee fysiikan yo-kurssi. Materiaali on helppo ottaa käyttöön:

 1. Osta kurssi verkkokaupasta
 2. Asenna Mafynetti-sovellus
 3. Käynnistä Mafynetti ja lisää ostamasi kurssi käyttäen lunastuskoodia, jonka sait verkkokaupasta.

Materiaali sisältää:

 • Fysiikan DI-kurssin sisältö tarkentuu, kun DIA-valinnan fysiikan koealue julkaistaan. Yleensä koealue on julkaistu viimeistään joulukuussa. Jos haluat aloittaa DIA-kokeeseen harjoittelun ennen sitä, voit joko keskittyä pelkkään matematiikkaan tai ostaa fysiikan yo-kurssin ja harjoitella odotusaikana kaikkia fysiikan kursseja. Viime vuosina fysiikan koealue on käsittänyt vain osan fysiikan valtakunnallisista syventävistä kursseista.
 • n. 740 tehtävää. Tehtävämäärä tarkentuu joulukuussa, kun DIA-valinnan fysiikan koealue julkaistaan.
 • 4 kpl DI-harjoituskokeita, jotka vastaavat kukin täyspitkää valintakoetta. Kaikkien kokeiden lopussa on nykyistä fysiikan pääsykoetta vastaava lukion oppimäärän ulkopuolinen aineisto ja siihen liittyvät tehtävät.
 • Koska pääsykoe on vaikea, materiaalissa on todella paljon haastavia ja erittäin haastavia tehtäviä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse lähteä korkealta tasolta, koska materiaalissa on kaikentasoisia tehtäviä.
 • Lähes kaikkiin tehtäviin on täydelliset malliratkaisut lukuunottamatta niitä osuuksia, joissa on pedagogisista syistä pelkkä lyhyt vastaus.
 • Materiaaliin kuuluu teoriaosiot, joissa asiat on esitetty niin perusteellisesti, ettet tarvitse pohjatietoja aihealueesta.
 • Kurssi sisältää myös pientehtäväpaketin, jolla voit nopeasti kerrata koko oppimäärän asiat esimerkiksi viimeisellä harjoitteluviikolla ennen koetta. Pientehtävillä kerrataan esim. kaikki kaavat, jotka täytyy osata ulkoa. Fysiikan kertauspaketin laskeminen vie laskunopeudesta riippuen yleensä 4-12 tuntia, missä ajassa kertaat siis koko DI-koealueen oppimäärän!
 • DI-kurssin mukana tulee myös Fysiikan yo-kurssi! Käytä sitä, jos harjoittelet myös yo-kokeeseen. Heti kirjoitusten jälkeen sinun kannattaa vaihtaa DI-kurssiin erityisesti siksi, koska DI-kurssi keskittyy vain DIA-koealueeseen ja sisältää koealueen osalta enemmän tehtäviä. Katso halutessasi yo-kurssin tarkka sisältö.

HINTA 195 €, käyttöoikeus 30.6.18 asti

 • DI-kurssin käyttöoikeus jatkuu 30.6.2018 asti, ja kaikki päivitykset tuona aikana kuuluvat hintaan. Mukana tulevan yo-kurssin käyttöoikeus jatkuu 1.10.2018 asti.
 • Jos olet vanha asiakas tai muuten oikeutettu alennuksiin, katso alennusohje.
 • Jos haluat asentaa Mafynetin omalle laitteellesi, tarkista yhteensopivuus täältä.
 • Voit myös ostaa verkkokaupastamme edullisen ja Mafynetin käyttöön erinomaisesti soveltuvan tabletin hintaan 150 €.

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi
Kysy Mafynetistä

Takaisin tuotevalikoimaan

MAFYNETTI Kemian DI-kurssi

Tämä on kemian sähköinen oppimateriaali DIA-valinnan pääsykokeeseen harjoittelua varten. Lisäksi mukana tulee kemian yo-kurssi. Materiaali on helppo ottaa käyttöön:

 1. Osta kurssi verkkokaupasta
 2. Asenna Mafynetti-sovellus
 3. Käynnistä Mafynetti ja lisää ostamasi kurssi käyttäen lunastuskoodia, jonka sait verkkokaupasta.

Materiaali sisältää:

 • 780 tehtävää sisältäen 133 monivalintatehtävää
 • 4 kpl DI-harjoituskokeita, jotka vastaavat kukin täyspitkää valintakoetta.
 • Koska pääsykoe on vaikea, materiaalissa on todella paljon haastavia ja erittäin haastavia tehtäviä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse lähteä korkealta tasolta, koska materiaalissa on kaikentasoisia tehtäviä.
 • Lähes kaikkiin tehtäviin on täydelliset malliratkaisut lukuunottamatta niitä osuuksia, joissa on pedagogisista syistä pelkkä lyhyt vastaus.
 • Materiaaliin kuuluu teoriaosiot, joissa asiat on esitetty niin perusteellisesti, ettet tarvitse pohjatietoja aihealueesta.
 • Kurssi sisältää myös pientehtäväpaketin, jolla voit nopeasti kerrata koko oppimäärän asiat esimerkiksi viimeisellä harjoitteluviikolla ennen koetta. Pientehtävillä kerrataan esim. kaikki kaavat, jotka täytyy osata ulkoa. Kemian kertauspaketin laskeminen vie laskunopeudesta riippuen yleensä 4-10 tuntia, missä ajassa kertaat siis koko DI-koealueen oppimäärän!
 • DI-kurssin mukana tulee myös Kemian yo-kurssi! Käytä sitä, jos harjoittelet myös yo-kokeeseen. Heti kirjoitusten jälkeen sinun kannattaa vaihtaa DI-kurssiin. Katso halutessasi yo-kurssin tarkka sisältö.

HINTA 195 €, käyttöoikeus 30.6.18 asti

 • DI-kurssin käyttöoikeus jatkuu 30.6.2018 asti, ja kaikki päivitykset tuona aikana kuuluvat hintaan. Mukana tulevan yo-kurssin käyttöoikeus jatkuu 1.10.2018 asti.
 • Jos olet vanha asiakas tai muuten oikeutettu alennuksiin, katso alennusohje.
 • Jos haluat asentaa Mafynetin omalle laitteellesi, tarkista yhteensopivuus täältä.
 • Voit myös ostaa verkkokaupastamme edullisen ja Mafynetin käyttöön erinomaisesti soveltuvan tabletin hintaan 150 €.

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi
Kysy Mafynetistä

Takaisin tuotevalikoimaan

MAFYNETTI Fysiikan yo-kurssi

Tämä on fysiikan sähköinen oppimateriaali yo-kokeeseen harjoittelua varten. Materiaali on helppo ottaa käyttöön:

 1. Osta kurssi verkkokaupasta
 2. Asenna Mafynetti-sovellus
 3. Käynnistä Mafynetti ja lisää ostamasi kurssi käyttäen lunastuskoodia, jonka sait verkkokaupasta.

Materiaali sisältää:

 • 870 tehtävää
 • 3 kpl yo-harjoituskokeita, jotka vastaavat kukin puolikasta yo-koetta. Lisäksi Mafynetissä on koottuna 11 kokonaista oikeaa yo-koetta vuosilta 2011-2016. Niistä kolmeen on täydelliset pisteohjeet, joten voit käyttää myös niitä harjoituskokeina, mikäli haluat tehdä kuuden tunnin harjoituskokeita.
 • Materiaali sisältää paljon haastavia ja erittäin haastavia tehtäviä, mutta sinun ei tarvitse lähteä korkealta tasolta, koska tehtäviä on kaikentasoisia.
 • Lähes kaikkiin tehtäviin on täydelliset malliratkaisut lukuunottamatta niitä osuuksia, joissa on pedagogisista syistä pelkkä lyhyt vastaus.
 • Materiaaliin kuuluu teoriaosiot, joissa asiat on esitetty niin perusteellisesti, ettet tarvitse pohjatietoja aihealueesta.
 • Käyttöoikeus jatkuu 27.3.2018 asti, ja kaikki päivitykset tuona aikana kuuluvat hintaan.

HINTA alkaen 24 €, käyttöoikeus 27.3.18 asti

 • Yksittäin ostetun yo-kurssin hinta on 30 €. Jos ostat 2 yo-kurssia kerralla, kunkin hinta on 28 €. Jos ostat 3 yo-kurssia, kukin maksaa 26 €. Jos ostat 4 tai enemmän yo-kursseja, kukin maksaa 24 €.
 • Jos haluat asentaa Mafynetin omalle laitteellesi, tarkista yhteensopivuus täältä.
 • Voit myös ostaa verkkokaupastamme edullisen ja Mafynetin käyttöön erinomaisesti soveltuvan tabletin hintaan 150 €.

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi
Kysy Mafynetistä

Takaisin tuotevalikoimaan

MAFYNETTI kemian yo-kurssi

Tämä on kemian sähköinen oppimateriaali yo-kokeeseen harjoittelua varten. Materiaali on helppo ottaa käyttöön:

 1. Osta kurssi verkkokaupasta
 2. Asenna Mafynetti-sovellus
 3. Käynnistä Mafynetti ja lisää ostamasi kurssi käyttäen lunastuskoodia, jonka sait verkkokaupasta.

Materiaali sisältää:

 • 614 tehtävää sisältäen 133 monivalintatehtävää
 • 3 kpl yo-harjoituskokeita, jotka vastaavat kukin puolikasta yo-koetta.
 • Materiaali sisältää paljon haastavia ja erittäin haastavia tehtäviä, mutta sinun ei tarvitse lähteä korkealta tasolta, koska tehtäviä on kaikentasoisia.
 • Lähes kaikkiin tehtäviin on täydelliset malliratkaisut lukuunottamatta niitä osuuksia, joissa on pedagogisista syistä pelkkä lyhyt vastaus.
 • Materiaaliin kuuluu teoriaosiot, joissa asiat on esitetty niin perusteellisesti, ettet tarvitse pohjatietoja aihealueesta.
 • Käyttöoikeus jatkuu 27.3.2018 asti, ja kaikki päivitykset tuona aikana kuuluvat hintaan.

HINTA alkaen 24 €, käyttöoikeus 27.3.18 asti

 • Yksittäin ostetun yo-kurssin hinta on 30 €. Jos ostat 2 yo-kurssia kerralla, kunkin hinta on 28 €. Jos ostat 3 yo-kurssia, kukin maksaa 26 €. Jos ostat 4 tai enemmän yo-kursseja, kukin maksaa 24 €.
 • Jos haluat asentaa Mafynetin omalle laitteellesi, tarkista yhteensopivuus täältä.
 • Voit myös ostaa verkkokaupastamme edullisen ja Mafynetin käyttöön erinomaisesti soveltuvan tabletin hintaan 150 €.

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi
Kysy Mafynetistä

Takaisin tuotevalikoimaan

MAFYNETTI Pitkän matematiikan yo-kurssi

Tämä on pitkän matematiikan sähköinen oppimateriaali yo-kokeeseen harjoittelua varten. Materiaali on helppo ottaa käyttöön:

 1. Osta kurssi verkkokaupasta
 2. Asenna Mafynetti-sovellus
 3. Käynnistä Mafynetti ja lisää ostamasi kurssi käyttäen lunastuskoodia, jonka sait verkkokaupasta.

Materiaali sisältää:

 • 862 tehtävää
 • Tehtävät käyvät läpi sekä pakollisten että syventävien kurssien asiat
 • 2 kpl yo-harjoituskokeita, jotka vastaavat kukin täysimittaista, laskinuudistuksen mukaista yo-koetta.
 • Materiaali sisältää paljon haastavia ja erittäin haastavia tehtäviä, mutta sinun ei tarvitse lähteä korkealta tasolta, koska tehtäviä on kaikentasoisia.
 • Kaikkiin tehtäviin on täydelliset malliratkaisut.
 • Käyttöoikeus jatkuu 27.3.2018 asti, ja kaikki päivitykset tuona aikana kuuluvat hintaan.

HINTA alkaen 24 €, käyttöoikeus 27.3.18 asti

 • Yksittäin ostetun yo-kurssin hinta on 30 €. Jos ostat 2 yo-kurssia kerralla, kunkin hinta on 28 €. Jos ostat 3 yo-kurssia, kukin maksaa 26 €. Jos ostat 4 tai enemmän yo-kursseja, kukin maksaa 24 €.
 • Jos haluat asentaa Mafynetin omalle laitteellesi, tarkista yhteensopivuus täältä.
 • Voit myös ostaa verkkokaupastamme edullisen ja Mafynetin käyttöön erinomaisesti soveltuvan tabletin hintaan 150 €.

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi
Kysy Mafynetistä

Takaisin tuotevalikoimaan

MAFYNETTI Lyhyen matematiikan yo-kurssi

Tämä on lyhyen matematiikan sähköinen oppimateriaali yo-kokeeseen harjoittelua varten. Materiaali on helppo ottaa käyttöön:

 1. Osta kurssi verkkokaupasta
 2. Asenna Mafynetti-sovellus
 3. Käynnistä Mafynetti ja lisää ostamasi kurssi käyttäen lunastuskoodia, jonka sait verkkokaupasta.

Materiaali sisältää:

 • 424 tehtävää
 • Tehtävät käyvät läpi sekä pakollisten että syventävien kurssien asiat
 • 2 kpl yo-harjoituskokeita, jotka vastaavat kukin täysimittaista, laskinuudistuksen mukaista yo-koetta.
 • Materiaali sisältää paljon haastavia ja erittäin haastavia tehtäviä, mutta sinun ei tarvitse lähteä korkealta tasolta, koska tehtäviä on kaikentasoisia.
 • Kaikkiin tehtäviin on täydelliset malliratkaisut.
 • Käyttöoikeus jatkuu 27.3.2018 asti, ja kaikki päivitykset tuona aikana kuuluvat hintaan.

HINTA alkaen 24 €, käyttöoikeus 27.3.18 asti

 • Yksittäin ostetun yo-kurssin hinta on 30 €. Jos ostat 2 yo-kurssia kerralla, kunkin hinta on 28 €. Jos ostat 3 yo-kurssia, kukin maksaa 26 €. Jos ostat 4 tai enemmän yo-kursseja, kukin maksaa 24 €.
 • Jos haluat asentaa Mafynetin omalle laitteellesi, tarkista yhteensopivuus täältä.
 • Voit myös ostaa verkkokaupastamme edullisen ja Mafynetin käyttöön erinomaisesti soveltuvan tabletin hintaan 150 €.

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi
Kysy Mafynetistä

Takaisin tuotevalikoimaan

MAFYNETTI Biologian yo-kurssi

Tämä on biologian sähköinen oppimateriaali yo-kokeeseen harjoittelua varten. Materiaali on helppo ottaa käyttöön:

 1. Osta kurssi verkkokaupasta
 2. Asenna Mafynetti-sovellus
 3. Käynnistä Mafynetti ja lisää ostamasi kurssi käyttäen lunastuskoodia, jonka sait verkkokaupasta.

Materiaali sisältää:

 • 890 tehtävää sisältäen 12 monivalintatehtävää
 • Biologian tehtävät ja mallivastaukset on käännetty myös ruotsiksi. Voit valita näytettävän kielen, joka on suomi tai ruotsi.
 • 3 kpl yo-harjoituskokeita, jotka vastaavat kukin puolikasta yo-koetta.
 • Kaikista aihealueista on teoriat, joissa asiat on esitetty kootusti. Välillä teoriatekstissä on selitetty asioita lukion oppimäärän ulkopuolelta, jotta ymmärrät kunnolla sellaisetkin asiat, jotka lukiossa jäävät hieman hämärän peittoon. Ylimääräisiä asioita ei kuitenkaan kysytä Mafynetin tehtävissä, koska tehtävien tarkoitus on painaa mieleen vain ne asiat, mitä tarvitsee tietää kokeessa.
 • Käyttöoikeus jatkuu 27.3.2018 asti, ja kaikki päivitykset tuona aikana kuuluvat hintaan. Mafynetti lataa päivitykset, kun tabletti on nettiyhteydessä.

HINTA alkaen 24 €, käyttöoikeus 27.3.18 asti

 • Yksittäin ostetun yo-kurssin hinta on 30 €. Jos ostat 2 yo-kurssia kerralla, kunkin hinta on 28 €. Jos ostat 3 yo-kurssia, kukin maksaa 26 €. Jos ostat 4 tai enemmän yo-kursseja, kukin maksaa 24 €.
 • Jos haluat asentaa Mafynetin omalle laitteellesi, tarkista yhteensopivuus täältä.
 • Voit myös ostaa verkkokaupastamme edullisen ja Mafynetin käyttöön erinomaisesti soveltuvan tabletin hintaan 150 €.

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi
Kysy Mafynetistä

Takaisin tuotevalikoimaan

mafynetti 1

Tästä linkistä pääset vanhan Mafynetti 1:n nettisivulle. Suosittelemme kuitenkin ehdottomasti Mafynetti 2:ta, koska materiaali on kaikissa aineissa kauttaaltaan parannettu ja paljon laajempi!

Mafynetti 1 pidetään esillä lähinnä siksi, että vanhat Mafynetti 1 käyttäjät voivat ladata sen sieltä. Älä siis muodosta käsitystäsi Mafynetti 2:sta kokeilemalla vanhaa Mafynettiä, koska ohjelma on mullistunut kaikin puolin. Tutustu Mafynetti 2:n esittelyyn ylempänä ja kiinnostuttuasi voit turvallisesti tilata sen. Mafynetti 2:ssa on normaali nettimyyntiin liittyvä 14 päivän palautusoikeus.


Kysy meiltä lisää

Kysy itseopiskelumateriaalista tai etäkurssista

Tilaa

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi