Lääkis  -  DIA-valinta  -  Yo-koe

MAFYNETTI ITSEOPISKELU- JA ETÄKURSSIT

mafynetti 1,8-kertaistaa sisäänpääsymahdollisuuden lääkikseen

 • Lääkiksen pääsykokeeseen osallistui 7593 hakijaa keväällä 2017.
 • Heistä 1105 oli MAFY:n valmennuskurssi- tai itseopiskeluasiakkaita ja 6488 hakijaa tuli siis muualta.
 • MAFY:n asiakkaista 246 pääsi sisään ja muualta tulleista pääsi 755.
 • Todennäköisyys päästä sisään ilman Mafynettiä oli siis enää 11,6 %. MAFY:n asiakkaiden sisäänpääsyprosentti taas oli 22,3 %, eli MAFY:n asiakkailla oli 1,9-kertainen mahdollisuus päästä sisään. MAFY:n valmennuskurssilla sisäänpääsytodennäköisyys oli 25,1 %, eli 2,2-kertainen ja pelkkää Mafynettiä käyttäneillä itseopiskelijoilla 1,8-kertainen muihin kuin MAFY:laisiin verrattuna.

Mafynetti on nostanut lääkishakijoiden tasoa

Kaikki MAFY:n valmennuskurssi- ja itseopiskeluasiakkaat käyttävät Mafynettiä. MAFY:n asiakkaat veivät 37 % kaikista Helsingin suomenkielisen yleislääketieteellisen paikoista ja 45 % Helsingin suomenkielisen hampaan paikoista. Kaikista Suomen yleis-, hammas- ja eläinlääketieteellisten paikoista asiakkaamme veivät 25 %.

Mafynetti on nostanut lääkishakijoiden tasoa ja yksittäisenä vuonna todennäköisyys päästä sisään ilman Mafynettiä on enää 11.6 %. Mafynetin käyttö 1,8-kertaistaa ja MAFY:n valmennuskurssi 2,2-kertaistaa todennäköisyyden.

Mafyn sisäänpääsyprosentin vaikutukset

MAFY on vain yksi valmennuskurssijärjestäjä alalla, jossa toimijoita on melko paljon. Katso alla olevaa kuvaa ja pohdi, kuinka monta samantasoista kurssijärjestäjää voi olla olemassa. Jos toinen isohko kurssijärjestäjä veisi myös 37 % paikoista, jäisi kaikille muille yhteensä enää 26 % paikoista.

Jos siis vierailet Helsingin yleislääkiksessä kysymässä ensimmäisen vuoden opiskelijoiden mielipiteitä valmennuskursseista, kuulet paljon meistä, koska melkein 40 % heistä on ollut kursseillamme tai käyttänyt Mafynettiä! Tämä on myös mainio tapa käydä toteamassa, että MAFY-valmennuksen ilmoittamat luvut pitävät paikkansa ja koskevat merkittävää määrää ihmisiä. Olisi mahdotonta, että kaikilta valmennuskursseilta pääsisi sisään ihmisiä samalla tavalla - puhumattakaan 40 %:n tai 75 %:n sisäänpääsyprosenteista.

Valmennuskurssi vai itseopiskelu?

Puheet siitä, että valmennuskurssit lisäävät epätasa-arvoa, eivät käytännössä enää lääketieteellisen kohdalla pidä paikkaansa tai ovat suurentelevia. Mafynetti nostaa sisäänpääsymahdollisuuden 1,8-kertaiseksi ja sen hinta on vain 595 €. Suurin osa lääkishakijoista käy jonkin valmennuskurssin, mutta keskimäärin hakijoilla tulokset ovat paljon heikompia kuin Mafynetin käyttäjillä, kuten yllä olevista tilastoista varmasti ymmärsitkin. Kurssin käymisestä voi olla jopa haittaa verrattuna siihen, että keskittyy määrätietoisesti työskentelemään Mafynetillä. Mafynetti sisältää täydellisen teoriaopetuksen, valtavan määrän tehtäviä mallivastauksineen ja 8 harjoituskoetta. Mafynetti pitää automaattisesti huolen kertauksesta, jotta et unohda oppimiasi asioita, ja näyttää etenemisesi suhteessa tavoitevauhtiin, mikä kirittää työnteossa ja auttaa jakamaan ajan oikein oppiaineiden välillä. Jos MAFY:n kurssipaikat sijaitsevat liian kaukana kotoasi, suosittelemme etäkurssia tai itseopiskelumateriaalia. Ne ovat parempi ja edullisempi vaihtoehto kuin kilpailevan yrityksen valmennuskurssi.

Valmennuskurssilla käytettävä oppimateriaali määrittää pitkälti kurssin tehokkuuden, mutta hyvin tärkeää on myös se, miten opiskeluaika käytetään kurssilla. Omilla valmennuskursseillamme jokainen kurssilainen etenee omaan tahtiinsa sen sijaan, että esimerkiksi kuuntelisi suuret määrät tietyn aikataulun mukaan eteneviä luentoja. Kaikilla tunneilla on opettajia tarjoamassa yksilöllistä apua silloin, kun sitä tarvitsee ja opettajan kanssa käytetty aika on aina tehokasta ja juuri itseä varten. Kaikilla tunneilla on enintään 16 kurssilaista yhtä opettajaa kohden ja fysiikan tunneilla enintään 11. Näin ollen MAFY-valmennuksen lähikurssi tarjoaa etuja verrattuna Mafynetillä yksin opiskeluun. Tämä etu kannattaa käyttää, jos budjettisi riittää siihen, mutta saavutat hyviä tuloksia myös pelkällä Mafynetillä. Kannattaa myös tutustua etäkurssiimme, jossa saat huomattavasti lähikurssia edullisemmalla hinnalla kaksi valmennuskurssin etua: Harjoituskokeet aidossa koesalissa ja henkilökohtaisen opiskeluvalmentajan. 

Voit myös täysin ilmaiseksi tukea itseopiskeluasi järjestämällä kaverisi tai kavereiden kanssa lukupiirin. Sopikaa täsmälliset harjoitteluajat ja valvokaa yhdessä niiden noudattamista, eli että kaikki tulevat aina ajoissa paikalle. Sopikaa selkeät pelisäännöt milloin saa kysyä ja keskustella toisten kanssa ja milloin ei. Näin ette keskeytä toistenne harjoittelua, mutta voitte esim. tiettynä aikana iltapäivällä käydä yhdessä läpi ongelmia, jotka eivät yksin ratkenneet. Sopikaa yhteiset taukoajat, jolloin on mukava rentoutua kavereiden kanssa ja laittakaa kello soimaan tauon päättymisen merkiksi. Järjestäkää harjoituskokeita varten viiden tunnin hiljainen aika ja kannustakaa toisianne tekemään koetta luovuttamatta koko koeaika.


Varaa ilmainen puhelinaika valmentajaltamme, jos haluat keskustella lähtötilanteestasi tai saada apua kurssin tai itseopiskelumateriaalin valinnassa.

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi
Tilaa jatkolisenssi
Kysy Mafynetistä

Tietoa Mafynetistä

Mafynetti on nyt saatavissa omalle laitteelle!

Mafynetin saa nyt Windows- ja macOS-läppäreihin sekä Android-tabletteihin ja puhelimiin. Katso tarkemmat käyttöjärjestelmä- ja laitevaatimukset Mafynetin asennusohjeista. Voit myös ostaa verkkokaupastamme edullisen ja Mafynetin käyttöön erinomaisesti soveltuvan tabletin.

Materiaali on helppo ottaa käyttöön:

 1. Osta kurssi verkkokaupasta
 2. Asenna Mafynetti-sovellus
 3. Käynnistä Mafynetti ja lisää ostamasi kurssi käyttäen lunastuskoodia, jonka sait verkkokaupasta.

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi
Tilaa jatkolisenssi
Kysy Mafynetistä

Mafynetti-tuotevalikoima

LÄÄKIS etäkurssi

Tämä on lääketieteellisen pääsykokeeseen valmentava etäkurssi. Kurssiin sisältyy 8 harjoituskoetta oikeassa koesalissa, henkilökohtainen opiskeluvalmentaja ja Mafynetti-itseopiskelumateriaali.

Kurssimateriaali on helppo ottaa käyttöön:

 1. Osta etäkurssi verkkokaupasta
 2. Asenna Mafynetti-sovellus
 3. Käynnistä Mafynetti ja lisää kurssimateriaali Mafynettiin käyttäen lunastuskoodia, jonka sait verkkokaupasta.

Muista ostaa verkkokaupastamme myös tabletti, jos sinulla ei ole Mafynetin käyttöön sopivaa laitetta.

LÄÄKIS etäkurssi sisältää alempana kuvatun itseopiskelumateriaalin lisäksi nämä asiat

Saat henkilökohtaisen opiskeluvalmentajan, joka on yhteydessä sinuun kahden viikon välein tai sen mukaan, mitä sovitte yhdessä. Opiskeluvalmennus on osoittautunut monien hakijoiden kohdalla erittäin merkittäväksi tekijäksi sisäänpääsyssä! Lue tästä tärkeä viesti, jonka opiskeluvalmennustiimimme vetäjä Kasperi Soininen haluaa sanoa, kun olet hakemassa lääketieteelliseen. Muiden opiskeluvalmentajien esittelyt löydät kurssien ilmoitustaululta.

Kouluttamamme opiskeluvalmentaja tarjoaa sinulle:

 • alkukartoituksen puhelimitse (30-45 min), minkä jälkeen säännölliset puhelinpalaverit (20 min) kahden viikon välein yhdessä sovittuna ajankohtana
 • tarpeisiisi sopivan ohjeistuksen opiskelutekniikassa, aikataulutuksessa, jaksamisessa, koestrategiassa sekä mahdollisen koejännityksen hallinnassa
 • kannustavan tuen oikean lukurytmin ylläpitämiseksi
 • harjoituskokeista saatuja huomioita sekä niiden hiomista huippuunsa itse pääsykoepäivää varten

8 harjoituskoetta oikeassa koesalissa. Saat kokeet takaisin pisteytettyinä ja arvion siitä, kuinka lähellä olet sisäänpääsyä. Kokeiden aikataulu on täällä. Kokeet pidetään tammi-toukokuussa pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Jyväskylässä.

Kaikki 8 harjoituskoetta voit pyytää ruotsinkielisinä ja voit vastata niihin ruotsiksi.

HINTA 1541 € omaan laitteeseen asennettuna, oppimateriaalin käyttöoikeus 30.6.18 asti.

 • Jos olet vanha asiakas tai muuten oikeutettu alennuksiin, katso alennusohje.
 • Jos haluat asentaa Mafynetin omalle laitteellesi, tarkista yhteensopivuus täältä.
 • Voit myös ostaa verkkokaupastamme edullisen ja Mafynetin käyttöön erinomaisesti soveltuvan tabletin hintaan 150 €.
 • Käyttöoikeuden päätyttyä voit jatkaa sitä vuodella, eli 30.6.19 asti hintaan 495 e (hinta voimassa 31.12.18 asti). Hintaan sisältyy kaikki lukuvuoden 2018-19 uudet ja muutetut harjoituskokeet paperille painettuna ja postitettuna. Lisäksi Mafynettiin tuotetaan joka vuosi uutta materiaalia. Pidätämme oikeudet muutoksiin näissä käyttöoikeuden jatkamista koskevissa tiedoissa ja hinnoissa, mikäli lääketieteellisen pääsykokeen vaatimukset muuttuvat poikkeuksellisen paljon. Lisenssin päätyttyä Mafynetti-ohjelman kurssit ja niihin sisältyvät tehtävät eivät ole enää nähtävissä tai käytettävissä.

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi
Kysy Mafynetistä

Takaisin tuotevalikoimaan

Mafynetti LÄÄKIS ITSEOPISKElupaketti

Tämä on sähköinen oppimateriaali, jolla voit harjoitella lääketieteellisen pääsykokeeseen. Materiaali on helppo ottaa käyttöön:

 1. Osta kurssi verkkokaupasta
 2. Asenna Mafynetti-sovellus
 3. Käynnistä Mafynetti ja lisää ostamasi kurssi käyttäen lunastuskoodia, jonka sait verkkokaupasta.

Muista ostaa verkkokaupastamme myös tabletti, jos sinulla ei ole Mafynetin käyttöön sopivaa laitetta.

Materiaali sisältää:

 • 1420 fysiikan tehtävää sisältäen 48 kertaavaa, lääkistyyppistä monivalintatehtävää.
 • 1020 kemian tehtävää sisältäen 133 kertaavaa, lääkistyyppistä monivalintatehtävää.
 • 1170 biologian tehtävää sisältäen 50 kertaavaa, lääkistyyppistä monivalintatehtävää. Mafynetissä voi valita kielen ja biologian tehtävät ja mallivastaukset on käännetty myös ruotsiksi.
 • 862 matematiikan tehtävää. Matematiikan tehtävät sisältyvät mukana tuleviin yo- ja DI-kursseihin.
 • Koska pääsykoe on vaikea, materiaalissa on todella paljon haastavia ja erittäin haastavia tehtäviä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse lähteä korkealta tasolta, koska materiaalissa on kaikentasoisia tehtäviä.
 • Lähes kaikkiin tehtäviin on täydelliset malliratkaisut lukuunottamatta niitä fysiikan ja kemian osuuksia, joissa on pedagogisista syistä pelkkä lyhyt vastaus.
 • Materiaaliin kuuluu teoriaosiot, joissa asiat on esitetty niin perusteellisesti, ettet tarvitse pohjatietoja aihealueesta.
 • Fysiikassa ja kemiassa on lisäksi pientehtäväpaketit, joilla voit nopeasti kerrata koko oppimäärän asiat esimerkiksi viimeisellä harjoitteluviikolla ennen koetta. Pientehtävillä kerrataan esim. kaikki kaavat, jotka täytyy osata ulkoa. Fysiikan kertauspaketin laskeminen vie laskunopeudesta riippuen yleensä 6-15 tuntia, missä ajassa kertaat siis koko oppimäärän! Kemiassa aikaa kuluu vähemmän.
 • 8 täysimittaista harjoituskoetta, joissa on huomioitu kevään 2018 vaatimukset. Saat Mafynetin heti käyttöösi ja paperiset harjoituskokeet postitetaan erikseen 31.12.2017 mennessä Jälkitoimitus on tarpeellinen, koska vuoden 2018 pääsykoevaatimukset julkaistaan vasta ensi syksynä ja laadimme uudet kokeet sen jälkeen. Huomaa merkitä tilauslomakkeeseen, jos haluat kokeet ruotsiksi. Kaikki kokeet toimitetaan silloin ruotsinkielisinä.
 • Mukana tulee myös kaikki yo-kurssit ja DI-kurssit. Niiden esittelyt löydät alempaa tältä sivulta.
 • Käyttöoikeus jatkuu 30.6.2018 asti, ja kaikki päivitykset tuona aikana kuuluvat hintaan. Mukana tulevien yo-kurssien käyttöoikeudet jatkuvat 1.10.2018 asti ja DI-kurssien 30.6.2018 asti.

HINTA 595 € omaan laitteeseen asennettuna, käyttöoikeus 30.6.18 asti.

 • Käyttöoikeus jatkuu 30.6.2018 asti, ja kaikki päivitykset tuona aikana kuuluvat hintaan. Mukana tulevien yo-kurssien käyttöoikeudet jatkuvat 1.10.2018 asti ja DI-kurssien 30.6.2018 asti.
 • Jos olet vanha asiakas tai muuten oikeutettu alennuksiin, katso alennusohje.
 • Jos haluat asentaa Mafynetin omalle laitteellesi, tarkista yhteensopivuus täältä.
 • Voit myös ostaa verkkokaupastamme edullisen ja Mafynetin käyttöön erinomaisesti soveltuvan tabletin hintaan 150 €.
 • Käyttöoikeuden päätyttyä voit jatkaa sitä vuodella, eli 30.6.19 asti hintaan 495 e (hinta voimassa 31.12.18 asti). Hintaan sisältyy kaikki lukuvuoden 2018-19 uudet ja muutetut harjoituskokeet paperille painettuna ja postitettuna. Lisäksi Mafynettiin tuotetaan joka vuosi uutta materiaalia. Pidätämme oikeudet muutoksiin näissä käyttöoikeuden jatkamista koskevissa tiedoissa ja hinnoissa, mikäli lääketieteellisen pääsykokeen vaatimukset muuttuvat poikkeuksellisen paljon. Lisenssin päätyttyä Mafynetti-ohjelman kurssit ja niihin sisältyvät tehtävät eivät ole enää nähtävissä tai käytettävissä.

UUTTA: OPISKELUVALMENNUS MAFYNETTI-ITSEOPISKELIJALLE!

Syyskuusta 2017 alkaen voit saada Mafynetti-itseopiskelumateriaalin tueksi henkilökohtaisen opiskeluvalmentajan. Hän on sinuun yhteydessä kahden viikon välein aina pääsykokeisiin saakka. Häneltä saat apua lukusuunnitelman tekemisessä, opiskelutekniikoissa, koestrategiassa sekä stressinhallinnassa. Henkilökohtainen opiskeluvalmennus aloitetaan kahden viikon sisällä ilmoittautumisesta, mutta kuitenkin aikaisintaan syyskuussa 2017.

Voit tilata opiskeluvalmennuksen itseopiskelmateriaalin oston yhteydessä verkkokaupastamme. Lue lisää henkilökohtaisesta opiskeluvalmennuksesta.

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi
Kysy Mafynetistä

Takaisin tuotevalikoimaan

Henkilökohtainen LÄÄKIS opiskeluvalmennus

Henkilökohtainen opiskeluvalmennus auttaa sinua valmistautumaan parhaalla mahdollisella tavalla lääketieteen pääsykokeeseen. Suosittelemme opiskeluvalmennusta itseopiskelupaketin tueksi.

 • Saat henkilökohtaisen opiskeluvalmentajan, joka on ollut ratkaiseva apu monille itseopiskelijoille.
 • Opiskeluvalmentajan avulla aloitat opiskelun heti ja pysyt paremmin suunnitellussa aikataulussa, jolloin tulet harjoitelleeksi enemmän vuoden aikana.
 • Opiskeluvalmentaja varmistaa, että keskityt sisäänpääsyn kannalta hyödyllisimpien asioiden tekemiseen ja hyödynnät Mafynettiä parhaalla mahdollisella tavalla.
 • Opiskeluvalmentaja auttaa sinua kehittämään toimivan koestrategian ja hioo opiskelutekniikkaasi.
 • Opiskeluvalmentaja pitää kanssasi 20 minuutin puhelinpalaverin kahden viikon välein. Näin hän auttaa sinua tekemään töitä tehokkaasti ja tasaisesti koko pääsykoeharjoittelun ajan, mikä vähentää myös stressiä.
 • Opiskeluvalmentaja on tärkeä henkinen tuki, joka on läsnä koko luku-urakan ajan.
 • Opiskeluvalmentaja ottaa sinuun yhteyttä syyskuun kahden ensimmäisen viikon aikana ja on tukenasi pääsykokeeseen asti.

HINTA 395 €

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi
Kysy Mafynetistä

Takaisin tuotevalikoimaan

Jatkolisenssi LÄÄKIS itseopiskelupakettiin

Jos vanhan LÄÄKIS itseopiskelupakettisi käyttöoikeus on päättynyt, voit tilata jatkolisenssin. Jatkolisenssi sisältää nämä asiat:

 • Mafynetin käyttöoikeus jatkuu 30.6.2018 asti.
 • Halutessasi voimme nollata Mafynettisi ilman lisäkuluja ja voit aloittaa opiskelun puhtaalta pöydältä. Tällöin siis tehdyt tehtävät ja edistymiskäyrä nollataan.
 • Sinulle postitetaan vuoden 2018 harjoituskokeet viimeistään 31.12.2017. Kokeista kaksi on täysin uusia ja 6 kpl on todennäköisesti pieniä muutoksia ja korjauksia lukuunottamatta samoja kuin keväällä 2017.
 • Tärkeää: Voit ostaa lisävuoden itseopiskelumateriaaliin vain, jos olet jo aiemmin ostanut Mafynetin tai olet ollut etä- tai lähikurssillamme. Mafynetin käyttö toisen ihmisen käyttäjätunnuksella on käyttöehtojen vastaista ja lisenssisi voidaan perua tai käyttäjätunnus sulkea.
 • Lisävuoden hinta on 495 €. Tilaa jatkolisenssi tästä!

Tilaa jatkolisenssi
Kysy Mafynetistä

Takaisin tuotevalikoimaan

Mafynetti MATEMATIIKAN DI-kurssi

Tämä on matematiikan sähköinen oppimateriaali DIA-valinnan pääsykokeeseen harjoittelua varten. Lisäksi mukana tulee Pitkän matematiikan yo-kurssi. Materiaali on helppo ottaa käyttöön:

 1. Osta kurssi verkkokaupasta
 2. Asenna Mafynetti-sovellus
 3. Käynnistä Mafynetti ja lisää ostamasi kurssi käyttäen lunastuskoodia, jonka sait verkkokaupasta.

Materiaali sisältää:

 • 794 tehtävää
 • 6 kpl DI-harjoituskokeita, jotka vastaavat kukin täyspitkää valintakoetta.
 • Koska pääsykoe on vaikea, materiaalissa on todella paljon haastavia ja erittäin haastavia tehtäviä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse lähteä korkealta tasolta, koska materiaalissa on kaikentasoisia tehtäviä.
 • Lähes kaikkiin tehtäviin on täydelliset malliratkaisut lukuunottamatta niitä osuuksia, joissa on pedagogisista syistä pelkkä lyhyt vastaus.
 • DI-kurssin mukana tulee myös Pitkän matematiikan yo-kurssi! Käytä sitä, jos harjoittelet myös yo-kokeeseen. Heti kirjoitusten jälkeen sinun kannattaa vaihtaa DI-kurssiin. Katso halutessasi yo-kurssin tarkka sisältö.

HINTA 195 €, käyttöoikeus 30.6.18 asti

 • DI-kurssin käyttöoikeus jatkuu 30.6.2018 asti, ja kaikki päivitykset tuona aikana kuuluvat hintaan. Mukana tulevan yo-kurssin käyttöoikeus jatkuu 1.10.2018 asti.
 • Jos olet vanha asiakas tai muuten oikeutettu alennuksiin, katso alennusohje.
 • Jos haluat asentaa Mafynetin omalle laitteellesi, tarkista yhteensopivuus täältä.
 • Voit myös ostaa verkkokaupastamme edullisen ja Mafynetin käyttöön erinomaisesti soveltuvan tabletin hintaan 150 €.

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi
Kysy Mafynetistä

Takaisin tuotevalikoimaan

Mafynetti Fysiikan DI-kurssi

Tämä on fysiikan sähköinen oppimateriaali DIA-valinnan pääsykokeeseen harjoittelua varten. Lisäksi mukana tulee fysiikan yo-kurssi. Materiaali on helppo ottaa käyttöön:

 1. Osta kurssi verkkokaupasta
 2. Asenna Mafynetti-sovellus
 3. Käynnistä Mafynetti ja lisää ostamasi kurssi käyttäen lunastuskoodia, jonka sait verkkokaupasta.

Materiaali sisältää:

 • Keväällä 2018 DIA-valinnan fysiikan koealue on kurssit FY1, FY2, FY5, FY7 ja FY8. Käytännössä myös monia kurssin FY4 ja joitakin kurssin FY6 asioita tulee osata, koska ne ovat pohjatietona kursseille FY5 ja FY7. Tämä on huomioitu Mafynetti-kurssin sisällössä, eli kurssien FY4 ja FY6 asioita harjoitellaan myös.
 • 971 tehtävää
 • 4 kpl DI-harjoituskokeita, jotka vastaavat kukin täyspitkää valintakoetta. Kaikkien kokeiden lopussa on nykyistä fysiikan pääsykoetta vastaava lukion oppimäärän ulkopuolinen aineisto ja siihen liittyvät tehtävät.
 • Koska pääsykoe on vaikea, materiaalissa on todella paljon haastavia ja erittäin haastavia tehtäviä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse lähteä korkealta tasolta, koska materiaalissa on kaikentasoisia tehtäviä.
 • Lähes kaikkiin tehtäviin on täydelliset malliratkaisut lukuunottamatta niitä osuuksia, joissa on pedagogisista syistä pelkkä lyhyt vastaus.
 • Materiaaliin kuuluu teoriaosiot, joissa asiat on esitetty niin perusteellisesti, ettet tarvitse pohjatietoja aihealueesta.
 • Kurssi sisältää myös pientehtäväpaketin, jolla voit nopeasti kerrata koko oppimäärän asiat esimerkiksi viimeisellä harjoitteluviikolla ennen koetta. Pientehtävillä kerrataan esim. kaikki kaavat, jotka täytyy osata ulkoa. Fysiikan kertauspaketin laskeminen vie laskunopeudesta riippuen yleensä 4-12 tuntia, missä ajassa kertaat siis koko DI-koealueen oppimäärän!
 • DI-kurssin mukana tulee myös Fysiikan yo-kurssi! Käytä sitä, jos harjoittelet myös yo-kokeeseen. Heti kirjoitusten jälkeen sinun kannattaa vaihtaa DI-kurssiin erityisesti siksi, koska DI-kurssi keskittyy vain DIA-koealueeseen ja sisältää koealueen osalta enemmän tehtäviä. Katso halutessasi yo-kurssin tarkka sisältö.

HINTA 195 €, käyttöoikeus 30.6.18 asti

 • DI-kurssin käyttöoikeus jatkuu 30.6.2018 asti, ja kaikki päivitykset tuona aikana kuuluvat hintaan. Mukana tulevan yo-kurssin käyttöoikeus jatkuu 1.10.2018 asti.
 • Jos olet vanha asiakas tai muuten oikeutettu alennuksiin, katso alennusohje.
 • Jos haluat asentaa Mafynetin omalle laitteellesi, tarkista yhteensopivuus täältä.
 • Voit myös ostaa verkkokaupastamme edullisen ja Mafynetin käyttöön erinomaisesti soveltuvan tabletin hintaan 150 €.

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi
Kysy Mafynetistä

Takaisin tuotevalikoimaan

MAFYNETTI Kemian DI-kurssi

Tämä on kemian sähköinen oppimateriaali DIA-valinnan pääsykokeeseen harjoittelua varten. Lisäksi mukana tulee kemian yo-kurssi. Materiaali on helppo ottaa käyttöön:

 1. Osta kurssi verkkokaupasta
 2. Asenna Mafynetti-sovellus
 3. Käynnistä Mafynetti ja lisää ostamasi kurssi käyttäen lunastuskoodia, jonka sait verkkokaupasta.

Materiaali sisältää:

 • 780 tehtävää sisältäen 133 monivalintatehtävää
 • 4 kpl DI-harjoituskokeita, jotka vastaavat kukin täyspitkää valintakoetta.
 • Koska pääsykoe on vaikea, materiaalissa on todella paljon haastavia ja erittäin haastavia tehtäviä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse lähteä korkealta tasolta, koska materiaalissa on kaikentasoisia tehtäviä.
 • Lähes kaikkiin tehtäviin on täydelliset malliratkaisut lukuunottamatta niitä osuuksia, joissa on pedagogisista syistä pelkkä lyhyt vastaus.
 • Materiaaliin kuuluu teoriaosiot, joissa asiat on esitetty niin perusteellisesti, ettet tarvitse pohjatietoja aihealueesta.
 • Kurssi sisältää myös pientehtäväpaketin, jolla voit nopeasti kerrata koko oppimäärän asiat esimerkiksi viimeisellä harjoitteluviikolla ennen koetta. Pientehtävillä kerrataan esim. kaikki kaavat, jotka täytyy osata ulkoa. Kemian kertauspaketin laskeminen vie laskunopeudesta riippuen yleensä 4-10 tuntia, missä ajassa kertaat siis koko DI-koealueen oppimäärän!
 • DI-kurssin mukana tulee myös Kemian yo-kurssi! Käytä sitä, jos harjoittelet myös yo-kokeeseen. Heti kirjoitusten jälkeen sinun kannattaa vaihtaa DI-kurssiin. Katso halutessasi yo-kurssin tarkka sisältö.

HINTA 195 €, käyttöoikeus 30.6.18 asti

 • DI-kurssin käyttöoikeus jatkuu 30.6.2018 asti, ja kaikki päivitykset tuona aikana kuuluvat hintaan. Mukana tulevan yo-kurssin käyttöoikeus jatkuu 1.10.2018 asti.
 • Jos olet vanha asiakas tai muuten oikeutettu alennuksiin, katso alennusohje.
 • Jos haluat asentaa Mafynetin omalle laitteellesi, tarkista yhteensopivuus täältä.
 • Voit myös ostaa verkkokaupastamme edullisen ja Mafynetin käyttöön erinomaisesti soveltuvan tabletin hintaan 150 €.

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi
Kysy Mafynetistä

Takaisin tuotevalikoimaan

MAFYNETTI Fysiikan yo-kurssi

Tämä on fysiikan sähköinen oppimateriaali yo-kokeeseen harjoittelua varten. Materiaali on helppo ottaa käyttöön:

 1. Osta kurssi verkkokaupasta
 2. Asenna Mafynetti-sovellus
 3. Käynnistä Mafynetti ja lisää ostamasi kurssi käyttäen lunastuskoodia, jonka sait verkkokaupasta.

Materiaali sisältää:

 • 870 tehtävää
 • 3 kpl yo-harjoituskokeita, jotka vastaavat kukin puolikasta yo-koetta. Lisäksi Mafynetissä on koottuna 11 kokonaista oikeaa yo-koetta vuosilta 2011-2016. Niistä kolmeen on täydelliset pisteohjeet, joten voit käyttää myös niitä harjoituskokeina, mikäli haluat tehdä kuuden tunnin harjoituskokeita.
 • Materiaali sisältää paljon haastavia ja erittäin haastavia tehtäviä, mutta sinun ei tarvitse lähteä korkealta tasolta, koska tehtäviä on kaikentasoisia.
 • Lähes kaikkiin tehtäviin on täydelliset malliratkaisut lukuunottamatta niitä osuuksia, joissa on pedagogisista syistä pelkkä lyhyt vastaus.
 • Materiaaliin kuuluu teoriaosiot, joissa asiat on esitetty niin perusteellisesti, ettet tarvitse pohjatietoja aihealueesta.
 • Käyttöoikeus jatkuu 27.3.2018 asti, ja kaikki päivitykset tuona aikana kuuluvat hintaan.

HINTA alkaen 24 €, käyttöoikeus 27.3.18 asti

 • Yksittäin ostetun yo-kurssin hinta on 30 €. Jos ostat 2 yo-kurssia kerralla, kunkin hinta on 28 €. Jos ostat 3 yo-kurssia, kukin maksaa 26 €. Jos ostat 4 tai enemmän yo-kursseja, kukin maksaa 24 €.
 • Jos haluat asentaa Mafynetin omalle laitteellesi, tarkista yhteensopivuus täältä.
 • Voit myös ostaa verkkokaupastamme edullisen ja Mafynetin käyttöön erinomaisesti soveltuvan tabletin hintaan 150 €.

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi
Kysy Mafynetistä

Takaisin tuotevalikoimaan

MAFYNETTI kemian yo-kurssi

Tämä on kemian sähköinen oppimateriaali yo-kokeeseen harjoittelua varten. Materiaali on helppo ottaa käyttöön:

 1. Osta kurssi verkkokaupasta
 2. Asenna Mafynetti-sovellus
 3. Käynnistä Mafynetti ja lisää ostamasi kurssi käyttäen lunastuskoodia, jonka sait verkkokaupasta.

Materiaali sisältää:

 • 614 tehtävää sisältäen 133 monivalintatehtävää
 • 3 kpl yo-harjoituskokeita, jotka vastaavat kukin puolikasta yo-koetta.
 • Materiaali sisältää paljon haastavia ja erittäin haastavia tehtäviä, mutta sinun ei tarvitse lähteä korkealta tasolta, koska tehtäviä on kaikentasoisia.
 • Lähes kaikkiin tehtäviin on täydelliset malliratkaisut lukuunottamatta niitä osuuksia, joissa on pedagogisista syistä pelkkä lyhyt vastaus.
 • Materiaaliin kuuluu teoriaosiot, joissa asiat on esitetty niin perusteellisesti, ettet tarvitse pohjatietoja aihealueesta.
 • Käyttöoikeus jatkuu 27.3.2018 asti, ja kaikki päivitykset tuona aikana kuuluvat hintaan.

HINTA alkaen 24 €, käyttöoikeus 27.3.18 asti

 • Yksittäin ostetun yo-kurssin hinta on 30 €. Jos ostat 2 yo-kurssia kerralla, kunkin hinta on 28 €. Jos ostat 3 yo-kurssia, kukin maksaa 26 €. Jos ostat 4 tai enemmän yo-kursseja, kukin maksaa 24 €.
 • Jos haluat asentaa Mafynetin omalle laitteellesi, tarkista yhteensopivuus täältä.
 • Voit myös ostaa verkkokaupastamme edullisen ja Mafynetin käyttöön erinomaisesti soveltuvan tabletin hintaan 150 €.

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi
Kysy Mafynetistä

Takaisin tuotevalikoimaan

MAFYNETTI Pitkän matematiikan yo-kurssi

Tämä on pitkän matematiikan sähköinen oppimateriaali yo-kokeeseen harjoittelua varten. Materiaali on helppo ottaa käyttöön:

 1. Osta kurssi verkkokaupasta
 2. Asenna Mafynetti-sovellus
 3. Käynnistä Mafynetti ja lisää ostamasi kurssi käyttäen lunastuskoodia, jonka sait verkkokaupasta.

Materiaali sisältää:

 • 862 tehtävää
 • Tehtävät käyvät läpi sekä pakollisten että syventävien kurssien asiat
 • 2 kpl yo-harjoituskokeita, jotka vastaavat kukin täysimittaista, laskinuudistuksen mukaista yo-koetta.
 • Materiaali sisältää paljon haastavia ja erittäin haastavia tehtäviä, mutta sinun ei tarvitse lähteä korkealta tasolta, koska tehtäviä on kaikentasoisia.
 • Kaikkiin tehtäviin on täydelliset malliratkaisut.
 • Käyttöoikeus jatkuu 27.3.2018 asti, ja kaikki päivitykset tuona aikana kuuluvat hintaan.

HINTA alkaen 24 €, käyttöoikeus 27.3.18 asti

 • Yksittäin ostetun yo-kurssin hinta on 30 €. Jos ostat 2 yo-kurssia kerralla, kunkin hinta on 28 €. Jos ostat 3 yo-kurssia, kukin maksaa 26 €. Jos ostat 4 tai enemmän yo-kursseja, kukin maksaa 24 €.
 • Jos haluat asentaa Mafynetin omalle laitteellesi, tarkista yhteensopivuus täältä.
 • Voit myös ostaa verkkokaupastamme edullisen ja Mafynetin käyttöön erinomaisesti soveltuvan tabletin hintaan 150 €.

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi
Kysy Mafynetistä

Takaisin tuotevalikoimaan

MAFYNETTI Lyhyen matematiikan yo-kurssi

Tämä on lyhyen matematiikan sähköinen oppimateriaali yo-kokeeseen harjoittelua varten. Materiaali on helppo ottaa käyttöön:

 1. Osta kurssi verkkokaupasta
 2. Asenna Mafynetti-sovellus
 3. Käynnistä Mafynetti ja lisää ostamasi kurssi käyttäen lunastuskoodia, jonka sait verkkokaupasta.

Materiaali sisältää:

 • 424 tehtävää
 • Tehtävät käyvät läpi sekä pakollisten että syventävien kurssien asiat
 • 2 kpl yo-harjoituskokeita, jotka vastaavat kukin täysimittaista, laskinuudistuksen mukaista yo-koetta.
 • Materiaali sisältää paljon haastavia ja erittäin haastavia tehtäviä, mutta sinun ei tarvitse lähteä korkealta tasolta, koska tehtäviä on kaikentasoisia.
 • Kaikkiin tehtäviin on täydelliset malliratkaisut.
 • Käyttöoikeus jatkuu 27.3.2018 asti, ja kaikki päivitykset tuona aikana kuuluvat hintaan.

HINTA alkaen 24 €, käyttöoikeus 27.3.18 asti

 • Yksittäin ostetun yo-kurssin hinta on 30 €. Jos ostat 2 yo-kurssia kerralla, kunkin hinta on 28 €. Jos ostat 3 yo-kurssia, kukin maksaa 26 €. Jos ostat 4 tai enemmän yo-kursseja, kukin maksaa 24 €.
 • Jos haluat asentaa Mafynetin omalle laitteellesi, tarkista yhteensopivuus täältä.
 • Voit myös ostaa verkkokaupastamme edullisen ja Mafynetin käyttöön erinomaisesti soveltuvan tabletin hintaan 150 €.

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi
Kysy Mafynetistä

Takaisin tuotevalikoimaan

MAFYNETTI Biologian yo-kurssi

Tämä on biologian sähköinen oppimateriaali yo-kokeeseen harjoittelua varten. Materiaali on helppo ottaa käyttöön:

 1. Osta kurssi verkkokaupasta
 2. Asenna Mafynetti-sovellus
 3. Käynnistä Mafynetti ja lisää ostamasi kurssi käyttäen lunastuskoodia, jonka sait verkkokaupasta.

Materiaali sisältää:

 • 890 tehtävää sisältäen 12 monivalintatehtävää
 • Biologian tehtävät ja mallivastaukset on käännetty myös ruotsiksi. Voit valita näytettävän kielen, joka on suomi tai ruotsi.
 • 3 kpl yo-harjoituskokeita, jotka vastaavat kukin puolikasta yo-koetta.
 • Kaikista aihealueista on teoriat, joissa asiat on esitetty kootusti. Välillä teoriatekstissä on selitetty asioita lukion oppimäärän ulkopuolelta, jotta ymmärrät kunnolla sellaisetkin asiat, jotka lukiossa jäävät hieman hämärän peittoon. Ylimääräisiä asioita ei kuitenkaan kysytä Mafynetin tehtävissä, koska tehtävien tarkoitus on painaa mieleen vain ne asiat, mitä tarvitsee tietää kokeessa.
 • Käyttöoikeus jatkuu 27.3.2018 asti, ja kaikki päivitykset tuona aikana kuuluvat hintaan. Mafynetti lataa päivitykset, kun tabletti on nettiyhteydessä.

HINTA alkaen 24 €, käyttöoikeus 27.3.18 asti

 • Yksittäin ostetun yo-kurssin hinta on 30 €. Jos ostat 2 yo-kurssia kerralla, kunkin hinta on 28 €. Jos ostat 3 yo-kurssia, kukin maksaa 26 €. Jos ostat 4 tai enemmän yo-kursseja, kukin maksaa 24 €.
 • Jos haluat asentaa Mafynetin omalle laitteellesi, tarkista yhteensopivuus täältä.
 • Voit myös ostaa verkkokaupastamme edullisen ja Mafynetin käyttöön erinomaisesti soveltuvan tabletin hintaan 150 €.

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi
Kysy Mafynetistä

Takaisin tuotevalikoimaan

mafynetti 1

Tästä linkistä pääset vanhan Mafynetti 1:n nettisivulle. Suosittelemme kuitenkin ehdottomasti Mafynetti 2:ta, koska materiaali on kaikissa aineissa kauttaaltaan parannettu ja paljon laajempi!

Mafynetti 1 pidetään esillä lähinnä siksi, että vanhat Mafynetti 1 käyttäjät voivat ladata sen sieltä. Älä siis muodosta käsitystäsi Mafynetti 2:sta kokeilemalla vanhaa Mafynettiä, koska ohjelma on mullistunut kaikin puolin. Tutustu Mafynetti 2:n esittelyyn ylempänä ja kiinnostuttuasi voit turvallisesti tilata sen. Mafynetti 2:ssa on normaali nettimyyntiin liittyvä 14 päivän palautusoikeus.


Kysy meiltä lisää

Kysy itseopiskelumateriaalista tai etäkurssista

Tilaa

Tilaa itseopiskelumateriaali tai etäkurssi