Mafynetin käyttö lukion oppimateriaalina

Tuotteen nimi: Mafynetti 2 digitaalinen oppimateriaali ylioppilaskirjoituksiin. Ohjelma toimii myös offline-tilassa, eli verkkoyhteyttä ei tarvita.

Oppimateriaalit: Pitkä matematiikka, lyhyt matematiikka, kemia, fysiikka ja biologia

Käyttöönotto-ohje: Ohjeet opettajille ja opiskelijoille löydät täältä. Oppaissa ja videoissa on selitetty Mafynetin asentaminen, ostaminen, käytön perusteet ym. 

Verkkokauppa: Tilaa haluamasi Mafynetti-kurssit tästä linkistä (Verkkokauppa avataan 31.7.2017)

Tekninen tuki: tuki@mafyvalmennus.fi

Myynti: info@mafyvalmennus.fi . Jos opetat lukiossa, voit esimerkiksi tilata meiltä näytekappaleet yo-kertauskursseista.

Käyttöjärjestelmät: Ohjelma on ladattavissa Android-laitteisiin, Windows-tietokoneisiin ja tabletteihin sekä Mac-tietokoneisiin heinäkuun loppuun mennessä 2017. iOS-käyttöjärjestelmätuki on suunnitteilla (koskee Applen puhelinta ja tablettia). Katso lista tällä hetkellä tuetuista käyttöjärjestelmistä.:

IOS-käyttöjärjestelmä: Jos opiskelijalla on käytössään ainoastaan IOS-käyttöjärjestelmä, MAFY-valmennus lainaa opiskelijalle Android-pohjaisen tabletin veloituksetta siihen asti, että IOS-käyttöjärjestelmä valmistuu.

Mikäli opiskelija lainaa tabletin MAFY-valmennukselta, hänen tulee antaa laskutustietonsa MAFY-valmennukselle ennen tabletin luovutusta. Jos opiskelija ei palauta tablettia lisenssin päätyttyä, MAFY-valmennus laskuttaa opiskelijaa tabletista 150 €.

Hinnat:

1 aine:      30 € / oppilas / aine
2 ainetta:  28 € / oppilas / aine
3 ainetta:  26 € / oppilas / aine
4 ainetta:  24 € / oppilas / aine

Opettajat saavat Mafynetti-ohjelman veloituksetta (kaikki aineet) sekä Mafynetti-tabletin lainaan halutessaan.

Lisenssin pituus: Mafynetin lisenssi on voimassa kahdessa peräkkäisessä ylioppilaskirjoituksessa (esim. syksyn ja kevään kirjoitukset tai kevään ja syksyn kirjoitukset). Mafynetti on ladattavissa kolmeen laitteeseen (esim. kannettava, puhelin ja tabletti).

Maksuehdot: 14 pv netto

Katariina, kesän -12 abikurssi
Minulla on kurssista vain positiivista sanottavaa! Kuulun ringeten nuorten MM-kisajoukkueeseen, joten urheilu vie paljon aikaa. Kurssilla tehdyn henkilökohtaisen lukusuunnitelman ja laadukkaiden opetusmetodien avulla opin tehokkaammin, mikä mahdollisti treenaamisen opiskelun yhteydessä. Antin ja Teemun avulla ylitin tavoitteeni matikassa ja suosittelen lämpimästi kurssia kaikille kirjoituksiin tähtääville!