Mafynetin käyttö lukion oppimateriaalina

Tuotteen nimi: Mafynetti 2 digitaalinen oppimateriaali ylioppilaskirjoituksiin. Ohjelma toimii myös offline-tilassa, eli verkkoyhteyttä ei tarvita.

Oppimateriaalit: Pitkä matematiikka, lyhyt matematiikka, kemia, fysiikka ja biologia

Näin ostat Mafynetin ja otat sen käyttöön. Oppaissa ja videoissa on selitetty Mafynetin asentaminen, ostaminen, käytön perusteet ym. 

Tekninen tuki: mafyvalmennus.fi/yhteydenotto

Myynti: mafyvalmennus.fi/yhteydenotto . Jos opetat lukiossa, voit esimerkiksi tilata meiltä näytekappaleet yo-kertauskursseista.

Käyttöjärjestelmät: Katso lista tällä hetkellä tuetuista käyttöjärjestelmistä.:

IOS-käyttöjärjestelmä: Jos opiskelijalla on käytössään ainoastaan IOS-käyttöjärjestelmä, MAFY-valmennus lainaa opiskelijalle Android-pohjaisen tabletin veloituksetta oppimateriaalin lisenssin voimassaoloajaksi tai siihen asti, että IOS-käyttöjärjestelmätuki valmistuu.

Mikäli opiskelija lainaa tabletin MAFY-valmennukselta, hänen tulee antaa laskutustietonsa MAFY-valmennukselle ennen tabletin luovutusta. Jos opiskelija ei palauta tablettia lisenssin päätyttyä, MAFY-valmennus laskuttaa opiskelijaa tabletista 150 €.

Hinnat:

1 aine:      30 € / opiskelija / aine
2 ainetta:  28 € / opiskelija / aine
3 ainetta:  26 € / opiskelija / aine
4 ainetta:  24 € / opiskelija / aine

Opettajat saavat Mafynetti-ohjelman veloituksetta (kaikki aineet) sekä Mafynetti-tabletin lainaan halutessaan.

Lisenssin pituus: Mafynetin lisenssi on voimassa kahdessa peräkkäisessä ylioppilaskirjoituksessa (esim. syksyn ja kevään kirjoitukset tai kevään ja syksyn kirjoitukset). Mafynetti on ladattavissa kahteen laitteeseen (esim. kannettava tietokone ja puhelin).

Maksuehdot: 14 pv netto

Aino, Kevään -11 TKK-kurssi
Kävin MAFY:n TKK:lle valmistavan valmennuskurssin ja koin sen erittäin hyödylliseksi. Kurssi auttoi minua pysymään lukuaikataulussa ja säilyttämään laskurutiinin läpi koko kevään. Henkilökohtaisten neuvojen saaminen ja kokeeseen psyykkaaminen toimi ainakin minun osaltani hyvin. Pääsin hakemaani koulutusohjelmaan ja nyt opintojen alkaessa voin sanoa, että kurssi oli ehdottomasti hintansa väärti ja suosittelisin sitä kaikille, jotka valmistautuvat TKK:n pääsykokeisiin!