Opettajat ja opiskeluvalmentajat

MAFY:n kursseilla eri osa-alueista vastaavat aina kyseiseen asiaan parhaiten soveltuvat ihmiset. Opettajat ovat oman oppiaineensa ja sen opettamisen asiantuntijoita. Osa pääopettajista kuuluu myös Mafynetti-oppimateriaalin kehitystiimiin. Mafynetti on kurssien opetusväline, jota arvostetaan korkealle myös omien kurssiemme ulkopuolella. Mafynettiä käytetään myös lukioissa, mm. Helsingin matematiikkalukiossa, Tapiolan lukiossa, Ressussa, Etelä-Tapiolan lukiossa ja Haukilahden lukiossa.

Opiskeluvalmentajamme sen sijaan ovat yleensä lääketieteen opiskelijoita, koska heillä on vahvuutena omakohtainen kokemus lääkikseen pääsemisestä. Poikkeuksena ovat Elina ja Markku, jotka vahvistavat tiimiä omalla erikoisosaamisellaan psykologian alalta ja ihmisten johtamisesta. Alta voit lukea kaikkien opiskeluvalmentajien esittelyt.

Opiskeluvalmentajat saavat koulutuksensa opiskeluvalmennuskoordinaattoreilta. Koulutus on tärkeää, koska pelkkä lääkikseen pääseminen ei vielä tee ihmisestä pätevää opiskeluvalmentajaa. Opiskeluvalmentajan täytyy osata neuvoa kaikenlaisia ihmisiä ja tuntea eri ihmisille sopivat opiskelutekniikat. Opiskeluvalmentajien on myös tärkeää kuunnella ja ymmärtää kurssilaisen elämäntilanne esimerkiksi lukuaikatauluja laadittaessa. Meidän on helppo valita tehtävään parhaiten sopivat lääkisopiskelijat, koska noin kolmannes Helsingin lääkisläisiltä on ollut ennen sisäänpääsyään kurssillamme. Näin ollen tiedämme heistä paljon jo ennen varsinaisia työhaastatteluja.

Opettajat

Fysiikan pääopettajina toimivat Viljami Suominen, Sakke Suomalainen ja Jaakko Alasuvanto. Sakke on myös päävastuussa fysiikan Mafynetti-materiaalista.

Kemian pääopettajina toimivat Timo Moisio ja Niko Lindfors. Niko on myös päävastuussa kemian Mafynetti-materiaalista.

Biologian pääopettajina toimivat Varpu Mitikka ja Erica Packalén. He vastaavat yhdessä biologian Mafynetti-materiaalista. Erica vastaa lisäksi ruotsinkielisestä biologian Mafynetti-materiaalista sekä kuvituksesta.

Ilmoittaudu lääketieteen valmennuskurssille         

Opiskeluvalmentajat

MAFY-valmennuksen lääkiskurssin oppilaanohjaaja
Elina Suominen, elina.suominen(at)mafyvalmennus.fi.
Opiskeluvalmennuskoordinaattori: Ota yhteyttä, jos sinulla on opiskeluvalmennus toiminnasta yleisesti kysyttävää tai opiskeluvalmennuksessa ilmenee haasteita!
Olen koulutukseltani kauppatieteiden maisteri ja opiskelen psykologiaa Helsingin yliopistossa. Olen erityisen kiinnostunut oppimisesta ja mielenterveyteen liittyvistä asioista. Toimin MAFY-valmennuksella opiskeluvalmennustiimin vetäjänä ja opiskeluvalmentajana. Ole minuun rohkeasti yhteydessä, jos sinulla tulee kysyttävää opiskeluvalmennuksesta!


Hanna Starczewski
Olen melko tuore kauppatieteiden maisteri ja tällä hetkellä opiskelen toista vuotta Helsingin yliopistossa psykologiaa. Pääsykokeisiin liittyvästä valmistautumisesta ja stressistä minulla on kokemusta siis jo kahdelta alalta kahdelta eri vuodelta. Olen äärimmäisen kiinnostunut ihmismielestä ja sen potentiaalista. Olen vastuussa MAFY:lla stressin- ja elämänhallintaan sekä koejännitykseen liittyvistä kysymyksistä. Autan mielelläni kaikkia lääkishakijoita, jos tällaisten asioiden kanssa on haasteita tai haluaa päästä juttelemaan niistä jonkun kanssa. Minuun voi ottaa yhteyttä tekstiviestillä tai sähköpostilla, niin voidaan sopia yhdessä sopiva soitto- tai tapaamisaika.

MAFY-valmennuksen lääkiskurssin oppilaanohjaaja
Kasperi Soininen
Toimitusjohtaja, opiskeluvalmennus-toiminnan kehittäjä
Opiskelen kolmatta vuotta Helsingin lääketieteellisessä ja olen perustanut MAFYn opiskeluvalmennustiimin. Tiimin vetovastuu on nyttemmin siirtynyt Elinalle, vaikka kehitämmekin toimintaa yhdessä.
Olen suunnattoman kiinnostunut ihmismielestä ja oppimisesta, joten Mafylla mietin jatkuvasti parempia tapoja oppia, opettaa ja ohjata. Uskon, että jokainen voi löytää oppimisen riemun oikeilla työskentely- ja opiskelutavoilla sekä riittävällä tuella. Tämänhetkisissä lääkisopinnoissani kiinnostavinta ovat neurotieteet ja tulen erikoistumaan psykiatriaan.

MAFY-valmennuksen lääkiskurssin oppilaanohjaaja
Abdessalam Tadji
Opiskelen parhaillaan kolmatta vuotta Helsingin lääkiksessä. Hain yhteensä kaksi kertaa, joista ensimmäisenä en ollut vielä sisäistänyt, mitä pääsykokeeseen valmistautuvalta vaaditaan. Toisella kerralla meno oli selkempää ja huolellisemmin suunniteltua, ja silloin pääsinkin sisään. Opiskeluvalmennuksessani pääsen auttamaan muita välttämään hakuprosessiin liittyviä sudenkuoppia ja valmistautumaan pääsykokeeseen mahdollisimman optimaalisesti. Käyn mielelläni valmistautumiseen liittyviä ajatuksia läpi oman kokemukseni tuella kanssasi.


Kami Bidel
Opiskelen Helsingin lääkiksessä kolmatta vuotta ja olen MAFY-opiskeluvalmentajana nyt toista vuotta. Oman haku-urakkani aikana kokeilin useita opiskelumenetelmiä, joista voi olla apua sinullekin. Tiedän, että jokaisen hakuprosessi ja tarina ovat ainutlaatuisia, joten yritän antaa parhaani mukaan yksilöllistä opastusta. Minusta opiskelun pitäisi olla mahdollisimman mielekästä hyvien tulosten saavuttamiseksi, joten tehdään yhdessä luku-urakastasi muutakin kuin pakkopullaa!MAFY-valmennuksen lääkiskurssin oppilaanohjaaja

MAFY-valmennuksen lääkiskurssin oppilaanohjaaja
Markku Pajarinen
Toimin toista vuotta opiiskeluvalmentajana MAFY-valmennuksella. Omaan pitkän työ- sekä omanelämän kokemuksen hakuprosesseista, elämänmuutoksista ja ratkaisukeskeisestä lähestymisestä haasteisiin.  Uskon, että kaikki unelmat ovat toteutettavissa, osa niistä vain vie enemmän aikaa ja yhdessä niiden saavuttaminen on hauskempaa ja helpompaa. Ole rohkeasti yhteydessä!

MAFY-valmennuksen lääkiskurssin oppilaanohjaaja
Sami Reinikainen
Olen kolmannen vuoden hammaslääketieteen opiskelija Helsingissä. Oma luku-urakkani lääkikseen oli monia mutkia täynnä ja olen joutunut kehittämään opiskelutekniikoitani sekä ennen että jälkeen sisäänpääsyn. Nyt jaan mielelläni tietojani ja kokemuksiani sinun kanssasi, jotta voimme tehdä keväästäsi mahdollisimman tehokkaan ja mukavan.

MAFY-valmennuksen lääkiskurssin oppilaanohjaaja
Santeri Salo
Opiskelen tällä hetkellä kolmatta vuotta Helsingin lääkiksessä. Hain yhteensä viisi kertaa, jona aikana pääsykokeen vaatimuksetkin muuttuivat melkein kokonaan, kun pääsykoekirja Galenos poistui. Viidennellä kerralla valmistautuminen olikin aika ammattimaista ja silloin myös osallistuin ensimmäistä kertaa MAFY:n kurssille. Omakohtaista kokemusta hakuprosessista löytyy siis melkoisesti. Tästä vuosien varrella karttuneesta kokemuksesta minun on hyvä ammentaa auttaessani sinua pääsykokeeseen valmistautumisessa.


Jesperi Saukkonen
Ensimmäistä vuotta lääketiedettä Oulussa opiskelevana mielessäni on vielä kirkkaana edellisen vuoden pitkät opiskelupäivät ja harjoituskokeiden tuomat kuumotukset. Oman hakuvuoteni aikana jouduin pallottelemaan edellisten opintojeni ja pääsykoevalmistautumisen kanssa, eikä lähtötason tietämykseni oppiaineista ollut kehuttava, mutta MAFY:n tehokkaan opiskelusysteemin avulla tuloksia tuli, ja ovet lääketieteelliseen tiedekuntaan aukenivat heti ensimmäisellä hakukerralla. Uskon että elämässä kannattaa tavoitella vaikeasti saavutettavia asioita, koska matkalla kohti niitä opit itsestäsi paljon. Toivonkin pystyväni auttamaan teitä hakijoita matkallanne kohti unelmienne koulutusta ja ammattia.


Xenia Kuparinen
Valmistuin keväällä 2016 lukiosta ja opiskelen nyt ensimmäistä vuotta Helsingin lääkiksessä, eli luku-urakka tuli suortettua lukion abi-vuoden ohella. Uskon pääsykoemenestykseni juontavan juurensa hyvistä mateeriaaleista, tehokkaasta opiskelutekniikasta, sekä esimerkillisestä opiskeluvalmennuksesta jota Mafy minulle tarjosi ja pyrin itse tarjoamaan teille hakijoille. Toivon voivani jakaa vuoden aikana kertyneen kokemukseni ja varoittaa tekemistäni virheistä, jotta jokaisen lukemisesta tulisi mahdollisimman mielekästä ja innostavaa. Uskokaa itseenne, niin kaikki on mahdollista!


Matleena Ojansuu
Ensimmäinen vuosi lääketieteen opinnoissa on lähtenyt käyntiin Helsingin yliopistossa. Oma hakuprosessini oli vaiherikas ja matkaan mahtuikin niin toinen tutkinto kuin töitä. MAFY-kurssin avulla opiskelutekniikkani ja pääsykokeeseen valmistautuminen kehittyi ja unelmani kävi toteen. Jatkankin mielelläni opiskeluvalmentajana tukien sinua projektissassi. Tehdään yhdessä polustasi mahdollisimman antoisa.


Lauri Lauma
Opiskelen Helsingin yliopistossa yleislääketiedettä. Olen onnistunut lääkiksen pääsykokeessa kahdesti - ensiksi pääsin opiskelemaan hampaalle ja kiinnostuttuani yleislääketieteestä osallistuin pääsykokeeseen uudestaan. Kokemusta pääsykokeeseen valmistumisesta siis löytyy. Lääketieteessä minua kiinnostaa erityisesti neurologia ja oppiminen. Vahvuuksiani ovat toimivien rutiinien muodostaminen ja resurssien optimoiminen. Harrastuksiini kuuluu musiikki, liikunta ja meditaatio.


Viivi Rintanen
Opiskelen toista vuotta hammaslääketiedettä ja ensimmäistä vuotta lääketiedettä Helsingin yliopistossa. Viisivuotinen hakuhistoriani on tapahtumarikas ja siihen sisältyi niin kasvatustieteen opintoja kuin neljän lapsen saaminen. Haastavassa elämäntilanteessa pääsykokeeseen valmistautumisessa tärkeää on käyttää rajallinen aika ja energia mahdollisimman optimaalisesti. Uskon voivani auttaa sinua pääsykoevalmistautumisessasi ja tsemppaamaan sinua kohti unelmiesi opiskelupaikkaa ja ammattia. Ei ole väliä kuinka monta kertaa kaadut vaan kuinka monta kertaa nouset ylös.


Paula Nurminen
Minun kohdallani Helsingin lääkiksen ovet vihdoin aukenivat kevään 2016 pääsykokeen myötä. Sitä ennen valmistuin 2014 lukiosta ja keväällä 2015 jäin 1,5 raakapistettä riman alle. Toisella hakukierroksellani MAFY:n materiaalit olivat pelastukseni, sillä niiden vuoksi ei tarvinnut enää plärätä samoja vanhoja lukion kirjoja kannesta kanteen.Opiskeluvalmentajana autan sinua kaikissa hakuprosessiin liittyvissä kysymyksissä karttuneen kokemukseni valossa; Liittyivät ne sitten motivaatioon, opiskelutekniikkaan tai muuhun elämänhallintaan. Tsemppiä lukuihin ja onnea kevään pääsykokeeseen!


Emilia Vaalamo
Opiskelen ensimmäistä vuotta hammaslääketiedettä Helsingissä. Valmistuin lukiosta vuonna 2015, jonka jälkeen kävin valmistautumatta istumassa pääsykokeen läpi. Ovet lääkikseen aukesivat onneksi seuraavana vuonna suureksi osaksi MAFY:n loistavien materiaalien avulla. Omat pääsykoeluvut ja niiden tuomat haasteet ovat vielä tuoreessa muistissa, joten osaan samaistua hakijoiden fiiliksiin ja parhaani mukaan auttaa luku-urakassa. Haluan auttaa muitakin pääsemään sisään unelmiensa opiskelupaikkaan!


Sini Peura

Opiskelen ensimmäistä vuotta eläinlääkiksessä ja sisään pääsin neljännellä yrittämällä. Taustalla on kaupallinen koulutus sekä jokunen vuosi työelämää. Pääsykokeisiin valmistauduin kokopäiväisen töissä käymisen ohella, jolloin työntäyteisen arjen keskellä avainasemaan nousivat aikatauluista kiinni pitäminen sekä selkeiden rutiinien ylläpito. Jouduin myös jatkuvasti kehittämään oppimistekniikoitani, jopa ainekohtaisesti. Jaan mielelläni kaikki hakuvuosieni aikana kertyneet vinkit, jotta pääsykokeeseen valmistautumisesi olisi mahdollisimman tehokasta ja mielekästä.


Pipsa Lunkka

Opiskelen Helsingin yleislääkiksessä nyt ensimmäistä vuotta. Vuonna 2015 kirjoitin ylioppilaaksi ja hain lääkikseen ensimmäistä kertaa, mutta opiskelupaikka meni tällöin sivu suun. Omista mokistani oppineena ja MAFYn kurssin avustuksella pääsin sisään toisella hakukerralla. Opiskeluvalmentajana haluan auttaa sinua tekemään omasta hakuprosessistasi mahdollisimman tehokasta ja mukavaa. Oman unelma-ammatin ja opiskelupaikan eteen tehty työ on kaiken vaivan arvoista ja oman kokemukseni nojalla haluan auttaa myös muita näiden tavoitteiden saavuttamisessa.

MAFY-valmennuksen lääkiskurssin oppilaanohjaaja
Antti Suominen
Johdan MAFY-valmennusta ja olen toinen MAFY:n perustajista. Olen kehittänyt Mafynetti-ohjelman ja tehnyt siihen fysiikan ja matematiikan materiaalia. Olen tehnyt opiskeluvalmennusta kursseillamme koko MAFY:n historian ajan. Nykyään roolini opiskeluvalmennuksessa on, että pidän kullekin luokalle ja koko lääkisporukalle yhteiset tilaisuudet, kuten uusien ryhmien aloitustapaamiset ja koestrategian yhteisesti harjoituskokeiden alussa. Lisäksi kierrän säännöllisesti luokissa ja tutustun jollain tasolla kaikkiin ihmisiin - luultavasti mekin tulemme vaihtamaan muutaman sanan. Käyntieni tarkoitus on varmistaa, että sinulla ja kaikilla kurssilaisillamme on hyvä olla ja olet saanut meiltä tarvitsemasi tuen luku-urakassasi. Kerro siis minulle, miten sinulla menee ja anna palautetta. Muut opiskeluvalmentajat auttavat sinua oppimistekniikassa ja kaikessa muussa lääkisharjoitteluun liittyvässä.

Ilmoittaudu lääketieteen valmennuskurssille         

 


Kysy kursseista

Lupaamme vastata pian!

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittaudu lääketieteen valmennuskursseille tästä