Kurssipaikat

Kurssipaikan voit valita ilmoittautumisen yhteydessä. Valittavina ovat nämä vaihtoehdot:

Helsinki Ruoholahti, Porkkalankatu 7 B, 4 krs.

Helsinki Pukinmäki, Eskolantie 1 A, 4 krs.

Tampere, Verstaankatu 7 D

Jyväskylä, Yliopistonkatu 30 C, 2 krs.

Opetus kurssipaikoilla

Helsingin eri kurssipaikoilla opettavat samat opettajat ja opiskelunohjaajat. Myös opetuksen määrä on Helsingin eri kurssipaikoilla sama. Näin ollen kurssipaikka kannattaa valita sillä perusteella, kumpaan on lyhyempi matka.

Myös Jyväskylässä ja Tampereella opetus on järjestetty hyvin samalla tavalla kuin Helsingissä, mutta joitakin eroja on aikatauluissa ja muissa järjestelyissä. Tutustu Jyväskylän sekä Tampereen kursseihin.

Harjoituskoepaikat

Harjoituskokeiden suorituspaikka ilmoitetaan lähempänä kokeita, kun olet ilmoittautunut kurssille. Kokeet järjestetään erikseen Helsingissä ja Jyväskylässä.

Matka-ajat Helsingin kurssipaikoille

Lähes mistä tahansa pääkaupunkiseudulta pääsee lyhyessä ajassa jommalle kummalle kurssipaikalle. Mikäli liikut autolla, Pukinmäen kurssipaikan läheltä löytyy hyvin myös maksuttomia parkkipaikkoja enintään 7 minuutin kävelymatkan päästä.

Hiljainen työtila kurssipaikoilla

Ruoholahti

Ruoholahden kurssipaikalla käytössäsi on joka arkipäivä klo 9-20 välillä hiljainen kirjastoluokka, johon voit mennä opiskelemaan, kun sinulla ei ole oppitunteja. Poikkeuksena kuitenkin ajat 20.2.-10.3. ja 25.3.-12.5. jolloin kirjastoluokka ei ole käytössä kaikkina päivinä tai kellonaikoina.

Pukinmäki

Pukinmäen kurssipaikalla käytössäsi on klo 9.15-20 välillä hiljainen kirjastoluokka, johon voit mennä opiskelemaan, kun sinulla ei ole oppitunteja. Kirjastoluokka on auki kurssipäivisin, eli voit opiskella koko päivän samassa paikassa niinä päivinä, kun tulet kurssille.

Tampere

Tutustu Tampereen kurssipaikkaan tästä linkistä.

Jyväskylä

Tutustu Jyväskylän kurssipaikkaan tästä linkistä.

Ilmoittaudu lääketieteen valmennuskurssille         

 

 


Kysy kursseista

Lupaamme vastata pian!

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittaudu lääketieteen valmennuskursseille tästä