Mitä entiset asiakkaat ovat mieltä kurssista

MAFY:n kaupallinen menestys perustuu erittäin korkeaan laatuun ja sitä kautta syntyneeseen vahvaan maineeseen, josta sana kulkee suusta suuhun vanhojen ja uusien asiakkaiden välillä. Laatu tarkoittaa ennen kaikkea hyviä tuloksia, eli keskimääräisiin hakijoihin verrattuna 2,6-kertaista sisäänpääsyprosenttia. Lisäksi tietysti korkea laatu merkitsee hyvää palvelua. Hyvät tulokset perustuvat vahvaan tuotekehitykseen, johon MAFY on panostanut 16-kertaisesti verrattuna myynti- ja markkinointikuluihin.

Tee nämä asiat (tai ainakin osa näistä), jotta saat tarkan ja rehellisen kuvan toimintamme laadusta:

  1. Laita fb-seinällesi postaus ja kysy kavereiltasi kokemuksia MAFY:n kursseista tai Mafynetti-ohjelmasta. Aika monelle ihmiselle ne ovat nykyään tuttuja. Tee ihmeessä tämä, koska sillä tavalla saat kuulla omien kavereidesi kokemukset tuotteistamme!
  2. Julkaisemme kursseiltamme kaiken kurssilaisten antaman palautteen valikoimatta tai karsimatta. Kun tulet itse kurssillemme näet, kuinka myös sinun palautteesi ilmestyy nettisivuillemme. Tällä tavalla ihmiset voivat olla varmoja, että emme jätä mitään julkaisematta. Lue tästä kaikki palaute kevään 2017 lääkiskurssilta.
  3. Googleta "Mafynetti" tai "MAFY-valmennus" ja katso, mitä ihmiset sanovat meistä netissä.

 


Kysy kursseista

Lupaamme vastata pian!

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittaudu lääketieteen valmennuskursseille tästä