Onko sinulla kysyttävää kurssiin liityen? Kysy suoraan meiltä klikkaamalla alla olevaa nappia ja vastaamme mahdollisimman pian! Lisäämme myös toistuvat kysymykset vastauksineen alla olevaan listaan.

Vastaukset

Saanko kurssimateriaalin käyttööni ennen kurssin alkua?

Vastaus: Jos haluat aloittaa itsenäisen työskentelyn ennen kurssin alkua, se on mahdollista! Ilmoittautumislomakkeessa voit valita päivän, joka on aikaisintaan seitsemän arkipäivän kuluttua ilmoittautumisesta. Jos sinulla ei vielä ollut Mafynetti-tablettitietokonetta, se toimitetaan sinulle postitse viimeistään valitsemanasi päivänä. Huomaa että kurssin loppulasku toimitetaan aina Mafynetti-tabletin mukana. Takaisin alkuun.

 

Putoanko kärryiltä, jos en pääse osallistumaan kaikille tunneille?

Vastaus: Jos joudut olemaan poissa yksittäisiltä oppitunneilta, siitä ei seuraa ongelmia. Kurssilaisia on enintään 16 yhtä opettaja kohden, joten opetus on suurimmaksi osaksi henkilökohtaista, ja eteneminen tapahtuu joka tapauksessa yksilöllisessä tahdissa. Poissaoloista seuraa siis lähinnä se, että etenet hitaammin. Takaisin alkuun.

 

Olen ruotsinkielinen. Sopiiko kurssin opetus ja oppimateriaali minulle?

Vastaus: Meillä on vuosittain paljon ruotsinkielisiä oppilaita fysiikan, kemian ja matematiikan kursseilla. Kieliero on koettu käytännössä merkityksettömäksi. Yo-valmennuskurssin palautteessa eräs oppilas kommentoi kieliasiaa näin: "Itseluottamukseni matematiikan ja fysiikan suhteen on kehittynyt aika huimasti, joten kannattaa kokeilla! Som svenskspråkig har det varit förvånansvärt lätt att gå kursen på Finska. So räds inte att prova." Takaisin alkuun.

 

Milloin kurssimaksut pitää maksaa, jos ilmoittaudun nyt ja voiko laskun maksaa useammassa erässä?

Vastaus: Ilmoittautumisen jälkeen maksat kurssista 500 euron varausmaksun. Varausmaksun maksuaika on 2 viikkoa, mutta mikäli tarvitset lisäaikaa esim. seuraavaan palkanmaksuun asti, niin ota yhteyttä ja kerro milloin voit maksaa laskun. Loppulaskun voit halutessa maksaa yhdessä, kolmessa tai kuudessä erässä. Takaisin alkuun.

 

Saanko hyvitystä valmennuskurssin hinnasta vanhana asiakkaana tai erikseen ostamani Mafynetin vuoksi?

Vastaus: Kyllä, saat hyvityksen valmennuskurssin hinnasta. Hyvitys määräytyy näin:

  • Jos olet ollut aiemmin DI- tai lääkisvalmennuskurssillamme, saat uuden kurssin hinnasta alennusta 10 %.
  • Mikäli olet jo tilannut DI-itseopiskelumateriaalin 9.5.2017 jälkeen, mutta haluatkin osallistua DI-lähikurssille, niin se on mahdollista ilman minkäänlaista vaihtomaksua: Sinulle hyvitetään koko vanhasta tuotteesta maksamasi hinta ja maksettavaksesi jää vain valitsemasi DI-lähikurssin hinta. Samalla Mafynetti-tablettisi muuttuu lainatabletiksi, joka palautetaan pääsykokeen jälkeen. Takaisin alkuun.
 

Olen abi ja haluaisin keskittyä lukulomalla vain yhden aineen harjoitteluun. Onnistuuko se?

Vastaus: Jos lukulomasi on kiireinen, sinun kannattaa keskittyä vain niihin aineisiin, jotka kirjoitat. Jos kirjoitat esim. pelkän matematiikan, voit harjoitella lukulomalla vain matematiikkaa, jolloin saat pitkästä kurssista 395 euron alennuksen. Kirjoita ilmoittautumislomakkeen "Lisätietoja" -kenttään, kumman aineen haluat jättää pois lukulomalla. Takaisin alkuun.

 

Olen abi ja haluaisin jo lukulomalla lukea kahta ainetta, mutta pääsykokeisiin vain toista. Onnistuuko se?

Vastaus: Onnistuu. Kysy asiasta etukäteen ja kerro mitä aineita haluat harjoitella lukulomalla ja pääsykoetta varten. Lähetämme sinulle tarjouksen kurssista. Takaisin alkuun.

 

Kaikki materiaali on ilmeisesti mafynetissä. Sisältyykö se kurssin hintaan ja tarvitsenko oman tietokoneen?

Vastaus: Opetusmateriaali on Mafynetti-ohjelmassa ja se sisältyy kurssin hintaan. Kurssilla saat lainaan tabletin ja myös se sisältyy hintaan. Takaisin alkuun.Mikäli sinulle jäi mitä tahansa kysyttävää kurssiin liittyen, niin voit kysyä meiltä klikkaamalla alla olevaa nappia!

 

Katariina, kesän -12 abikurssi
Minulla on kurssista vain positiivista sanottavaa! Kuulun ringeten nuorten MM-kisajoukkueeseen, joten urheilu vie paljon aikaa. Kurssilla tehdyn henkilökohtaisen lukusuunnitelman ja laadukkaiden opetusmetodien avulla opin tehokkaammin, mikä mahdollisti treenaamisen opiskelun yhteydessä. Antin ja Teemun avulla ylitin tavoitteeni matikassa ja suosittelen lämpimästi kurssia kaikille kirjoituksiin tähtääville!